Siksersi nisu izgubili vjeru u Fulca!

Neće ga ugroziti dolazak Batlera! Prvi pik sa drafta 2017. Markel Fulc nikako da opravda očekivanja, ali u Filadelfija 76ersima nisu izgubili poverenje u njega.

Košarka 17.11.2018 | 11:30
Siksersi nisu izgubili vjeru u Fulca!
Dolazak Džimija Batlera bi mogao dodatno da utiče na njegove performanse, a očekuje se da bi mogao da ostane bez dela minutaže.

"Neče uopšte. Ništa se ne menja u pogledu Markelove budućnosti. Više se promenio pogled na to da se dobije odmah superstar i vidi gde su drugi timovi. Mnogo je talentovanih timova na Istoku, ovo je bila šansa da naš tim napravi dodatni "skok". Kada dovedete četvorostrukog Ol-stara poput Batlera, to donosi talasanje na ceo roster", rekao je GM Siksersa Elton Brend.

Fulc igra sa ogromnim grčkom pa na startu svoje druge NBA sezone prosečno beleži tek 9 poena uz 3,8 skokova i 3,5 asistencija po meču.

"Radio sam s njim celo leto, tokom cele ove sezone i imao je trenutaka poput neobičnih promašaja. Ali osim toga, on dobro šutira, veoma tečno. Imaće uspona i padova, ali će imati više uspona nego padova. Na bljeskove vidite koliko je talentovan", dodao je Brend.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar