Месут је одбио да постане најплаћенији играч на свијету!

Немац по сваку цену желео да остане у Арсеналу. . . !

Фудбал 17.11.2018 | 11:00
Месут је одбио да постане најплаћенији играч на свијету!
Менаџер Месута Озила изјавио је за Билд да је његов штићеник прошле зиме одбио мега понуду из Азије да постане најплаћенији фудбалер планете! Екут Согут каже да је немачки интернационалац ту понуду имао на столу пре него што је одлучио да продужи уговор са Арсеналом 1. фебруара, али да се ниједног момента није двоумио. 

"Имали смо заиста луду понуду, луде цифре. Али новац никада није био на првом месту за Месута". 

Месут Озил ће потом постати најплаћенији играч у историји Арсенала са 400.000 евра недељно, међутим то је буквално "кикирики" у односу на оно што су нудили Азијати. Врло вероватно Кинези. Јер ради се о суми од 1.150.000 евра на недељном нивоу, илити нешто више од 55.000.000 евра годишње?! 

"Били смо слободни да преговарамо с другим клубовима, јер Месуту је истицао уговор кроз шест месеци. Ипак, одлучило је његово срце. Реако ми је да воли Арсенал, да хоће да остане. И остао је. Наравно да новац игра велику улогу у модерном фудбалу, али важне су и неке људске особине", подвукао је Согут. 

Месут Озил дуго је био на мети критика и у клубу и у репрезентацији, од које се после Мундијала и опростио, међутим ове сезоне игра врло добро и на путу је да се врати у препознатљиву форму. На 12 утакмица постигао је четири гола и забележио једну асистенцију. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар