Зашто су паметне жене саме?

Сигурно сте у својој близини некад имали или још увијек имате жену која је унаточ свим својим квалитетама соло. Ногама стоји чврсто на земљи, паметна је, атрактивна, није захтјевна, друштвена је, брижна. . . .

Забава 05.01.2019 | 21:04
Зашто су паметне жене саме?
Њезиним квалитетама не назире се крај, али она и даље није у вези.

Вјероватно сте размишљали и о разлозима због којих је тако па сте се запитали имали ли она ипак превисоко мишљење о себи, сматра ли да је боља од других.

Међутим, према социолозима, паметна и атрактивна жена не жели, наиме, трошити вријеме и енергију на партнера који је не може или, још битније, не жели пратити у битним аспектима живота.

У наставку прочитајте пет разлога солирања жена за које сте се можда питали –па је ли могуће да је она још увијек сама?

1. Имају високе стандарде

Жене су итекако свјесне тога колико вриједе и ући ће у везу само с мушкарцем за којег мисле да их заслужује. Мушкарац за којег се одлуче мора имати све оне карактеристике које ове жене траже у свом партнеру, неће се задовољити нечим половичним.

2. Испуњене су својим животом

Ове снажне жене мушкарца не требају како би се осјећале емоционално испуњенима. Већ имају породицу и пријатеље, каријеру, циљеве које желе остварити и то је нешто с чиме се њихов партнер треба знати носити.

3. Не може им се тако лако "продати прича"

Манипулатори, лажљивци, преваранти и све друге врсте "лажних људи" не долазе у обзир код ових жена. Никада неће допустити било коме да се игра с њиховим осјећајима, лаже им, вара их... Ако им се некад и заломи нешто такво, то ће бити једнократно и научиће лекцију за цијели живот.

4. Улажу пуно енергије како би се оствариле у различитим сферама

Паметне, привлачне жене стално раде на себи. Циљ им је стално се побољшавати и на приватном и на пословном плану. Не чакају да се ствари обаве саме од себе, а осјећају се добро када постану успјешне у свему што пожеле. Због тога тешко пристају, односно не пристају на везу с партнером који је лијен и којем мањка амбиција.

5. Код њих више не постоји сан о удаји за принца на бијелом коњу

Код ове групе жена нема маштања о вјенчању за принца на бијелом коњу који ће их спасити свих зала. Неке ствари једноставно остану везане за дјетињство и у одраслим годинама их прерасту. Жене су то које вјерују да љубав није бајка и да квалитетан однос захтијева много више од заједничког времена, пише портал Задовољна.хр.
 
(Независне)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ех

05.01.2019 21:50

Ако то све узима у обзир вратимо се на почетак претпоставке и одузмимо јој епитет паметне и додајмо компликована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Ех...

06.01.2019 18:14

Па потпуно си у праву. Ево данас све модерне, самопоуздане, знају ста хоце, а наталитет опада ли опада.... Биолоски непотребне.....

Name

Логицно

06.01.2019 21:04

Јест ми то опет нека велика памет. Па памет не слузи да би купила прасину вец се ваљда користи за постизање моци, богатства, породице, угледа, угодног провода и сл. Памет није сама себи сврха.

Name

Знам Из Искуства

06.01.2019 22:01

Па нису оне бас увијек саме, поготово када имају нагоне, надју оне скакаца. То да немају неких емоција, то је тацно, у осталом, кога брига.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гизмо

07.01.2019 15:32

Па зато су и паметне !

ОДГОВОРИТЕ