Grujić sve bliži Kardifu! A Marković?!

Može li Marković da ostane na Enfildu? Srpski fudbaleri Lazar Marković i Marko Grujić lako bi mogli ovog leta da zauvek napuste Liverpul.

Fudbal 24.07.2018 | 19:15
Grujić sve bliži Kardifu! A Marković?!
Dok je to skoro pa izvesno za Grujića, koga nema ni među rezervama u pripremnim mečevima "redsa", Marković je dobio šansu kod Jirgena Klopa, a utisci su podeljeni.

Marković je impresinirao kao levo krilo protiv Blekburna pre pet dana i svojim golom pokazao Klopu da nije višak, ali se nije preterano istakao u startnoj postavi protiv Borusije Dortmund u nedelju uveče.

Prema pisanju britanskih medija Klop je zvanično otpisao trojicu igrača, među kojima nije srpski tandem, ali ne očekuju ni da oni ostanu dugo na Enfildu. 

Dok bi Grujić mogao da ostane u Engleskoj jer ga želi Kardif, u kojem je igrao na pozajmici drugi deo prošle sezone, za Markovića trenutno nema naznaka gde bi mogao da ode, a problem za Liverpul je što igrač plaćen 20 miliona funti ulazi u poslednju godinu ugovora, pa ako želi da nešto zaradi na njemu, mora da ga proda već ovog leta. 

Klop više ne računa na golmana Simona Minjolea, koji je postao tehnološki višak dolaskom Alisona Bekera za rekordnu sumu novca, potom napadače Divoka Origija i Danija Ingsa. 

Mediji spekulišu da Liverpul ceni Origija, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u nemačkom Volfsburgu 27 miliona funti, a Ingsa, za koga su navodno zainteresovani Lester, Sautempton, Kristal Palas i Njukasl za 20. 

Pored Markovića i Grujića, javnost smatra da mesta na Enfildu nema ni za Pedra Čirivelea.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar