Ливерпулова филозофија: Тим који побјеђује се не мијења!

Клуб са Енфилда продужио уговор још једног првотимца.

Фудбал 21.01.2019 | 08:00
Ливерпулова филозофија: Тим који побјеђује се не мијења!
Прошлогодишњи финалиста Лиге шампиона и тренутно водећи тим Премијер лиге - Ливерпул - решио је изгледа да не продаје играче који су навијачима коначно поново подарили радост. 

"Редси" су на добром путу да освоје прву титулу шампиона Енглеске још од 1990. године, а очекује их и двомеч осмине финала Лиге шампиона против Бајерн Минхена.

Пошто желе да екипа буде максимално концентрисана на терен, руководство клуба дало се у решавање питања уговора најбитнијих играча Клоповог тима. 

Тако је током протеклих неколико месеци сарадња продужена са Мохамедом Салахом, Садиом Манеом, Робертом Фирмином, Џорданом Хендерсоном, Џоом Гомезом, пре неколико дана уговор је продужио Енди Робертсон, а ове суботе и десни бек Трент Александер-Арнолд.

Очигледно да Јирген Клоп верује у постојећи кадар, али оно што навијачи траже као потврду је титула. 

Званично није саопштено до када је 20-годишњи дефанзивац потписао сарадњу, али енглески медији наводе да је као датум наведен крај јуна 2024. године. 

"Одушевљен сам и заиста поносан. Привилегован сам што имам подршку и поверење клуба. Нисам се двоумио и продужио сам сарадњу са клубом. Надам се да ћемо у наредним годинама остварити много успеха", рекао је Александер-Арнолд.

Он је много напредовао откако је дебитовао за први тим у октобру 2016. године. Уписао је досад 67 утакмица и постигао четири гола.

Александер-Арнолд је играо за репрезентацију Енглеске на Светском првенству у Русији прошлог лета. За државни тим одиграо је пет утакмица и постигао један гол, у пријатељској утакмици прошлог новембра против селекције САД (3:0).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар