Лудо, луђе, Бонући! Лео се враћа у Јуве!

А Милан добија Игуаина?! На помолу нови спектакуларан трансфер у режији Италијана.

Фудбал 24.07.2018 | 18:45
Лудо, луђе, Бонући! Лео се враћа у Јуве!
Лудо, луђе, Бонући! После само годину проведених у Милану, Леонардо Бонући могао би да се врати у Јувентус. Ову информацију објавио је сателитски телевизијски канал Спортиталија. Нова управа Милана је већ у контакту са колегама из Јувентуса, али прва тема био је долазак Гонзала Игуаина у редове Росонера.

А управо би Бонући, који је наводно изразио жељу да се врати у торински клуб, могао да буде део овог трансфера. У овом тренутку Милан нема 60.000.000 евра колико Јувентус тражи за Игуаина, па би формула могла да буде – мање новца, али приде и Бонући.

И то звучи логично, поготово што шампион Италије већ неко време “јури” штопера, али за сада није успео да пронађе право решење. А Бонући би био добар избор јер врло добро познаје систем рада Масимилијана Алегрија, уосталом, највеће успехе у каријери остварио је баш у дресу Јувентуса.

За Бонућија се интересовао и Пари Сен Жермен, као што је и Игуаин не мети Челсија, али очигледно да би и један и други могли да остану у Италији. Прошле сезоне Јувентус је Милану продао Бонућија за 40.000.000 евра.

Наравно, све ово би могла да буде само "игра" пред клубовима из иностранства, како би се извукао још неки евро више.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар