"Svi paničimo kad vidimo kraljicu na hodniku"

Uskoro izlazi dokumentarac o kraljevskoj porodici koji će da prikaže život jedne od najpoznatijih porodica na svetu, kao i način na koji kraljica prebacuje dužnosti na svoje naslednike.

Zabava 20.09.2018 | 13:56
"Svi paničimo kad vidimo kraljicu na hodniku"
Princ Hari kaže da se svi u palati uspaniče kada sretnu kraljicu Elizabetu II.

Kako prenose britanski mediji, princ Hari se našalio sa gostima sa Kariba, koji su obilazili Bakingemsku palatu, pitavši ih da li su već naleteli na kraljicu. Susret sa kraljicom je važan trenutak u životu mnogih ljudi, a princ Hari kaže da to može da bude zastrašujuće čak i za njega, pišu britanski mediji.

"Vi, ljudi, proveli ste više vremena u Bakingemskoj palati nego što sam ja ikada - a ovde ste samo dve nedelje", rekao je on i nastavio: "Jeste li već naleteli na kraljicu? Ako ste se sudarite s njom na hodniku, ne paničite. Znam da hoćete. Svi paničimo!", našalio se princ.

Ova epizoda samo je delić dokumentarca "Queen of the World", koji će uskoro izaći na ITV, a u kojem su učestvovali svi članovi porodice. Ovaj dokumentarac pokazuje malo poznati život kraljevske porodice i to kako kraljica prebacuje dužnosti na svoje naslednike.

U filmu će se pojaviti i Megan Markl, koja će otkriti kako je dobila svoju venčanicu, dok će princ Hari i princ Čarls komentarisati usputna pitanja o kraljici. Ostali članovi porodice će dati intervju.

B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

UH UH

20.09.2018 12:03

Kakve gluposti.

ODGOVORITE