Повријеђени збринути у двије болнице

Ученици Средњошколског центра "Источна Илиџа", који су лакше повријеђени у јутрошњој саобраћајној несрећи у околини Бреше у Италији, смјештени су у двије болнице, потврдила је Срни директор Средњошколског центра Бранка Ковачевић.

Свијет 14.09.2018 | 13:29
Повријеђени збринути у двије болнице
"Дјеца су добро. Углавном је ријеч о огреботинама и смјештени су у двије болнице", рекла је Ковачевићева.

Из Генералног конзулата БиХ у Милану је речено да су 22 ученика лакше повријеђена у саобраћајној несрећи која се догодила у околини Бреше када се аутобус са ученицима из Средњошколског центра "Источна Илиџа" сударио са шлепером.

"Приликом удеса погинуо је сувозач аутобуса који је возио држављане БиХ", рекао је радник у Генералном конзулату БиХ у Милану Бориша Буха.

Извор: Срна

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БОБА

14.09.2018 15:46

ВОЗАЧИ СУ ХРОНИЧНО УМОРНИ СПАВАЈУ ЗА ВОЛАНОМ ОД УМОРА. ВОЗЕ ЗА ПРИВАТНИКЕ КОЈИ НЕ МАЈУ МИЛОСТИ. ТЈЕРАЈУ ИХ ДА ВОЗЕ И КАД ЗАВРШЕ ПОСАО ДУПЛЕ ТУРЕ ГАЗДИ ДОБРО А ОСТАЛИ ОВАКО ЗАВРШАВАЈУ. НЕМА КОНТРОЛЕ. ТАКО ЈЕ ТО КОД НАС.АЛИ ОНИ ЋЕ РЕЋИ ТАКО ЈЕ СВАГДЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

14.09.2018 16:12

Не знам ста је у питању овде било али видим по ауто путевима како возе камионе и бусеве то је катавотрофа. Они нису ни в од возаца. Телефоне гледају, прицају са путницима ,излијецу да претицу не гледајуци колко ко вози иза њих итд. Сад свако возац,а каки су прије возаци били у Титиној дрзави. Сауцесце породици.

Name

зизи

15.09.2018 15:41

Долазели Италијански уценици код нас на екскурзију? Сто морају дјеца да иду изван насе земље.Плате ли професори екскурзију или иду багатела.

ОДГОВОРИТЕ