Манчестерова (не)могућа мисија - напад на Кроса!

Само, пита се ту нешто и Реал Мадрид.

Фудбал 02.07.2018 | 18:00
Манчестерова (не)могућа мисија - напад на Кроса!
Манчестер Јунајтед ће овога лета пробати да у своје редове доведе Тонија Кроса, пише мадридски Ас.

Жозе Мурињо је имао састанак са Едом Вудвордом и на њему је више пута поменуто име Кроса при планирању даљих потеза Јунајтеда око састављања новог тима. Мурињо сматра да би Немац био идеалан додатак средини терена Јунајтеда и да би његово присуство извукло све најбоље из Пола Погбе.

Према писању Ас-а, Крос би био један од вођа новог Јунајтеда и зато су Црвени ђаволи спремни да завуку руку дубоко у џеп како би осигурали његове услуге. Наравно, енглески великан је свестан да му неће бити лако јер ће се и Реал Мадрид питати.

Заправо, Краљевски клуб ће се потрудити да задржи Кроса, посебно после оног гола Швеђанима на Светском првенству. Он је дошао у Реал 2014. године и мање-више је код сваког тренера имао важно место у екипи и тактици.

Као што му Мурињо спрема кључно место у Јунајтеду, слично планира и Ђулен Лопетеги, нови тренер Реал Мадрида.

Крос има уговону клаузулу од 500.000.000 евра, тако да ће свако ко буде желео да га купи морати да издвоји и више него дупло већу суму од актуелног светског рекорда у трансферима када је Нејмар плаћен 222.000.000 евра. Наравно, уколико не дође до неког договора између два клуба код евентуалног трансфера.

Немац има уговор са Реалом до 2022. године.

Као што рекосмо (не)могућа мисија за Манчестер.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар