Поћетино о 2:6 - драга, срећна 26. годишњица брака!

Да у фудбалу може да се догоди и занимљива игра бројки били смо сведоци у недељу увече на сусрету Евертона и Тотенхема.

Фудбал 24.12.2018 | 16:15
Поћетино о 2:6 - драга, срећна 26. годишњица брака!
Гости из Лондона су били веома расположени, победили су са 6:2, а у први план избио је менаџер "певаца"Маурисио Поћетино који због те утакмице није могао на прославу годишњице брака.

Наиме Поћетино је у недељу желео да буде уз супругу Карину, са којом је требало да прослави 26. годишњицу брака. Уместо цвећа стигао је другачији поклон, победа од 2:6.

"Невероватно, 26 година! И ето и сам резултат је фантастичан. Желим овом приликом својој супруги да пошаљем поруку љубави. Јер видите, ја верујем у универзалну енергију, а данас је био посебан дан јер сам целог дана размишљао како треба да нађем неки поклон за њу. И ево га поклон, 2:6! Невероватно", изјавио је после меча Поћетино. 

Каже да се пред крај сусрета сетио нумеричке симболике. 

"У последњем минуту утакмице, мој помоћник Хезус Перез и ја смо причали како ми је данас 26. годишњица брака. Пре толико година сам стао на луди камен, а сада ових 2:6. Коинциденција, мада понекад се дешава да то и није случајно." 

На питање, дали је поред тих 2:6 ипак стигао нешто да купи супруги, вешто се извукао. 

"Знате, ја ћу се вечерас јако касно вратити...", насмејао се менаџер Тотенхема. 

За њега и "певце" нема паузе. Трећепласирани тим Премијер лиге у среду 26. децембра на такозвани Боксинг деј дочекују екипу Борнмута.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар