Ово се зове - Трансфер испала љета!

Чекали га на аеродрому, а он није дошао!!! Малком и Бордо по свој прилици изиграли Рому!

Фудбал 24.07.2018 | 18:30
Ово се зове - Трансфер испала љета!
Било је то вече из снова за навијаче Роме које ће се вероватно завршити ужасно. По свој прилици... После голмана Робина Олсена, који је на време долетео из Копенхагена, исто то је требало да учини и Бразилац Малком, један од најтраженијих фудбалера света, којег су узалуд тиофози Вучице чекали вечерас на римском аеродрому.

Јер, Бордо је стопирао његов трансфер и то само неколико часова након што је на званичним страницама потврдио да га је продао Роми. Није објављено за колико, спекулише се о суми од 36.000.000 евра са све бонусима, али је читав посао сада под великим знаком питања јер су Жирондинци, према последњим информацијама, забранили Бразилцу да отпутује у Вечни град на лекарске прегледе и промоцију.

Разлог је изненадно интересовање Барселоне, која је покушала да преотме Малкома у последњем тренутку Вучици, што је сасвим у реду с аспекта француског клуба докле год они добију оно што их интересује, а то је обештећење од око 40.000.000 евра. Према информацијама које су током дана стизале са Апенина, Рома је успела да наговори Французе да им уступе Малкома за 32.000.000 + 4.000.000 евра, међутим, очигледно је да се током вечери јавила боља опција за Жирондинце, па су га спречили да уђе у авион који је требало да одлети у Рим.

У Роми су врло бесни због оваквог понашања Француза, сматрају га непрофесионалним, али покушавају ипак да издејствују трансфер и у константној су комуникацији са челницима Бродоа. Међутим, уплитањем Барселоне у целу причу то ће све ићи знатно теже па ћемо на расплет око трансфера Малкома морати да сачекамо вероватно сутра ујутру.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар