Јувентусов план за љето...

Продати Сандра, купити Марсела и дати му плату од 12. 000. 000 евра годишње! Реал Мадрид може да рачуна на озбиљно обештећење.

Фудбал 03.02.2019 | 21:00
Јувентусов план за љето...
Није успео Фабио Паратићи да се договори са челницима Арсенала око услова под којим је Арон Ремзи могао да напусти Емирејтс већ у јануару, али то не значи да је прелазни рок за нама био неуспешан за Стару даму. Напротив. 

Јувентус је у кратком временском периоду договорио све услове сарадње са Ремзијем, који ће од наредног лета постати други најплаћенији играч Серије А (Гонзало Игуаин отишао у Челси), у међувремену са Ђеновом средио све детаље око селидбе талентованог штопера Кристијана Ромера у Торино за само 20.000.000 евра, а наредна мета ће највероватније бити - Марсело!

Нема ту никакве тајне. Јувентус је Марсела желео и прошлог јула и августа, када је почео да се растура Реал Мадрид ере Кристијана Роналда, ове зиме се доста шушкало о могућем трансферу, а торински Тутоспорт у свом штампаном издању износи доста храбре тврдње да ће Бразилац постати нови играч Старе даме, а да ће цео трансфер бити финансиран од продаје Алекса Сандра! Додуше, не треба заборавити да је најутицајнији торински спортски дневник први најавио мегаломански трансфер Кристијана Роналда, чему се цео фудбалски свет у првом моменту подсмевао...

Како се истиче, Јувентус је већ сковао комплетну стратегију за овај трансфер. Реал Мадриду биће понуђено обештећење од 45.000.000 евра, а Марсела чека вртоглави уговор од 12.000.000 евра годишње! Један од најбољих левих бекова света последње деценије тако би претекао Ремзија и стао одмах иза свог пријатеља Роналда по износу годишњих примања.

Роналдо је један од главних заговорника идеје да Марсело дође у Јувентус, пошто је познато да су њих двојица дугогодишњи пријатељи. Директору Бјанконера Фабију Паратићију је ова мисао такође у глави, као што је био и главни човек за реализацију Роналдовог трансфера прошлог лета, што је била тачка размимоилажења Јувентуса и некадашњег првог оперативца Бепеа Мароте.

Као што је већ напоменуто, цео трансфер Јувентус би финансирао од продаје Алекса Сандра у Челси или Манчестер Сити, који већ две године јуре Бразилца. Разлог зашто цела ова прича „не пије воду“ лежи у томе што је Сандро пред крај прошле године потписао нови уговор са Јувентусом, до јуна 2023. године.

Ако је то била само Јувентусова стратегија да од потенцијалних купаца извуче још већи новац, онда треба скинути капу спортском сектору Јувентуса.

У супротном...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар