"Сви паничимо кад видимо краљицу на ходнику"

Ускоро излази документарац о краљевској породици који ће да прикаже живот једне од најпознатијих породица на свету, као и начин на који краљица пребацује дужности на своје наследнике.

Забава 20.09.2018 | 13:56
"Сви паничимо кад видимо краљицу на ходнику"
Принц Хари каже да се сви у палати успаниче када сретну краљицу Елизабету ИИ.

Како преносе британски медији, принц Хари се нашалио са гостима са Кариба, који су обилазили Бакингемску палату, питавши их да ли су већ налетели на краљицу. Сусрет са краљицом је важан тренутак у животу многих људи, а принц Хари каже да то може да буде застрашујуће чак и за њега, пишу британски медији.

"Ви, људи, провели сте више времена у Бакингемској палати него што сам ја икада - а овде сте само две недеље", рекао је он и наставио: "Јесте ли већ налетели на краљицу? Ако сте се сударите с њом на ходнику, не паничите. Знам да хоћете. Сви паничимо!", нашалио се принц.

Ова епизода само је делић документарца "Qуеен оф тхе Wорлд", који ће ускоро изаћи на ИТВ, а у којем су учествовали сви чланови породице. Овај документарац показује мало познати живот краљевске породице и то како краљица пребацује дужности на своје наследнике.

У филму ће се појавити и Меган Маркл, која ће открити како је добила своју венчаницу, док ће принц Хари и принц Чарлс коментарисати успутна питања о краљици. Остали чланови породице ће дати интервју.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

УХ УХ

20.09.2018 12:03

Какве глупости.

ОДГОВОРИТЕ