Давор: Јадан си, мој предсједниче!

Поводом Додикове шокантне изјаве да се Давору Драгичевићу није угасила крсна слава и да има још једног сина, отац мучки убијеног младића обратио се члановима групе ПРАВДА ЗА ДАВИДА ријечима презира и жала што имамо таквог предсједника.

Република Српска 27.07.2018 | 16:52
Давор: Јадан си, мој предсједниче!
Обраћам вам се поводом данас објављеног интервјуа и изјаве предсједника Милорада Додика за агенцију "Телеграф". Искрено , као човјек и грађанин, јако сам изненађен таквим понашањем једног званичника наше земље, да у изјави за једну озбиљну новинску агенцију он износи прво неистине које се документовано могу побити, а потом да се спушта на ниво да „трача" брачне и породичне односе једног обичног грађанина ове земље. И да при томе говори ствари о којима очито није добро информисан од својих сарадника.

Као прво ,Предсједниче, конференција за штампу о којој говорите у својој изјави, није била непотребна, него скандалозна и препуна лажних тврдњи, увреда изнесених на рачун мог мртвог дјетета и „доказа" које су до данас оборени у 100% проценту. Ви и даље тврдите да су то једини релевантни докази, па Вас питам шта је по Вама релевантно у томе: путања кретања мог сина на основу видео записа за које су Ваши стручњаци из Словеније рекли да нису релевантни за идентификацију мог дјетета, Ваш „токсиколошки налаз" који је урађен методама непознатим у форензици, јер је Ваш патолог 7 дана прије конференције изјавио да Република Српска нема апарате за дијагностиковање дрога у крви настрадалих, боравак мог сина у кући Рађена у којој нису нађени никакви докази његовог боравка у истој, новац који се сам уситнио у Црквеној, УСБ који више нигдје није споменут осим на тој конференцији, кључеви од Рађенове куће, док кључева од Давидове куће (на којима је и био УС) нема ни на слици ни у причи.

Толико о важности у смислу истраге, те Ваше пресс конференције. Она је важна само јер нам је свима показала да ради на маскирању правог начина смрти мог дјетета и што је управо та конференција направила Трг који Вам је сада трн у оку. Иако још увијек не можете да превалите преко уста да се ради о убиству, морам Вас демантовити, али свједоци тог убиства постоје. И то нису они Ваши свједоци који „чују", ови свједоци су они који и „виде".

Морам да Вас демантујем и у Вашој тврдњи , НИКАДА НИСТЕ ПОНУДИЛИ ДА ЗАТРАЖИТЕ ДОЛАЗАК АУСТРИЈСКЕ ПОЛИЦИЈЕ. Тада сте обећали само смјену истражног тима у који сам исказао оправдано неповјерење, али је до те смјене дошло тек након више од 20 дана,а не одмах како сте Ви то изјавили. Истражни тим Дарка Илића смјенили сте 17.4., приликом нашег састанка са Вама у Палати предсједника. Ваша прича о захтјеву за интервенцијом Аустријске полиције, једнака је лажи да је ФБИ био укључен у истрагу, што је свима сада већ јасно да се никада није ни десило, а што ми је потврђено у Америчкој амбасади.

Ваш је проблем што Ви у грађанима који се боје за своју дјецу и што дају подршку мени и мајци Сузани у нашим захтјевима за истином о смрти нашег дјетета, видите елелменте обојене револуције. У тим књигама , по којима кажете да се те револуције управо тако дефинишу и започињу, очито нисте никада прочитали да народ има право Уставом загарантовано, да апелује на овакав начин на неправилности у раду институција и то управо са циљем очувања Уставног и правног поретка своје земље, а не рушење како Ви то желите да прикажете.

Ја сам , господине Предсједниче, тај који је остао инвалид бранећи и градећи ову земљу, у којој ће моја дјеци моћи безбједно и мирно да живе. Гдје сте били Ви тада? Ко је стварао ову земљу, ја или Ви? Смјена и санкционисање службеника који не раде свој посао по слову закона, није рушење државе. Државу не чине ти људи, него ми грађани. Са Давором Драгичевићем нико не манипулише, па ни Ви нећете, са својом изјавом да разумијете моју бол!? Колико сте Ви разумјели моју бол, показали сте својом изјавом да ја имам још дјеце. Шта то значи, једно је убијено, имам их још, па зашто дижем толику фрку?

Давор Драгичевић води своју битку за своје дијете, а политизацију смрти мог дјетета радите управо Ви , од самог почетка, а најочитији доказ тога је било Ваше формирање Анкетног одбора. Како сте сами рекли, једини Ваш циљ у оснивању тог одбора, није било разријешење муке у којој се ја и мајка Сузана налазимо већ 4 мјесеца, него да докажете како је „опозиција неспособна". Искористили сте моје убијено дијете за препуцавања са опозицијом и Ви се усуђујете говорити о политизацији случаја.

Предсједниче, ја сам моју славу Ђурђевдан славио увијек и као човјек, како доликује, са својом породицом, својим дјететом, а не као Ви да од тога правим општенародно весеље. Срамно је за једног Предсједника да уопште нешто овако изјави. Моја свјећа је угашена са мојим сином, јединим које је одрасло уз мене и који је био једна душа самном.Истргли сте ми душу , а не само угасили славску свијећу.

Оно о чему ја говорим, Ви никада нећете схватити, јер прије свега не желите, а с друге стране како Вас информишу Ваши „савјетници", добро је да знате и који је датум и која година, јер очито да су Вама највећи непријатељи ти који стоје око Вас, а не ја или опозиција или народ на улици. Мој бол ,је мој бол, и не очекујем од људи који су душу продали ђаволу, да разумију ту бол.

Кажете да не можете утицати на Тужилаштво, а онда у истој изјави кажете како ћете ако треба Ви тражити да се доведе независни тужилац из Аустрије. Настављате традицију побијања самих себе у сопственим изјавама, као што су и остали чинили у готово свим изјавама датим о смрти мога сина.

Велики скуп 7.7. је био болан, знам, као и онај 21.4., када сте нас молили да га не одржимо. Нисте жељели својим очима гледати ону масу свијета која неподржава овакав рад институција. Ви умјесто да тада схватите незадовољство народа и поступите као што би сваки политичар који брине о свом народу и својој земљи, да кренете са санкционисањем одговориних, ви пребројавате људе, тражите мрље у животима људи који су дошли на скуп, како и сте га окарактерисали као скуп криминалаца , опозиције и убачених људи из Федерације. Предсједниче, па да је досло и 50 аутобуса ( а знамо да није), то је тако миноран број људи који су дошли са стране. Знам да боли, али на улици је 7.7. било 80% Бањалуцана. Свакога ко је икада пружио отпор или организовао протесте, Ви сте том приликом окарактерисали као криминалце.

Предсједниче, па и Ви сте некада организовали протесте, да ли то онда исто важи и за Вас? Ако Ви плаћате своје гласаче да изађу на изборе, људе на улици нико не плаћа. То ће Вам потврдити стотине људи који су свакодневно на тргу. За такву изјаву требате имати и доказ, а Ви овако свој народ вријеђате да су плаћеници. Чији? Моји?

Да, рачун за помоћ у правним и форензичким пословима мени и групи постоји и Ви га редовно контролишете. Знате Ви јако добро колико се налази на том рачуну и да фенинг не недостаје са њега, а да није документован признаницама за уплату које правдају сврху, а то свакако није плаћање људи на Тргу. Ове људе на Тргу ни ја ни Ви , Предсједниче, не можемо да платимо. То су људи, родитељи и само им је то водиља у њиховој подршци мени и мајци Сузани.

Рекао сам да нећу отићи с Трга када сте промијенили истражни тим, то је једино тачно у Вашој изјави, а Ви врло добро знате и зашто. Ја сам на Трг стао да се пронађе КО ЈЕ УБИО МОЈЕ ДИЈЕТЕ и док се то не открије и док се убице на казне, ја са Трга нећу отићи. Рекао сам да нећу прихватити да ми туђе дијете подвалите као „убицу", а то није оно што сте Ви рекли, да ја нећу стати чак и ако се пронађе убица. Ја и Ви јако добро знамо ко су убице мога сина и жртвене јарце ја нећу никада прихватити.

Не знам да ли су Вас Ваши бајни савјетници који Вам преносе половичне вијести или дезинформације рекли да постоје ливе снимци на групи, сваког мог говора на тргу, свега што сам икада изјавио. Узмите Предсједниче и преслушајте, јер ја никада нисам изјавио да ће те Ви плакати над костима своје дјеце. Ја сам родитељ и ово што сада радим , радим да управо више ни један родитељ не плаче над костима свог дјетета као ја, па чак ни Ви Предсједниче.

Ја сам човјек, ја нисам монструм као они који су мени истргли душу. Немојте да износите дезинформације, да не кажем лажи, којих не знам да ли сте свјесни или не, јер очито је до сада да су Ваши савјетници више урадили на Вашем дискредитовању , од било кога другог. Исто је урађено и са сином госпође Премијерке, чији син никада није ни једном ријечју споменут у објавама на групи Правда за Давида. Сами измишљате наше изјаве и убацујете нам у уста ријечи које никада нису изговорене. Срећа, све се то може документовати и доказати да су ништа друго него обичне манипулације са јавношћу.

У Ваш живот не желим да улазим, шта су Ваша дјеца, колико дјеце и унучади имате, као ни на који начин сте Ви и Ваша дјеца стекли фирме које спомињете, о кредитима који су се подизали да би се „дијете имало чиме бавити", постоје институције за које се боримо да раде по слову Закона, које ће се можда некада и позабавити са тим.Мој посао то није. Али не могу да схватим да Ви као Предсједник у интервју препричавате приватни живот једног грађанина.

Ви нисте ни брачни ни породични савјетник, а мислим да нисте ни адекватна особа за то, јер породица се не ствара новцем, него љубављу. Моје дијете, иако је било дијете растављених родитеља, имало је сву љубав свијета, имало је оца пријатеља и мајку која је бринула да му ништа у животу не фали, имао је сестру и брата које је волио више од себе, а они су га обасипали љубављу која се ничим не може купити. Нема кредита који се може подићи да би се та љубав купила.

И на крају, од чега Ви браните Републику Српску? Од кога? Од народа? Од ратних војних инвалида? Од дјеце са Трга? Предсједниче, ја сам бранио Републику Српску, бранио и одбранио. А шта сте радили Ви?

Давор Драгичевић

Коментари / 125

Оставите коментар
Name

Ролекс 12

27.07.2018 15:00

Само напријед Даворе!!!! Ово је висе постало неиздрзиво, народе дигни се!!! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоол

27.07.2018 15:17

Правда за Давида !!!

Name

Истину у лице

27.07.2018 15:21

Овај Даворов текст треба објавити у сим новинама и осталим медијима гдје год се то мозе!

Name

Болест

27.07.2018 15:23

Овај цовјек је или болестан или дрогиран. Најгоре це бити након 8. октобра кад му сви окрену ледја ако се испостави да су људи манипулисали болесним цовјеком и дрзали га умоболног вазда у медијима и користили његову трагедију у своју политицку корист, мада каква корист, њих не мозе спасити дебакла ни да обецају 120000 радних мјеста са све покрицем. Види се по наступу у медијима да су му рекли ста да прица али он једноставно не зна ста прица, лупета сваста, говори о уставним промјенама. Сваста на брдовитом Балкану

Name

Кими

27.07.2018 15:27

Додик је дефинитивно пролупао и крајње је вријеме да мирно оде и преда власт, нека понесе све што је украо, џаба му, само нека оде и спаси овај народ и Републику Српску.

Name

@ре истину у лице

27.07.2018 15:44

Вечерас дневник РТРС-а поћиње са овим текстом у цијелости ,они на РТРС изгледа не знају да постоји интернет .друштвене мреже..проток информација...тамо раде стварно болесни људи! Ако опозиција побједи треба отјерати све новинаре са те ТВ куче и запослити нове.

Name

Дијагноза

27.07.2018 15:45

Овај текст је за уџбенике а преседников за смеће.

Name

Мали Баја

27.07.2018 15:55

Јурис на Бастиљу и црвене Кмере великог Баје

Name

Срце за Давора

27.07.2018 15:59

Немам ста да додам Даворе,хвалати сто си нам свима оци отвирио,нама родитељима поготово.Хавала и мајци Сузани,хвала вам.Никада висе ниста у овој републици неце бити исто,убили сте једно невино дјете,то је насе дјете,убили сте дјете свих нас бањалуцана,свих нас и Републике Српске,убили сте дјете свих нас,то вам нецемо опростити.Овог се и породица Додик мора одреци и оградити,мени су комсије,ал ово сто Милорад прица мислим да његова супруга у земљу тоне,он ипак зна ста ке мајка и ста је зивот са Милирадом,зна она добро какав је то зивот.Сва блага и сав новац овог свијета би и она дала само да ово није процитала ста ке Милорад изјавио.

Name

Пале

27.07.2018 16:15

РЕВОЛУЦИЈА ЈЕ ОДГОВОР ЗА. ДУДУКА.

Name

ВРС-РВИ

27.07.2018 16:24

Даворе ЉУДИНО немам фб, али сам уз тебе срцем и дусим , ја и моја поридица... Даворе ратовао сам за РС и стварао је од првог до посљедњг дана, и своју дијецу сам морао да пустим у бијели свијет да се "сналазе" јер немогу доци до изразаја од они који нису били у ВРС ни једног дана!!' Даворе само главу горе , имас пуно они искрени и прави људи, твоји сабираца који тебе подрзавају ,и твоју борбу за ПРАВДУ и ИСТИНУ!! Има нас пуно јос који би били на ДАВИДОВОМ ТРГУ ,али нисмо у могуцности да будемо због даљине,али смо уз тебе у мислима и ТВБН од 19:30!!! Резим це све урадити да застраси, али нису нас застрасили ни 92/95 ,па неце ни сад, ми знамо гдије су они били ти година, а данас краду , пљацкају, отимају!!!

Name

Q

27.07.2018 17:24

Ботови-идиоти-нељуди! Не долазите на овај сајт! Вама су мозгови опрани и изцентрифугирани. Ви не знате шта је жалост, а ни љубав родитеља према дјеци јер сте монструми на челу са своји вођом. Давор никад неће бити сам док је поштених грађана! Упамтите да му никад нећемо окренути леђа. Ми, поштени и мали људи га волимо. Ви не знате шта је љубав јер сте осакаћени за ту дивну емоцију и зато се такио и понашате. Ви сте нељуди, убице и злочинци. Ми смо људи. Идемо до кртаја! Правда за Давида!

Name

!

27.07.2018 17:45

ПРАВДА

Name

Јованка

27.07.2018 18:38

Предсједнице Насе Републике Српске извините. Ово сто сте изјевили је Дно Дна. Нема даље, залосно. Нека Вам Бог помогне.

Name

Зоран

27.07.2018 19:13

Никад нисам био на тргу на том скупу,а сад хоцу.И доцици цу 1000% ако те буду дирали ови лопови.Крадите,лазите,купујте све зиво,али не дирајте те људе на тргу.Не раде ниста лосе.Они су у ствари једини показали народу каква је РС данас.

Name

Горан

27.07.2018 19:15

Недај бозе да си се Милораде борио за РС.Па Тито би био мала маца.Био би Марсал прве класе.Која си тивМиле коњина.Ти имас проблем с главом и са кумовима због милиона а не с овим људима на тргу.Тргни се цовјеце да ли си нормалан.

Name

Драгутин за Ролекс 12

27.07.2018 20:53

Господине Даворе не требате се љутити на свог предсједника јер је рекао истину вама није затрто сјеме нити вам угасена крсна слава као сто сте говорили.Питао сам вас када сте гостовали на БН у емисији Пулс народа да ли неко на вас врси притисак и да ли има политике у васој истини и правди.Нисте ми одговорили него сте реклли да не мозете никога убиједити у супротно.Питам се засто би то радили ја вам невјерујем да вам искрено казем.Превисе је ту манипулација политицких конотација па рекао бих и уцјена.Никада нецу подрзати никога па таман он био и отац ако није ртеалан и објективан у својим коментарима а ви оцигледно нисте....

Name

Забринут

27.07.2018 20:53

Ста казе прецедник Додик, хоце ли га спасити властити папци?

Name

ре Драгутин

27.07.2018 22:12

Е нек си ти Драгутине реалан. Срамота

Name

Ре Драгутин

28.07.2018 05:07

Мислис да си паметан???Мислис да си рекао несто паметно?Због цега имас потребу да тразис изговор за Додика?Радис на будзету па неби ниста да мијњас??Цега сте се у..рали ви на власти???Боји те се изгубице власт па онда и убиства оправдавате???Ти си гора будалетина од Додика...мјс

Name

Роки

28.07.2018 07:23

Добро му рече Давор јадан је Додик, па вређа обичне грађане и намеће превару .Као и Вулићу само је ово далеко веће зло.

Name

Ре Болест

28.07.2018 08:43

Болестан си ти и сви око тебе. 8 октобра вас нема нигдје. Ни тебе ни председника.

Name

Револт

28.07.2018 13:34

Милораде несрћо,морална наказо,ништавило убого. Долази ти крај месару Лакташки. Правда за Давида!

Name

овако

29.07.2018 07:58

Давор мора да потрази правду на суду ,а истовремено да престане да скупља новац од уцесника митингаса.

Name

ре Овако

29.07.2018 10:45

Је ли? Надам се да се нецес наци у оваквој ситуацији, а, ако се надјеш, правду трази у институцијама и сам плаћај трошкове.

Name

Саса

27.07.2018 15:01

Под хитно срусити Додика! Доста је крадје и криминала. Додик је дно дна као и остали политицари. Односно лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

27.07.2018 15:15

Боксерски речено, РУДОЊА је у нокдауну, уздрман је...судија му броји ( одбројава му се посљедњи дани), дезорјентисан је, тумара цик цак по рингу, млатара рукама безвезе не били противнику случајно задао неки ударац, уплашен је јер и он схвата да се пораз ближи, ближи се КОНАЧАН КРАЈ!

Name

Кори

27.07.2018 17:41

Па ратовао је и Миле на првој линији Маховљана. Читавих 2 км од своје куће. Позната је у историји РС та непробојна маховљанска линија.

Name

РУЗА

27.07.2018 19:31

ДОЛЕ ВЛАДА ДОЛЕ КРИМИНАЛНИ МИЉЕ

Name

реално

29.07.2018 06:28

Доле папцина Додик!

Name

Смислов

29.07.2018 13:44

Немој сад кад је Српска стабилна, када је буџет стабилан и релаксиран, како каже предсједница Владе која је иначе на банкету у Вашингтону,одакле чекамо селфи.

Name

Правда

27.07.2018 15:03

Близи му се крај, мора да пљује и измисља својим поганим језиком. Бице његових бљувотина све висе и висе. Јадан ли је, кад је својој дјеци онолике милионе од народа покрао и дао да му церка не би била курва, а син наркоман.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка Нови Град

27.07.2018 16:45

Милораде дали си свјесан ста прицас ? У све се мијесас па и у брацне односе . Ста тебе боли она ствар колико ко има дјеце? Стидим се тебе и сто ово моје писање оде у свијет брзином свјетлости .

Name

Блмојград

27.07.2018 15:05

Јадан и биједан и ГОТОВ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

27.07.2018 15:05

Сваки ти цаст, добри цовјеце. Нека ти Бог да снаге да издрзис, а ове монструму од цовјека си рекао све у брк, истину, а то њега боли. Нема он у себи ниста људско, не види он ниста сем свог огромног богатства, стеценог на тековинама оног сто смо ми, а не он, створили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАЗАР

27.07.2018 15:08

Е ВАЛА, СВАКА ТИ ЈЕ НА МЈЕСТУ. МОГУ ОВИ ДВОРСКИ АНАЛИТИЧАРИ И РЕЖИМСКИ ПЛАЋЕНИЦИ ( ЛАЗАЊСКИ, ГАЛИЈАШЕВИЋ, ЋЕРАНИЋ И ОСТАЛИ КОЈИ ИЗ СРБИЈЕ ДОЛАЗЕ ДА НА ГЕБЕЛСОВСКОЈ РТРС ПРИЧАЈУ О ИЗДАЈИ И ОБОЈЕНИМ РЕВОЛУЦИЈАМА) ПРИЧАТИ ЈОШ О ИЗДАЈИ РС, АЛИ КО ИМА ИМАЛО МОЗГА, ВИДИ И ЗНА ДА ЈЕ У ОВОЈ ДРЖАВИ СВЕ ДНО ДНА И ДА ЈЕ ТРЕБА ТОТАЛНО РЕСЕТОВАТИ ПА ИСПОЧЕТКА.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

27.07.2018 15:10

Правда за Давида. Сви на ТРГ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Готов је

27.07.2018 15:12

Људи, морате разумјети Милу...њему је питање опстанка на власти питање опстанка на слободи. Зато јеје спреман на све па и на ове одвратне изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

27.07.2018 15:53

Али овакве изјаве му могу да нанесу јос висе проблема.

Name

Јулија

27.07.2018 21:29

Тацна ти је анализа ГОТОВ ЈЕ.Додик би по оној народној БОРИО СЕ ЗА РС ДО ЗАДЊЕГ СРБИНА.Олос.

Name

Је

27.07.2018 15:12

ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаврило Принцип

27.07.2018 15:14

Ето сада Срби зову аустријску полицију, некада су то одбиљали по цијену свјетског рата. И то предсједник лицно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаже

27.07.2018 15:29

Какву аустријску полицију,то је циста лаз.Зна да народ не мозе провјерити,а не би ни досли јер не би могли да схвате да нека дрзава која милионе троси на полицију треба да зове неког са стране

Name

Весна

27.07.2018 15:17

Даворе сад му је.и мамицу. Није ми никад било јасно како је тај додик постао председник. На сву срецу не зивим висе у тој додиковој дрзави а ви људи се борите да говно стрпате гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мј

27.07.2018 17:08

Сто ностаде овдје да се борис са њима.Лако је са дистанце потпаљивати цовјека.Он се бори за истину о своме дјетету али цитај мало коментаре и на другим порталима па цес видјети да доста људи немисли као ви.немамо ми јацег политицара да се на медјународном плану бори јаце за РСод Додика.Зао ми је Давора сви га гурају сада а после избора це бити сам у своме болу а ови сто су сафа око његарецице и то јавно да су били узаблуди.

Name

Ре мј

27.07.2018 18:39

Ста ти лупас ко Максим по дивизији?! За ста се он бори,бори се само за себе и своју гусцетину,нема вецег непријатеља РС и њеним градјанима од њега и његове свите,прво су нас опљацкали и ојадили до краја,а сад су поцели и дјецу да нам убијају,па да онда пљују по нама. Срам да га буде,пребројава цовјеку дјецу,бракове,ово је страсно да страсније не мозе бити!

Name

мј

27.07.2018 19:22

Незнам када си отисла вани али ја сам У РС од 92 и знам све ста је ко радио за вријеме рата и после рата.приватизацију ко уради и колико покраде.ста напревисе од тих пара сто добисе.никада неце опозиција донијети закон о бесправном богацењу јер су прво њихови тајкуни узели паре па је логицни да прво они неце гласати за то јер их је доста у политицком врху опозиције.то је само прица за оне који воле да то цују.а иза њи су досли ови сто су на власи па и они узимају само сто мало дају и за наарод па их народ као подрзава.све сам ја њих претурио преко главе ваљда цу и треце само се прилагодјавам и гледам да ми мука буде сто мања а да имам сто висе хљеба.зиви били па видјели после октобра видимо се на овом порталу па да размјенимо мисљење а поново казем да це Давор после октобра остати сам у свом болу.

Name

РЕ мј

28.07.2018 05:01

Којим другим порталима. Мислис на РТРС или АТВ . Па ко је будала да писе несто на тим резимским порталима несто негативно о црвеној багри па да му праве проблеме . Замисли да на РТРС порталу админ пусти негативан коментар у јавност, па убили би га. једино је БН портал мјесто за истину и слободну ријеч. А доказ за то је и сто теби допуста да прицас глупости овде. А то како је Рудоња најболљи избор за претстављање Српске у свијету се види из прилозеног. ПА идиоте он никуд немозе макнути , нико га висе не дозивљава у свијету а ни код нас. Све мора купити, сваку ријеч подрске.

Name

Зељко Бањалука

27.07.2018 15:17

Даворе свака ти је Његосева.Ја отац петеро дјеце,родјени сам Бањалуцанин нисам из Теслица, долазим на трг понекад сам или са породицом тек сад цемо појацати насе доласке доста висе ратних профитера и прикривања доказа.Кога ститите ГОСПОДО ОРГАНИ ГОЊЕЊА ЗА КРИВИЦНА ДЈЕЛА КОГА КО ЈЕ ТО И ЦИЈЕ ДИЈЕТЕ НЕДОДИРЉИВ. ПРАВДА ЗА ДАВИДА ПРАВДА ЗА СВУ ДЈЕЦУ ИДЕМО ДО КРАЈА ОСТАЈЕМО ОВДЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

27.07.2018 16:46

Тако је Зељко. Правда за Давида.

Name

Какав флеш ......

27.07.2018 15:21

Чуј му прице. као он отац за примјер. Сто не казе како је послије рата , кад је позајмљивао по 300 марака од људи у Лактасима, био остављен од жене и дјеце. Како је због дугова банкама остао без куце и био у свадји са братом и оцем Богданом због принудне наплате дуговања. Како је продао дусу дјаволу( Олбрајтовој) само зато да га не убију каматари. Тај цовјек кад је постао премијер не да није имао имовине, него је био у големом минусу да би за пар година дао сину 3 милиона марака. И такав олос да напада једног господина какав је Давор. НАПОЉЕ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. СРАМ ТЕ БИЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха ха

27.07.2018 15:35

Господин као и ти!!!! Умоболник!!!!

Name

Какав флеш ...... за ха ха ха

27.07.2018 15:52

Не монголоиду црвени. Ја нисам господин као Давор. Ја таквима као ти одмах полупам вилице и уврнем језик .

Name

ВЕЛЕ

27.07.2018 16:09

Ово је све тачно,украли су предмет из банке имају свједоци! ЛОПИНА ЛАКТАШКА СВИ ТО ЗНАМО АЛИ СЕ УЛИЗАО ОНИМ ШТО ТО НЕЗНАЈУ И КАД ЈЕ ОПЉАЧКАО И СТЕКАО МОЋ КУПИО И ПОСТАВИО ИНЕ КОЈИ ГА САД ПОДРЖАВАЈУ А ИМА ИХ ДОСТА! То је ИСТИНА НАРОДЕ!

Name

ЛАКТАСАНКА

27.07.2018 15:25

ПРАВДА ЗА ДАВИДА, ПРАВДА ЗА ДАВИДА, ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

27.07.2018 15:28

...а ста ако Додик намјерно провоцира да би Давор неку греску направио ? Додик је манипулатор , па зато треба бити опрезан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за wодолија

27.07.2018 15:56

Управо то, изазива га на себе да има основа да га притворе и заврше причу, јер се боје 3-ћег митинга. Овим је Додиг открио више него што је хтио , а то је да група ПРВДА ЗА ДАВИДА има доказе и зна тачно ко су ти људи, али темпирају право вријеме и држе и народ и власт на жеравици. јер ако сад кажу до октобра режим ће то све санирати. Све треба рећи најдаље 5 дана пред изборе, е то ће бити бомба. То режим зна и зато Додик испипава пулс народу . Само мирно и достојанствено. Несмију ударити на народ , већ покушавају да народ изманипулишу, да народ и група направе грешку да их похапсе, па до избора држе у затвору. ПРАВДА ЗА ДАВИДА , ЗА ЏЕНАНА И СВУ ДЈЕЦУ БИХ

Name

Ре

27.07.2018 16:08

Могуће.

Name

Wодолија

27.07.2018 17:58

Бас тако и мислим. Додик намјерно провоцира. Давор има сигурно све доказе и зна тацно и ко је убио Давида и ко је све упетљан у криминал и гдје је народни новац итд. итд... Додик настоји да Давор "испуца муницију" сто раније или да направи неку греску да би могли легално против њега кренути. Додик је свјестан да је он политицки на крају, сада се бори за голу егзистенцију и своју и своје родбине. Добро је свјестан да је све на криминалан нацин остварено и за њега је једина и то бас једина опција да на све нацине онемугуци да се додје до Октобра. Он је свјестан да це га Вукота послати на дугогодисње робијање. Једноставно рецено, у том Слуцају Додику и његовим "пословним партнерима"нема спаса. Све це изаци на свјетло дана. Надајмо се да це све проци без онога на ста су Додик , Лукац и Цвијановиц спремни....Давор има моју подрску у сваком смислу, а Говедарица це добити довољно гласова из моје породице и родбине. Сретно!

Name

ре wодолија

28.07.2018 06:08

Не може он Давору направити горе него што јесте,а очигледно да Додик некога дебело брани и крије,некога до кога му је посебно стало,видјећемо већ,све има свој крај па и ово ће забога

Name

Правда

27.07.2018 15:29

Јадни цовјек, сам се бори против оног хостаплера Додика. Гдје је она ретардирана опозиција, сједе по кафанама и цекају да Миле сам оде. Гдје је бар саопстење, прескоференција???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре;

27.07.2018 15:39

Легитимно је да Опозиција користи сва демократска средства борбе приотив власти.Не знам зашто се не укључе у овај покрет и нападају оне који не раде свој посао.Потпуно легитимно и не знам чега се боје?

Name

XXЛ

27.07.2018 15:32

ГОТОВ СИ ЦРВЕНИ ДЈАВОЛЕ.....ПРАВДА ЗА ДАВИДА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

27.07.2018 15:54

Црвен дјаво је благ израз. Сотона се дици с њим!

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

27.07.2018 15:38

СВАКА ЦАСТ ДАВОРЕ. СВЕ ТО ЗНАЈУ И ОН И ЊЕГОВИ ДУПЕЛИЗЦИ. ОВО НИСУ ЉУДИ. ДАВОРЕ САМО НАПРИЈЕД, НАРОД ЈЕ УЗ ТЕБЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мј

27.07.2018 17:20

Који народ.Народ је стадо оваца само промјени овна предводника и опет блеји па блеји реце мој покојни отац.ја тада нисам знао ста је то а сада добро знам јер сам то искусио дебело на својој кози.Ко се уздао у народ однео је гаце на стапу.

Name

Јад

27.07.2018 15:39

ПРАВДА ЗА ДАВИДА. А ПУНО СНАГЕ ЗА ОВА ДАВОРА. А ОВУ СПОДОБУ ОД ТКЗ ПРЕСЈЕДНИКА ОД ОКТОБРА ВИСЕ НЕЦЕМО ГЛЕДАТИ ЈЕР ЗАВРСИТ ЦЕ У ЗАТВОРУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

27.07.2018 15:39

Браво Даворе моја искрена подрска.Уплатио сам на Вас рацун свој прилог једино сто ме брине сто тај рацун контролисе Додик или неко ко не би смио имати приступ том рацуну. Вјерујте да је тај рацун био отворен у Аустрији вјероватно би уплатио дупли износ. Овако сву помоц коју тамо саљем мислим да стим само подрзавам лаз и овај резим,али изгледа да нема другог пута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

27.07.2018 18:14

...сада је вријеме годисњих одмора, па се мозе уплатити прилог у банци било гдје у РС. Јако лијеп је осјецај, када уплатите новац за несто ста је од непроцијењиве вриједности. То вам писем из лицног искуства.

Name

Аида Wиммер

27.07.2018 15:39

Кад ти убију дијете ти престанеш да живиш чујете ли убице , чујете ли ви који имате власт и моћ ! Ја се надам да врисак мајке и оца сваког убијеног дјетета вас свако веће у сан прати и буди ! Спавајте мирно !

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

27.07.2018 15:50

Како додика није срамота да минимализује смрт Давида, као да је ријец о прегазеном псу... пљује по једној породици док сину намјеста тендере! па Берлусцони је мила мајка наспрам овог насег лудјака! нека га неко одведе и затвори да не гади висе ваздух и земљу којом хода!

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

27.07.2018 15:51

А ја када казем да је за лудару људи не верују. Баја је своје одсвирао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста Овај Медјед

27.07.2018 23:15

Говири,и Лукаца је изненадио својом (заједницком)стратегијом...ал,прица му је провокаторска,лукава,типицно за умоболног леру

Name

Батман

27.07.2018 15:54

Браво Даворе. ПРАВДА ЗА ДАВИДА ✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ-ИСТИНА

27.07.2018 16:00

САМО АРГУМЕНТИМА, ДОКАЗИМА И ЧИЊЕНИЦАМА ТРЕБА СЕ БОРИТИ А НИКАКО ЛАЖИМА КАО ПРЕДСЈЕДНИК! ОБРУКАО СИ СЕ МИЛОРАДЕ,НИЈЕ ТИ ОВО ТРЕБАЛО! СРАМОТА ЗА БИЛО ЧИЈЕГ ПРЕДСЈЕДНИКА,НАЖАЛОСТ И МИГ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ БОЛЕСТ

27.07.2018 16:02

Е ТИ СИ ПРАВА ЉУДСКА НЕИЗЛИЈЕЧИВА ЗАРАЗНА БОЛЕСТ,БАГРО И ШЉАМУ БОЛЕСНИ! ДОБРО СИ СЕ ПРЕДСТАВИО САМ ДА СИ БОЛЕСНИК!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

27.07.2018 16:02

Подршка Сузани и Давору. Правда за Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боба

27.07.2018 16:03

Браво Даворе Драгичевићу , побједио си Милорада Додика предсједника. Ето народа ко је наш предсједник, добро ми имамо струје и воде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Болест

27.07.2018 16:06

Наравно мислите на Додига?

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

27.07.2018 16:11

Ови што растурају дрогу - они увек врбују клинца који је популаран у друштву. Јер такви клинци најлакше распродају дрогу. Е сад, да ли је покојни Давид продавао дрогу, или није, и да ли је био наркоман, или није - ја то не знам, али, могу да вам кажем да оне који су убили Давида, или оног ко га је убио нећете наћи, јер тако то иде. Тако да ја мислим да сви ви џабе трошите енергију на скупљања. ---Тако да уместо што трошите енергију - боље би вам било да ту енергију уложите у превенцију, и то овако како то ради Србија. А Србија то ради тако што ускоро уводи тестирања на дрогу по школама, па је МУП Србије пустио полицајце у цивилу међу народ, и све се шпијунира, а сумњиви се прво прате, и тек онда се хапсе... па се често држе предавања у основним и средњим школама о дроги, па постоје школски полицајци... А лабораторије раде пуном паром... а гранична полиција свој посао ради као никад... ... ... А вама свима би боље било да не се међусобно не свађате, и не прозивате, јер то све слаби Р.Српску...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјетник

27.07.2018 20:06

Добро си се сјетио, па да Каран у својој лабораторији тестира на дрогу.Лисица да цува кокосињац ?

Name

ре

28.07.2018 06:21

И код нас је полиција у школским двориштима одавно....али,,инспектори растурају дрогу и никоме ништа ујео вук магарца,специјалци опљачкају банку па опет ујео вук магарца,све је то за добро републике,па такви су људи република,не дај Боже.Али неке госпоје напирлитане добро живе,јер кад им мужеви протјерају товар оне троше немилице ништа не раде,и још су на буђжету да се власи не досјете.Немам ништа са овим свим,пратим мало и читам али баш никоме не вјерујем,никоме,гледам људе све као тешке непријатеље,у кућу никоме одавно не дозвољавам,ни у двориште,све провјерим,ни лијекове не купујем у овим апотекама откад тако живим прелијепо ми је,на послу само добро јутро и довиђења,нема приче,кад они причају ја искључим се,не желим да ми било ште пређе преко мозга,а не вјерујем никоме али баш никоме,дијцу сам одавно испратио у бијели свијет,кад ми дођу са мном су,немају ни они ни воље ни жеље да било кога виде.И овај амли да је отишао у Аустрију био би у научном институту али у овомwе фукарлуку нема напретка,ово су фукаре а не људи. у рату сам учествовао од првога до посљедњег дана хвала вам никада више ни моје девето кољено.

Name

Ре за ре

28.07.2018 09:02

Браво, браво, браво за коментар.

Name

Кхал Дрого

27.07.2018 16:11

Што му је требала оваква бљувотина, кад је ситуација ионако тешка и мучна за све актере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.07.2018 22:50

Наравно мислите на Додига?

Name

Кхал Дрого

28.07.2018 07:54

Мислим на Додика.

Name

Кнез

27.07.2018 16:13

КАКАВ НЕКО МОЗАК МОРА ДА ИМА ДА БИ ГЛАСАО ЗА ДОДИКА!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

србија

27.07.2018 16:44

Милораде до побједе свка ти је на мјесту

Name

за србију

28.07.2018 13:08

ВОДИ ГА СЕБИ У СРБИЈУ ако ти је добар. БРЕ!

Name

НЕНА

27.07.2018 16:38

ПОДРСКА ДАВОРУ.ПРАВДА ЗА СВА ЗАТАСКАНА УБИСТВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

27.07.2018 16:55

Милораде срам те било. Дијете мога града је убијено.Јеси ли свјестан својих ријеци изговорених. Ста је теби? Са народом си досао,народ је одлуцио морас да идес. Ти вец одавно ниси ниста Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик је психопата

27.07.2018 17:00

Не цуди мене то сто је додик нецовјек, то знам од 97. али ово указује на озбиљну дијагнозу. Он цак не мозе да се суздрзи од зла ни када зна да му наноси стету. А ово це га костати избора. Нема цивјека данас који се није одвјестио и схватио да га 23 година води психопата

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

27.07.2018 17:03

Миле језик ти прица истину рекао си убиство,која си ти керина од цовјека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицкy

27.07.2018 17:05

СВАКА ЧАСТ ДАВОРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ок

27.07.2018 17:21

Схватили смо. Власт не ваља и требамо је мијењати. Већина нормалних људи је уз Давора. Хајде сада престаните само на том случају градити кампању и дајте нам конкретне чланке и планове друге стране за опоравак друштва и државе. Али мислим на конкретне ствари, не на ону демагогију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ок

27.07.2018 19:49

Нема контроле штете! Готови сте и то је то! Није битно ко ће да побједи битно је да Додик изгуби!

Name

Ре ре ок

28.07.2018 09:45

Е у томе је проблем. Управо. Заинати се Србенда па каже: битно је да онај изгуби, није битно ко ће доћи на његово мјесто. Битно је, друже мој, пребитно. Зато нам тако и иде кроз историју, јер смо глупе инаџије и не користимо мозак.

Name

Сискее

27.07.2018 17:33

Шта рећи а не заплакати, тужно и жалосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сетавијахиле

27.07.2018 17:55

То Даворе брате напаћени! И поред свог великог и неописивог бола мораш "нашем" предшједнику одржати лекцију. Свака част и издржи још мало. Уз тебе смо! ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

27.07.2018 18:48

БРАВО ДАВОРЕ!!!!!ТАКО ГОВОРИ ЦОВЈЕК И РОДИТЕЉ ЦИСТА СРЦА,А НЕ КАО СТО ЈЕ ОВАЈ МОНСТРУМ И ДЈАВО ОД ПРЕДСЕДНИКА.ЈАДАН ЛИ ЈЕ,ЈАДНИЈИ НЕ МОЗЕ БИТИ.ДО САД ЈЕ ПОКАЗАО ДА ЈЕ БИЈЕДНИК,АЛИ ОВОМ ИЗЈАВОМ ЈЕ ПОКАЗАО ДА ЈЕ ЈОС БЈЕДНИЈИ,ДНО ДНА,МОНСТРУМ И ДЈУБРЕ НЕВИДЈЕНО!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

27.07.2018 19:30

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

27.07.2018 19:45

Само храбро и достојанствено...не спустати се нипосто на ниво предсједника, иако би он требао да буде најузорнији медју нама...то је особа која нас годинама брука по свијету и која нам је дубоко завукла руку у дзеп...октобар је прилика да устанемо против примитивца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

драгон

27.07.2018 20:01

САМО ИСТИНА И ПРАВДА.ДАВОРЕ С ТОБОМ ДО КРАЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амин

27.07.2018 20:57

Једино сто могу реци за овај текст Даворе је: АМИН! Срам Вас и стид било "Предсједнице"! А Ботовима и Васим послусницима поруцујем ангазујте се мало висе, јер оно сто вас цека након октобра неце нимало бити лијепо за гледање. А има нас који вас помно гледамо и пратимо и нецемо заборавити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

уууф

27.07.2018 21:07

Послије избора сели се даворе нецете висе бити комсије и зивети у истој дрзави добро си рекао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјетник

28.07.2018 09:19

Селе се паметни и прије избора.

Name

бака

27.07.2018 21:28

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈованаИ

27.07.2018 21:56

Издрзи Даворе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУСО НЕУТЈЕСНА

28.07.2018 00:55

НЕ ОДУСТАЈ ОД СВОЈЕ БОРБЕ ЗА ИСТИНОМ ЈЕР НАРОД ЈЕ УЗ ТЕБЕ,ПРАВДА ЦЕ СТИЦИ СВЕ УБИЦЕ ЛОПОВЕ КРИМИНАЛЦЕ И МАФИЈАСЕ КОЈИ ДОКУМЕНТОВАНО УБИЈАЈУ И РС КОЈУ НИСУ СТВАРАЛИ А САДА И ДЈЕЦУ ОНИХ КОЈИ СУ СВОЈУ КРВ ДАЛИ ЗА ОВО МАЛО ЗЕМЉЕ И СЛОБОДУ КОЈУ НЕМАМО. .ХВАЛА ТИ ЈУНАЦЕ ЛАВЉЕГ СРЦА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

САРАЈЛИЈА

28.07.2018 02:18

ГОС.ДАВОРЕ ДРАГИЦЕВИЦУ,ЦИВАЈ ТЕ СЕ И ИДИТЕ ДО КРАЈА.ЦЕСТИТ СТЕ ЦОВЈЕК И ПОБЈЕДИТ ЦЕ ТЕ.ОДГОВОР ГОС.ДОДИКУ ВАМ ЈЕ ПОЗИТИВАН И НИКОГ НЕ ВРИЈЕДАТЕ,СРЕТНО"ПРАВДА ДА ДАВИДА".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Близу смо свјетла

28.07.2018 07:16

ПРАВДА ЗА ДАВИДА И ДЗЕНАНА. ДОДИК ЈЕ РЕТАРД КОЈИ БЕ МОЗЕ ДА КОНТРОЛИСЕ СТА ПРИЦА . ВУКОТА ДО ПОБЈЕДЕ ОКТОБАР 2018

ОДГОВОРИТЕ
Name

Везер Река

28.07.2018 07:18

Драги Даворе. Веома ми је жао што не могу присуствовати том скупу ПРАВДА ЗА ДАВИДА.Јер сам предалеко. Али путем интернета пратим и подржавам ваш скуп. Исправно си све написао немам речи .Надам се и верујем да ће истина и правда победити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џо

28.07.2018 10:42

Моја велика подршка Давору Драгичевићу да истраје у својој праведној борби за истину . ПРАВДА ЗА ДАВИДА !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

28.07.2018 16:05

Ја колико знам, угасити славску свијећу значи кад се изгубе сви потомци, а он има још двоје дјеце, тако да му је та реченица глупа. Предсједник у интервјуу је рекао да се треба све доказати, и да тужилаштво ради на томе, и да се ме зна да ли је убијен или није или шта већ, а сам предсједник не може по уставу имати утицај на тужилаштво, самим тим не знам шта је он ту крив?! Да није требао износити приватне чињенице о Даворовој породици, није требао, то је ипак приватно, али се поставља питање зашто је то урадио? Ето, и ја сам грађанин Републике Српске и Бања Луке, па онда имам и ја право рећи нешто о томе. Давор није био златан дечко како га се представља, био је проблематичан и ја, као неко ко је од њега старији годину, двије, знам понеке ствари јер није Бања Лука тако велика да се не прочује. Јесте био наркоман и то нико не може да спори, тукао се редовно и то се зна, често је долазио у проблеме са полицијом због тога, али никад није кажњаван јер га је тата увијек извлачио из тога својим везама. Наравно, не оправдавам ничију смрт, нико то не заслужује ни на било који начин, али ово је постало смјешно. Анкетни одбор је формиран касније, након упозорења са обе стране да ће бити исполитизовамо, и тотално је. Само тај исти Давор сада пријети осталој дјеци, наређује да се претуку појединци на његовим скуповима који му поставе питање, оптужује људе са скупа да су криви за смрт што нема никакве логике. Једно је борба за правду, али друго је ово у шта се његов скуп претворио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Центрифугирање мозга оставља посљедице

28.07.2018 18:18

Ти би се могао забринути, Бањалучанине, грдно си залутао, овако ружно се пише у жутарама или прича на реалити телевизијама, не овдје. Да питаш газду гдје да се пласираш, он је са свима њима на ти, то му је природно окружење, да те препоручи?

Name

ре БЛ

28.07.2018 23:10

Какво је чудо што с етукао кад знамо какви кретени крузе око нас. А ти си се бас потрудио да нам га представис онако, како би ти волио. Али, ми смо врло добро свјесни и обавјестени ко је он био. Комплекси у комбинацији са дубоким џепом цине цудо.

Name

Ћирило

29.07.2018 07:34

Господе драги Боже,Господе велики искушаваш ли нас или смо сами пали у толико искушење? Да ли је то стварно дошло вријеме да истине нема а чак ако је и има несмије да се каже?Аутор овог коментара рече да је старији од покојника годину или двије и мислим да има право да каже нешто о покојнику. Тачно је да код Срба влада некакво увјерење да о покојнику треба говорити све најбоље но то није правило а није ни реално. Како? Па ево да вас питам:да данас чујете да је Давидов убица умро,шта би сутра казали и покојнику?Овим сам хтио казати да о покојнику треба истинито и реално говорити.Ако је овај аутор коментара реално говорио о покојном Давиду ,а вјерујем да јесте јер није једини који помиње дрогу и туче и арлаучење у четири ујутро,онда се не треба на њега обрушавати.Ваљда смо сви за то да овде се дође до истине???Те би и ја желио допринијети томе.Ја полазим од тога да је дроге било.Онда се питам ко хоће да се окористи овим случајем? Није ли тај и режирао све ово,почевши од настанка смрти па надаље?Нису ли институције бахато обавиле свој дио посла баш зато што се знало да у свему има дроге?Јер многи размишљају тако да је онај који се упустио у те работе(конзумација или дилање)већ ставио једну ногу у гроб. Искрено се надам да ћу мојим размишљањима допринијети истини до које ми је у овом случају стварно стало.

Name

Савјетник

29.07.2018 10:43

Ти си Бањалуцанин из Дрвара, сто се стидис да казес одакле си !!!

Name

Ре Цирило

29.07.2018 15:26

Зазивас бога, а убиство оправдавас? Стало ти је до истине, а трац ти полазна тацка? Свугдје завјера око тебе, Цирило црни, де се мало сабери, истина је толико оцигледна да просто боде оци...

Name

Луки

29.07.2018 11:57

Како јадан цоек какве глупости износи дзаба сте на тргу нецете побједити изборе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

29.07.2018 12:16

Бравооооооо! Паметнији цовјек од онога сто води насу земљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалност

29.07.2018 17:54

Саосјецам са тим несретним цовјеком у губитку дјетета али не могу да разумијем засто не објави убице ако заиста има доказе како тврди. Сваким даном одуговлацења губи на снази, оптузбама непоткријепљеним доказима сваким даном расте све веца сумња да је скуп на тргу заиста исполитизиран. А и гдин Драгицевиц у неким слуцајевима побија сам своје тврдње. Тврдио је да Давид никад није конзумирао наркотике а онда на интервјуу на Фаце ТВ (13мин45сец снимка) сам изјави да зна да је Давид пусио марихуану. Марихуана је дозвољена за конзумацију? Родитељи не треба да реагују ако знају да дијете пуси марихуану? Ако је заиста у питању убиство убице требају бити изведене пред лице правде и прије избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

29.07.2018 19:22

Правда за Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маида Дугалиц

30.07.2018 06:40

Уз тебе смо Даворе,срцем и душом.Издржати је тешко ову лаз и љагу на покојног Давида.А колико ко има памети и душе тако се и понаша и прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал

30.07.2018 15:04

Слажем се да смо дотакли дно да нема даље у овој држави све је труло и јадни ми обични грађани треба све мијењати ако се може мада реално нема ко да замјени тренутно актуелни власт јер и опозиција је од " зла оца и још горе матере" али али мислим да није добро оружје којим покушавамо борити се је овај лик Давор види се да је психички пуко тотално (мада му нико и не може замјерити јер изгубио је дијете забога) али мислим да је он пукотина био и прије овог сад добио мало пажње па лупа и шта треба и не треба цикотина тотална Ајде да рушимо власт на други начин ајде да другачије се окупљамо протествујемо боримо се изражавамо незадовољство а не ко секташи неки дигнути песница величамо неке клинце који се углавном вуку по граду пуше траву и ништа не раде е сад ок клинац је чачкао нешто пронашао што није требало и нажалост убили су га ови што владају овом државом Жалосно је све то али да се градски трг у Бањалуци зове Давидов трг е то је мало превише Бањалука у својој историји има много заслужних грађана па трг није назван по њима.

ОДГОВОРИТЕ