Konte se "šmekerski" oprostio od Čelsija

Bivši menadžer Čelsija Antonio Konte oprostio se od kluba i navijača i rekao da će iz Londona poneti mnogo lepih uspomena.

Fudbal 17.07.2018 | 17:00
Konte se "šmekerski" oprostio od Čelsija
Zahvalio se ljudima koji su sa njim bili u stručnom štabu, igračima i navijačima, a klubu poželeo sve najbolje.

"Heto bih da se zahvalim navijačima i svim svojim prijateljima u Čelsiju na svom predanom radu u poslednje dve sezone koje su nam omogućile da osvojimo Premijer ligu i FA kup zajedno. Igračima, čiji su talenat i posvećenost bili tako važni za naše uspehe, zahvaljujem se za sve. Bilo je zadovoljstvo raditi sa njima svakog dana", napisao je Konte u pismu. 

On je tako ujedno odgovorio i na sraman oproštaj i saopštenje od dve rečenice koje je Čelsi izdao dana kada ga je otpustio i doveo Mauricija Sarija iz Napolija. 

"Svom štabu, koji su uvek radili naporno moram da zahvalim za profesionalizam tokom celog procesa. Uživao sam u Engleskoj i Londonu i želim da se zahvalim navijačima Čelsija koji su prema meni bili fantastični, kao i prema mojoj porodici. Bilo je lepo što sam mogao da delim svoje emocije, strast i entuzijazam tokom dve nezaboravne sezone sa ovim navijačima koji će uvek ostati u mom srcu". 

Svom, sada bivšem klubu takođe je poželeo sreću u nastavku sezone. 

"Nadam se da će Čelsi nastaviti sa uspesima i želim svima sve najbolje naredne sezone. Stekao sam mnogo lepih uspomena ovde koje ću poneti sa sobom u nove izazove",istakao je Konte.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar