Vlahović od januara u Seriji B!

Radi sticanja iskustva. . .

Fudbal 17.11.2018 | 13:00
Vlahović od januara u Seriji B!
Mladi reprezentativac Srbije i napadač Fjorentine Dušan Vlahović mogao bi od zime da krene u potragu za novom sredinom, sve u cilju sticanja iskustva za budućnost.

Prema informacijama medija sa "čizme", uprava Viole bi Vlahovića mogla da pošalje u zasad neimenovani klub iz Serije B, što trenutno samo čeka zvanično odobrenje trenera prvog tima Stefana Piolija.

Vlahović je ove sezone imao minornu ulogu u prvom timu Fjorentine i skupio je tek 13 minuta u tri utakmice u Seriji A, dok je s druge strane očigledno da je prerastao uzrast igrača iz Primavere, gde se takmiče mladi igrači. Srpski napadač je u tom društvu na dve utakmice spakovao tri gola i asistenciju. Zbog toga u klubu iz Toskane vlada mišljenje da je za Vlahovića bolje da dobije minute u seniorskoj konkurenciji i da tako postepeno raste u igrača koji bi jednog dana mogao da nosi igru Fjorentine. 

Inače, italijanske novine često hvale ponašanje Partizanovog deteta, da uvek trenira s najvećim intenzitetom i željom, te da ga zbog toga Stefano Pioli ceni. Ali kako ne može da dobije svoj prostor u prvom timu pored Đovanija Simeonea, rešenje je da Vlahović ode na kaljenje. 

Podsetimo, Vlahović je za Fjorentinu zvanično promovisan zimus u transferu vrednom 1.500.000 evra, iako ga je Viola kaparisala i ranije. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar