Претучен новинар Стефан Цветковић

Новинар Стефан Цветковић, који је средином прошлог мјесеца нестао па пронађен, претучен је у кафићу у центру Беле Цркве.

Србија 10.07.2018 | 08:33
Претучен новинар Стефан Цветковић
Како је рекао за лист Данас, њега је металном шипком ударио локални нарко-дилер, који је пред истражним органима већ био осуђиван због пријетњи Цветковићу.

”Мени је прије два дана укинуто полицијско обезбјеђење, јер је процијењено да нисам у опасности. Не вјерујем у случајност да се напад догодио баш након тога. Вјерујем да је нападач хтио да ме убије, а јавност ћу о свему обавијестити на конференцији за новинаре, коју ћу сутра одржати баш у том кафићу гдје се напад догодио“, рекао је за Данас Цветковић.



Цветковић је рекао агенцији Бета да је сједио са пријатељима у кафићу у Белој Цркви, када му је пришла непозната особа и металним предметом ударила га по глави. Он је казао да је потом покушао да побјегне са мјеста догађаја, али да је нападач покушао да га прегази аутомобилом.

На фотографији коју је Цветковић објавио на својој Фацебоок страници види се да је изнад лијевог ока задобио посјекотину, која крвари.

Агенцији Бета речено је у Тужилаштву у Белој Цркви да полиција провјерава пријаву са дежурним тужиоцем и прикупља доказе о том догађају.

Подсјетимо, Стефан Цветковић је нестао средином прошлог мјесеца и појавио се након два дана, тврдећи да је киднапован. У потрагу за Цветковићем били су укључени припадници Жандармерије, БИА, криминалистичке полиције, рониоци, а ангажована су и два хеликоптера Министарства унутрашњих послова. Међутим, Основно јавно тужилаштво у Вршцу и Више јавно тужилаштво у Панчеву су против новинара из Беле Цркве покренули истрагу и подигли кривичну пријаву због лажног пријављивање отмице.

Извор: Бета

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Боле

10.07.2018 08:22

Засто се ниси бранио Цветковићу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

10.07.2018 09:08

Ајде не лупетај! Видео бих тебе да ти неко изненада приђе и удари те штанглом у главу.

Name

Боле

10.07.2018 14:45

Тебе је бабица испустила послије породјаја па си остао мало ударен у главу.

Name

Бас ме интересује

13.07.2018 17:32

Да ли це мурија наци нападаца а суд осудити?

Name

лаганини

10.07.2018 09:00

Вучић је исти ко и Додик, можемо само да се надамо да ће народ Србије отворити очи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.07.2018 12:17

Џаба кад се избори намјештају.

Name

Маркан

10.07.2018 10:14

Ето у каквим државама ми Срби живимо...

ОДГОВОРИТЕ