Позвати Приштину да укине мјере

Европски комесар Јоханес Хан поручио је данас да ће саговорнике у Приштини позвати да одблокирају регионалну сарадњу и трговину и указати да је потребно што прије се вратити дијалогу.

Србија 03.12.2018 | 14:51
Позвати Приштину да укине мјере
Он је то написао на друштвеној мрежи Тwиттер послије састанка са предсједником Србије Александром Вучићем.

"Добар састанак са предсједником Србије у Београду, гдје смо разговарали о увођењу такси на робу из Србије и БиХ од стране Косова, што представља кршење ЦЕФТА и РЕА (регионална економска зона) и региналне сарадње. Сложили смо се да је хитно потребна деескалација", написао је још Хан.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Преговори и разговори

03.12.2018 15:26

Баш им је плодотворан састанак. Народ КиМ је изложен терору, на милост и немилост Шиптара, а они као деескализација. Гдје је Савез српских општина, било каква сигурност за народ, само фол неки разговори и преговори, шупља обећања, који су апсолутно јалови и на штету Срба? Како је изигран народ, ипак су заслужили бар мало искрености. Срамно је и неодговорно овакво понашање државе, према свом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

03.12.2018 20:04

Ма нема они су то осудили и изразили забринутост!!! Па видите да сиптари имају јаце гаранције него сто мозе ЕУ дати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дорис.

04.12.2018 06:54

Шиптари имају све осим Људског карактер и страха од Бога.

Name

Јако

04.12.2018 09:25

Дај вућићу сад имаш шансу уради нешто за косово дигни војску дигни народ баш сад је ЕУ у кризи ја икад сад имаш шансу уради нешто садје крај нећеш валда сто година дасе гањаш са шиптарима свеси допустијо дасе народ хапси немају нико право

ОДГОВОРИТЕ