Конте се "шмекерски" опростио од Челсија

Бивши менаџер Челсија Антонио Конте опростио се од клуба и навијача и рекао да ће из Лондона понети много лепих успомена.

Фудбал 17.07.2018 | 17:00
Конте се "шмекерски" опростио од Челсија
Захвалио се људима који су са њим били у стручном штабу, играчима и навијачима, а клубу пожелео све најбоље.

"Хето бих да се захвалим навијачима и свим својим пријатељима у Челсију на свом преданом раду у последње две сезоне које су нам омогућиле да освојимо Премијер лигу и ФА куп заједно. Играчима, чији су таленат и посвећеност били тако важни за наше успехе, захваљујем се за све. Било је задовољство радити са њима сваког дана", написао је Конте у писму. 

Он је тако уједно одговорио и на сраман опроштај и саопштење од две реченице које је Челси издао дана када га је отпустио и довео Мауриција Сарија из Наполија. 

"Свом штабу, који су увек радили напорно морам да захвалим за професионализам током целог процеса. Уживао сам у Енглеској и Лондону и желим да се захвалим навијачима Челсија који су према мени били фантастични, као и према мојој породици. Било је лепо што сам могао да делим своје емоције, страст и ентузијазам током две незаборавне сезоне са овим навијачима који ће увек остати у мом срцу". 

Свом, сада бившем клубу такође је пожелео срећу у наставку сезоне. 

"Надам се да ће Челси наставити са успесима и желим свима све најбоље наредне сезоне. Стекао сам много лепих успомена овде које ћу понети са собом у нове изазове",истакао је Конте.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар