Poćetino o 2:6 - draga, srećna 26. godišnjica braka!

Da u fudbalu može da se dogodi i zanimljiva igra brojki bili smo svedoci u nedelju uveče na susretu Evertona i Totenhema.

Fudbal 24.12.2018 | 16:15
Poćetino o 2:6 - draga, srećna 26. godišnjica braka!
Gosti iz Londona su bili veoma raspoloženi, pobedili su sa 6:2, a u prvi plan izbio je menadžer "pevaca"Maurisio Poćetino koji zbog te utakmice nije mogao na proslavu godišnjice braka.

Naime Poćetino je u nedelju želeo da bude uz suprugu Karinu, sa kojom je trebalo da proslavi 26. godišnjicu braka. Umesto cveća stigao je drugačiji poklon, pobeda od 2:6.

"Neverovatno, 26 godina! I eto i sam rezultat je fantastičan. Želim ovom prilikom svojoj suprugi da pošaljem poruku ljubavi. Jer vidite, ja verujem u univerzalnu energiju, a danas je bio poseban dan jer sam celog dana razmišljao kako treba da nađem neki poklon za nju. I evo ga poklon, 2:6! Neverovatno", izjavio je posle meča Poćetino. 

Kaže da se pred kraj susreta setio numeričke simbolike. 

"U poslednjem minutu utakmice, moj pomoćnik Hezus Perez i ja smo pričali kako mi je danas 26. godišnjica braka. Pre toliko godina sam stao na ludi kamen, a sada ovih 2:6. Koincidencija, mada ponekad se dešava da to i nije slučajno." 

Na pitanje, dali je pored tih 2:6 ipak stigao nešto da kupi suprugi, vešto se izvukao. 

"Znate, ja ću se večeras jako kasno vratiti...", nasmejao se menadžer Totenhema. 

Za njega i "pevce" nema pauze. Trećeplasirani tim Premijer lige u sredu 26. decembra na takozvani Boksing dej dočekuju ekipu Bornmuta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar