Малтежани желе са Болтом у Лигу шампиона!

Јамајчанин добио званичну понуду да постане професионални фудбалер.

Фудбал 17.10.2018 | 17:00
Малтежани желе са Болтом у Лигу шампиона!
После првих голова стигла је и прва понуда за уговор!

Усеин Болт могао би врло брзо да постане професионални фудбалер, пошто му је малтешка Валета понудила двогодишњу сарадњу.

Да заиста желе званично најбржег човека планете и осмоструког олимпијског шампиона у спринту, потврдио је генерални директор Валете, Гастон Слимен у изјави за ЕСПН.

"Шампион је увек добродошао, а у Валети верујемо да ништа није немогуће", истакао је Слимен и додао да се нада да би Болтов пример промене спорта могли да следе и неки други спортисти.

Јамајчанин одавно има жељу да се опроба у професионалном фудбалу, а после неколико посета клубу за који навија - Манчестер јунајтеду - и тренирања са играчима Борусије Дортмунд, уследила је и прва утакмица. Прошлог викенда је заигра за аустралијског прволигаша Централ коуст Маринерс и постигао чак ДВА гола у пријатељској утакмици Мекартур саут вест јунајтеда.

Да би заиста могао да заигра на Малти најавио је и Болтов менаџер, Тони Релис, који је недавно изјавио да његов агент "има понуду једног европског клуба за двогодишњи уговор", као и да су тај клуб "преузели нови власници који имају амбицију да га уведу у Лигу шампиона".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар