Господине Роџер, када желите да играте?!

Швајцарац поводом изјаве Жилијана Бенетоа рекао нешто што је шокирало јавност.

Тенис 17.11.2018 | 12:30
Господине Роџер, када желите да играте?!
Француски тенисер Жилијен Бенето недавно је изнео низ оптужби на рачун Роџера Федерера. Он је у једној радио емисији причао како је Швајцарац на многим турнирима повлашћен, а посебно на Аустралијан Опену, где скоро никада не излази на терен када је најјаче сунце, већ своје мечеве углавном игра у вечерњем термину.

У току је Завршни мастерс турнир у Лондону, где учествује и Федерер. Новинари су искористили његово присуство и замолили га да прокоментарише наводе Бенетоа.

"Знамо га још из јуниорских дана, али не бих да коментаришем. Надам се да ме разумете, у току је турнир који слави тенис. Знам шта је рекао, Бенето је добар момак и верујем да је све извучено из контекста. Не бих желео да ништа више додам", рекао је Федерер.

Један од најбољих тенисера света свих времена одговорио је и на питање да ли је његов агент током УС Опена имао посебне захтеве.

"Некад ме организатори питају да ли би волео да играм у понедељак или уторак. Упитају да ли желим дневни или вечерњи термин. Некад питају мене, некад агента. Понекад ми помогну, некад не. То је то. Многе друге информације које су изнете нису тачне", признао је Федерер и тако оправдао љутњу Жилијена Бенето.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар