Сиксерси нису изгубили вјеру у Фулца!

Неће га угрозити долазак Батлера! Први пик са драфта 2017. Маркел Фулц никако да оправда очекивања, али у Филаделфија 76ерсима нису изгубили поверење у њега.

Кошарка 17.11.2018 | 11:30
Сиксерси нису изгубили вјеру у Фулца!
Долазак Џимија Батлера би могао додатно да утиче на његове перформансе, а очекује се да би могао да остане без дела минутаже.

"Нече уопште. Ништа се не мења у погледу Маркелове будућности. Више се променио поглед на то да се добије одмах суперстар и види где су други тимови. Много је талентованих тимова на Истоку, ово је била шанса да наш тим направи додатни "скок". Када доведете четвороструког Ол-стара попут Батлера, то доноси таласање на цео ростер", рекао је ГМ Сиксерса Елтон Бренд.

Фулц игра са огромним грчком па на старту своје друге НБА сезоне просечно бележи тек 9 поена уз 3,8 скокова и 3,5 асистенција по мечу.

"Радио сам с њим цело лето, током целе ове сезоне и имао је тренутака попут необичних промашаја. Али осим тога, он добро шутира, веома течно. Имаће успона и падова, али ће имати више успона него падова. На бљескове видите колико је талентован", додао је Бренд.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар