Грујић све ближи Кардифу! А Марковић?!

Може ли Марковић да остане на Енфилду? Српски фудбалери Лазар Марковић и Марко Грујић лако би могли овог лета да заувек напусте Ливерпул.

Фудбал 24.07.2018 | 19:15
Грујић све ближи Кардифу! А Марковић?!
Док је то скоро па извесно за Грујића, кога нема ни међу резервама у припремним мечевима "редса", Марковић је добио шансу код Јиргена Клопа, а утисци су подељени.

Марковић је импресинирао као лево крило против Блекбурна пре пет дана и својим голом показао Клопу да није вишак, али се није претерано истакао у стартној постави против Борусије Дортмунд у недељу увече.

Према писању британских медија Клоп је званично отписао тројицу играча, међу којима није српски тандем, али не очекују ни да они остану дуго на Енфилду. 

Док би Грујић могао да остане у Енглеској јер га жели Кардиф, у којем је играо на позајмици други део прошле сезоне, за Марковића тренутно нема назнака где би могао да оде, а проблем за Ливерпул је што играч плаћен 20 милиона фунти улази у последњу годину уговора, па ако жели да нешто заради на њему, мора да га прода већ овог лета. 

Клоп више не рачуна на голмана Симона Мињолеа, који је постао технолошки вишак доласком Алисона Бекера за рекордну суму новца, потом нападаче Дивока Оригија и Данија Ингса. 

Медији спекулишу да Ливерпул цени Оригија, који је прошле сезоне играо на позајмици у немачком Волфсбургу 27 милиона фунти, а Ингса, за кога су наводно заинтересовани Лестер, Саутемптон, Кристал Палас и Њукасл за 20. 

Поред Марковића и Грујића, јавност сматра да места на Енфилду нема ни за Педра Чиривелеа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар