Влаховић од јануара у Серији Б!

Ради стицања искуства. . .

Фудбал 17.11.2018 | 13:00
Влаховић од јануара у Серији Б!
Млади репрезентативац Србије и нападач Фјорентине Душан Влаховић могао би од зиме да крене у потрагу за новом средином, све у циљу стицања искуства за будућност.

Према информацијама медија са "чизме", управа Виоле би Влаховића могла да пошаље у засад неименовани клуб из Серије Б, што тренутно само чека званично одобрење тренера првог тима Стефана Пиолија.

Влаховић је ове сезоне имао минорну улогу у првом тиму Фјорентине и скупио је тек 13 минута у три утакмице у Серији А, док је с друге стране очигледно да је прерастао узраст играча из Примавере, где се такмиче млади играчи. Српски нападач је у том друштву на две утакмице спаковао три гола и асистенцију. Због тога у клубу из Тоскане влада мишљење да је за Влаховића боље да добије минуте у сениорској конкуренцији и да тако постепено расте у играча који би једног дана могао да носи игру Фјорентине. 

Иначе, италијанске новине често хвале понашање Партизановог детета, да увек тренира с највећим интензитетом и жељом, те да га због тога Стефано Пиоли цени. Али како не може да добије свој простор у првом тиму поред Ђованија Симеонеа, решење је да Влаховић оде на каљење. 

Подсетимо, Влаховић је за Фјорентину званично промовисан зимус у трансферу вредном 1.500.000 евра, иако га је Виола капарисала и раније. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар