Ludo, luđe, Bonući! Leo se vraća u Juve!

A Milan dobija Iguaina?! Na pomolu novi spektakularan transfer u režiji Italijana.

Fudbal 24.07.2018 | 18:45
Ludo, luđe, Bonući! Leo se vraća u Juve!
Ludo, luđe, Bonući! Posle samo godinu provedenih u Milanu, Leonardo Bonući mogao bi da se vrati u Juventus. Ovu informaciju objavio je satelitski televizijski kanal Sportitalija. Nova uprava Milana je već u kontaktu sa kolegama iz Juventusa, ali prva tema bio je dolazak Gonzala Iguaina u redove Rosonera.

A upravo bi Bonući, koji je navodno izrazio želju da se vrati u torinski klub, mogao da bude deo ovog transfera. U ovom trenutku Milan nema 60.000.000 evra koliko Juventus traži za Iguaina, pa bi formula mogla da bude – manje novca, ali pride i Bonući.

I to zvuči logično, pogotovo što šampion Italije već neko vreme “juri” štopera, ali za sada nije uspeo da pronađe pravo rešenje. A Bonući bi bio dobar izbor jer vrlo dobro poznaje sistem rada Masimilijana Alegrija, uostalom, najveće uspehe u karijeri ostvario je baš u dresu Juventusa.

Za Bonućija se interesovao i Pari Sen Žermen, kao što je i Iguain ne meti Čelsija, ali očigledno da bi i jedan i drugi mogli da ostanu u Italiji. Prošle sezone Juventus je Milanu prodao Bonućija za 40.000.000 evra.

Naravno, sve ovo bi mogla da bude samo "igra" pred klubovima iz inostranstva, kako bi se izvukao još neki evro više.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar