Ovo se zove - Transfer ispala ljeta!

Čekali ga na aerodromu, a on nije došao!!! Malkom i Bordo po svoj prilici izigrali Romu!

Fudbal 24.07.2018 | 18:30
Ovo se zove - Transfer ispala ljeta!
Bilo je to veče iz snova za navijače Rome koje će se verovatno završiti užasno. Po svoj prilici... Posle golmana Robina Olsena, koji je na vreme doleteo iz Kopenhagena, isto to je trebalo da učini i Brazilac Malkom, jedan od najtraženijih fudbalera sveta, kojeg su uzalud tiofozi Vučice čekali večeras na rimskom aerodromu.

Jer, Bordo je stopirao njegov transfer i to samo nekoliko časova nakon što je na zvaničnim stranicama potvrdio da ga je prodao Romi. Nije objavljeno za koliko, spekuliše se o sumi od 36.000.000 evra sa sve bonusima, ali je čitav posao sada pod velikim znakom pitanja jer su Žirondinci, prema poslednjim informacijama, zabranili Brazilcu da otputuje u Večni grad na lekarske preglede i promociju.

Razlog je iznenadno interesovanje Barselone, koja je pokušala da preotme Malkoma u poslednjem trenutku Vučici, što je sasvim u redu s aspekta francuskog kluba dokle god oni dobiju ono što ih interesuje, a to je obeštećenje od oko 40.000.000 evra. Prema informacijama koje su tokom dana stizale sa Apenina, Roma je uspela da nagovori Francuze da im ustupe Malkoma za 32.000.000 + 4.000.000 evra, međutim, očigledno je da se tokom večeri javila bolja opcija za Žirondince, pa su ga sprečili da uđe u avion koji je trebalo da odleti u Rim.

U Romi su vrlo besni zbog ovakvog ponašanja Francuza, smatraju ga neprofesionalnim, ali pokušavaju ipak da izdejstvuju transfer i u konstantnoj su komunikaciji sa čelnicima Brodoa. Međutim, uplitanjem Barselone u celu priču to će sve ići znatno teže pa ćemo na rasplet oko transfera Malkoma morati da sačekamo verovatno sutra ujutru.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar