Gospodine Rodžer, kada želite da igrate?!

Švajcarac povodom izjave Žilijana Benetoa rekao nešto što je šokiralo javnost.

Tenis 17.11.2018 | 12:30
Gospodine Rodžer, kada želite da igrate?!
Francuski teniser Žilijen Beneto nedavno je izneo niz optužbi na račun Rodžera Federera. On je u jednoj radio emisiji pričao kako je Švajcarac na mnogim turnirima povlašćen, a posebno na Australijan Openu, gde skoro nikada ne izlazi na teren kada je najjače sunce, već svoje mečeve uglavnom igra u večernjem terminu.

U toku je Završni masters turnir u Londonu, gde učestvuje i Federer. Novinari su iskoristili njegovo prisustvo i zamolili ga da prokomentariše navode Benetoa.

"Znamo ga još iz juniorskih dana, ali ne bih da komentarišem. Nadam se da me razumete, u toku je turnir koji slavi tenis. Znam šta je rekao, Beneto je dobar momak i verujem da je sve izvučeno iz konteksta. Ne bih želeo da ništa više dodam", rekao je Federer.

Jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena odgovorio je i na pitanje da li je njegov agent tokom US Opena imao posebne zahteve.

"Nekad me organizatori pitaju da li bi voleo da igram u ponedeljak ili utorak. Upitaju da li želim dnevni ili večernji termin. Nekad pitaju mene, nekad agenta. Ponekad mi pomognu, nekad ne. To je to. Mnoge druge informacije koje su iznete nisu tačne", priznao je Federer i tako opravdao ljutnju Žilijena Beneto.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar