Марко Јевтовић 2+1: Навикао сам да побјеђујем!

У Коњи због амбиција.  „Никад се не предаје“, хвали доскорашњег везисту Партизана спортски директор турског прволигаша.

Фудбал 19.07.2018 | 17:45
Марко Јевтовић 2+1: Навикао сам да побјеђујем!
Договор је пао јуче, данас је само уследила промоција. Марко Јевтовић је нови играч турске Коње, с којом је потписао уговор до јуна 2020, а у њему се налази клаузула о продужетку сарадње на још годину дана, уколико то обе стране буду желеле.

„Срећан сам што сам потписао за Коњу. Желим да напредујем у каријери и једва чекам да упознам нове саиграче, на тренинзима и утакмицама“, рекао је видно задовољни задњи везни на промоцији на стадиону клуба основаног пре 96 година.

После три сезоне у Партизану дошло је и до засићења, ред је био да један од стандарднијих првотимаца промени средину у трансферу вредном 500.000 евра на име обештећења. Ваља напоменути да је рођени Земунац опрости и дугове нарасле на 115.000 евра.

„Долазим из великог клуба, у коме сам се развио и физички и психички, а било ми је драго што сам учествовао у Партизановим успесима. Играли смо важне мечеве у првенству, купу и Европи, што значи да сам навикао да побеђујем. Исту жељу показаћу и у новој средини. Привуке су ме амбиције Коње. Претходне две сезоне клуб је био у групној фази Лиге Европе, освојио је Куп и Суперкуп Турске, играо битну улогу у првенству... Сигуран сам да ће у предстојећој сезони Коња бити у врху овдашњег фудбала и да ће се вратити на међународну сцену“, рекао је Марко Јевтовић.

У истом дану у појачање је промовисан и доскорашњи десни бек украјинске Зарије, Јевген Опанасенко(плаћен око 1.000.000 евра), док су преостала четири играча ангажована раније без обештећења.

„Упркос томе што ће тек да напуни 25 година, Марко Јевтовић је играч завидног искуства у групној фази Лиге Европе и мечевима квалификација за Лигу шампиона. Може да нам донесе доста предности на физичком пољу, никад се не предаје и сигурни смо да ће у дугом временском периоду бити снага наше екипе“, похвалио је новог члана Коње, спортски директор Селџук Аксој.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ДЈОРДЈЕ

19.07.2018 17:26

НЕКА ЈЕ БОГ ДАО ПА ОДЕ ЈЕВТОВИЋ. СА СРЕЋОМ ДА МУ БУДЕ ОДЛАЗАК, САД ЋЕ ПАРТИЗАН БИТИ ЈАЧИ 3 ПУТА.

ОДГОВОРИТЕ