Liverpulova filozofija: Tim koji pobjeđuje se ne mijenja!

Klub sa Enfilda produžio ugovor još jednog prvotimca.

Fudbal 21.01.2019 | 08:00
Liverpulova filozofija: Tim koji pobjeđuje se ne mijenja!
Prošlogodišnji finalista Lige šampiona i trenutno vodeći tim Premijer lige - Liverpul - rešio je izgleda da ne prodaje igrače koji su navijačima konačno ponovo podarili radost. 

"Redsi" su na dobrom putu da osvoje prvu titulu šampiona Engleske još od 1990. godine, a očekuje ih i dvomeč osmine finala Lige šampiona protiv Bajern Minhena.

Pošto žele da ekipa bude maksimalno koncentrisana na teren, rukovodstvo kluba dalo se u rešavanje pitanja ugovora najbitnijih igrača Klopovog tima. 

Tako je tokom proteklih nekoliko meseci saradnja produžena sa Mohamedom Salahom, Sadiom Maneom, Robertom Firminom, Džordanom Hendersonom, Džoom Gomezom, pre nekoliko dana ugovor je produžio Endi Robertson, a ove subote i desni bek Trent Aleksander-Arnold.

Očigledno da Jirgen Klop veruje u postojeći kadar, ali ono što navijači traže kao potvrdu je titula. 

Zvanično nije saopšteno do kada je 20-godišnji defanzivac potpisao saradnju, ali engleski mediji navode da je kao datum naveden kraj juna 2024. godine. 

"Oduševljen sam i zaista ponosan. Privilegovan sam što imam podršku i poverenje kluba. Nisam se dvoumio i produžio sam saradnju sa klubom. Nadam se da ćemo u narednim godinama ostvariti mnogo uspeha", rekao je Aleksander-Arnold.

On je mnogo napredovao otkako je debitovao za prvi tim u oktobru 2016. godine. Upisao je dosad 67 utakmica i postigao četiri gola.

Aleksander-Arnold je igrao za reprezentaciju Engleske na Svetskom prvenstvu u Rusiji prošlog leta. Za državni tim odigrao je pet utakmica i postigao jedan gol, u prijateljskoj utakmici prošlog novembra protiv selekcije SAD (3:0).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar