Недовић опет повређен!

Какав малер. . . ! Повредио се Недовић, ван строја три недеље! Кошаркаш Милана мораће скоро месец дана да буде ван погона због повреде бутине.

Кошарка 17.11.2018 | 13:15
Недовић опет повређен!
Кошаркаш Олимпије из Милана и српске репрезентације, Немања Недовић, због повреде ће морати да одсуствује најмање три недеље ван терена, објавио је италијански клуб.

Недовиц́ је претрпео повреду леве бутине током утакмице против Дарушафаке у четвртак у Евролиги.

У питању је слична повреда оној коју је Недовић задобио у мечу Серије А против Пистоје, кода га је избацила ван строја чак три утакмице у Евролиги. 

Недовиц́ је ове сезоне на четири меча елитног европског такмичења у просеку имао 14,3 поена, 4 скокова, 3,5 асистенције и 1,8 украдену лопту за 28 минута по утакмици.

Милано тренутно има пет победа и два пораза.

Тек што се вратио на терен, Немања Недовић поново је на листи повређених играча!

И то после само једне одигране утакмице... Немања Недовић је био одличан у Арманијевој победи над Дарушафаком и са 17 поена најавио повратак у препознатљиву форму, али га је управо гостовање у Истанбулу скупо коштало.

Недовић је обновио повреду левог бутног мишића, због којег је и пропустио безмало месец дана акције. Како је сада процењено, српски репрезентативац мораће да паузира минимум три седмице, а његово здравствено стање биће процењено тек након одрађених физикалних терапија. Подсетимо, недавно је тежу повреду доживео и Амадео дела Вале, због чега ће ван акције бити око месец и по дана.

Како је објашњено, Недовић је у мечу против Дарушафаке зарадио сличан ударац као у сусрету са Пистојом прошлог месеца, када је први пут и повредио бутни мишић. Тада је морао да пропусти три европске утакмице.

У досадашња четири наступа у Евролиги Недовић просечно бележи четрнаест поена, четири скока и четири асистенције, уз две украдене лопте за 28 минута на паркету. Олимпија тренутно има скор 5-2.

Какав малер за српског репрезентативца...

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар