Marko Jevtović 2+1: Navikao sam da pobjeđujem!

U Konji zbog ambicija.  „Nikad se ne predaje“, hvali doskorašnjeg vezistu Partizana sportski direktor turskog prvoligaša.

Fudbal 19.07.2018 | 17:45
Marko Jevtović 2+1: Navikao sam da pobjeđujem!
Dogovor je pao juče, danas je samo usledila promocija. Marko Jevtović je novi igrač turske Konje, s kojom je potpisao ugovor do juna 2020, a u njemu se nalazi klauzula o produžetku saradnje na još godinu dana, ukoliko to obe strane budu želele.

„Srećan sam što sam potpisao za Konju. Želim da napredujem u karijeri i jedva čekam da upoznam nove saigrače, na treninzima i utakmicama“, rekao je vidno zadovoljni zadnji vezni na promociji na stadionu kluba osnovanog pre 96 godina.

Posle tri sezone u Partizanu došlo je i do zasićenja, red je bio da jedan od standardnijih prvotimaca promeni sredinu u transferu vrednom 500.000 evra na ime obeštećenja. Valja napomenuti da je rođeni Zemunac oprosti i dugove narasle na 115.000 evra.

„Dolazim iz velikog kluba, u kome sam se razvio i fizički i psihički, a bilo mi je drago što sam učestvovao u Partizanovim uspesima. Igrali smo važne mečeve u prvenstvu, kupu i Evropi, što znači da sam navikao da pobeđujem. Istu želju pokazaću i u novoj sredini. Privuke su me ambicije Konje. Prethodne dve sezone klub je bio u grupnoj fazi Lige Evrope, osvojio je Kup i Superkup Turske, igrao bitnu ulogu u prvenstvu... Siguran sam da će u predstojećoj sezoni Konja biti u vrhu ovdašnjeg fudbala i da će se vratiti na međunarodnu scenu“, rekao je Marko Jevtović.

U istom danu u pojačanje je promovisan i doskorašnji desni bek ukrajinske Zarije, Jevgen Opanasenko(plaćen oko 1.000.000 evra), dok su preostala četiri igrača angažovana ranije bez obeštećenja.

„Uprkos tome što će tek da napuni 25 godina, Marko Jevtović je igrač zavidnog iskustva u grupnoj fazi Lige Evrope i mečevima kvalifikacija za Ligu šampiona. Može da nam donese dosta prednosti na fizičkom polju, nikad se ne predaje i sigurni smo da će u dugom vremenskom periodu biti snaga naše ekipe“, pohvalio je novog člana Konje, sportski direktor Seldžuk Aksoj.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

DJORDJE

19.07.2018 17:26

NEKA JE BOG DAO PA ODE JEVTOVIĆ. SA SREĆOM DA MU BUDE ODLAZAK, SAD ĆE PARTIZAN BITI JAČI 3 PUTA.

ODGOVORITE