Video: Malo se svađamo, malo se mirimo!

Al’ ne možemo zajedno da živimo: Opet frka Nejmar – Kavani! Oštar start, odbijena ruka, mrski pogled, a pre svega - poljubac!

Fudbal 17.11.2018 | 14:15
Video: Malo se svađamo, malo se mirimo!
Pokušavali su čelnici Pari Sen Žermena da zamažu oči javnosti, prikažu da su problemi na relaciji Nejmar– Edinson Kavani izglađeni, međutim, izgleda da asovi francuskog prvaka nimalo ne trude da pokažu kako je to istina. Jasno vidljive razmirice sa klupskog su preneli na reprezentativni nivo što je bilo uočljivo tokom, samo na papiru, prijateljskog susreta Brazila i Urugvaja u Londonu.

Posebno u završnici duela kad su tenzije eksalirale. Razlog je Kavanijev start iz 84. minuta koji jeste bio oštar, čak ga je sudija Krejg Pouson sankcionisao žutim kartonom, ali nije bio toliko divljački, niti je Matador poznat po grubostima, da bi se kapiten Selesaa valjao po travi, prevoeravajući do mile volje njenu mekoću. Ono što je svima upalo u oči jeste činjenica da je Kavani odmah prišao klupskom saigraču da se izvini, ponudio mu ruku pomirenja, ovaj je odbio, što jasno ukazuje da ratne sekire među njima nisu zakopane, posle fronta otvorenog septembra 2017. godine i čuvene prepirke oko toga ko će da izvede jedanaesterac za PSŽ.



Zbog odbijene ruke pomirenja Urugvajac se naljutio, njegov pogled bio je toliko oštar da se njim mogla seći neprijatna atmosfera na Emiratima. O čemu je i sam Kavani govorio posle meča.

„Jeste bilo uzavrelo u jednom trenutku na terenu, međutim, čim se utakmica završila, svi smo se smirili“, rekao je sjajni napadač.

Možda se nisu baš svi smirili. Reporteri su zapazili da je po okončanju susreta Nejmar pozdravio LuisaSuareza, nekadašnjeg saborca iz Barselone, ne i Edinsona Kavanija, s kojim deli svlačionicu na Parku prinčeva, što će sigurno biti povod francuskoj javnosti da ih stavi na tapet.

Opet, jedan detalj svedoči da je sve moglo da se završi baš u tonu kakav je bio predviđen. Prijateljskom. Naime, pošto je dosuđen jedanaesterac za Brazil, stvorila se gužva u kaznenom rpostoru Urugvaja, nehotice je baš Kavani laktom udario Nejmara po glavi dok se ovaj spremao da izvede jedanaesterac, međutim, najskuplji fudbaler sveta mu u toj situaciji ništa nije zamerio. Možda i zbog toga što je sam Edinson sprečio sukob – poljupcem.

Znači, može i tako. Samo, dokle?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar