Видео: Мало се свађамо, мало се миримо!

Ал’ не можемо заједно да живимо: Опет фрка Нејмар – Кавани! Оштар старт, одбијена рука, мрски поглед, а пре свега - пољубац!

Фудбал 17.11.2018 | 14:15
Видео: Мало се свађамо, мало се миримо!
Покушавали су челници Пари Сен Жермена да замажу очи јавности, прикажу да су проблеми на релацији Нејмар– Единсон Кавани изглађени, међутим, изгледа да асови француског првака нимало не труде да покажу како је то истина. Јасно видљиве размирице са клупског су пренели на репрезентативни ниво што је било уочљиво током, само на папиру, пријатељског сусрета Бразила и Уругваја у Лондону.

Посебно у завршници дуела кад су тензије ексалирале. Разлог је Каванијев старт из 84. минута који јесте био оштар, чак га је судија Крејг Поусон санкционисао жутим картоном, али није био толико дивљачки, нити је Матадор познат по грубостима, да би се капитен Селесаа ваљао по трави, превоеравајући до миле воље њену мекоћу. Оно што је свима упало у очи јесте чињеница да је Кавани одмах пришао клупском саиграчу да се извини, понудио му руку помирења, овај је одбио, што јасно указује да ратне секире међу њима нису закопане, после фронта отвореног септембра 2017. године и чувене препирке око тога ко ће да изведе једанаестерац за ПСЖ.



Због одбијене руке помирења Уругвајац се наљутио, његов поглед био је толико оштар да се њим могла сећи непријатна атмосфера на Емиратима. О чему је и сам Кавани говорио после меча.

„Јесте било узаврело у једном тренутку на терену, међутим, чим се утакмица завршила, сви смо се смирили“, рекао је сјајни нападач.

Можда се нису баш сви смирили. Репортери су запазили да је по окончању сусрета Нејмар поздравио ЛуисаСуареза, некадашњег саборца из Барселоне, не и Единсона Каванија, с којим дели свлачионицу на Парку принчева, што ће сигурно бити повод француској јавности да их стави на тапет.

Опет, један детаљ сведочи да је све могло да се заврши баш у тону какав је био предвиђен. Пријатељском. Наиме, пошто је досуђен једанаестерац за Бразил, створила се гужва у казненом рпостору Уругваја, нехотице је баш Кавани лактом ударио Нејмара по глави док се овај спремао да изведе једанаестерац, међутим, најскупљи фудбалер света му у тој ситуацији ништа није замерио. Можда и због тога што је сам Единсон спречио сукоб – пољупцем.

Значи, може и тако. Само, докле?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар