Mančesterova (ne)moguća misija - napad na Krosa!

Samo, pita se tu nešto i Real Madrid.

Fudbal 02.07.2018 | 18:00
Mančesterova (ne)moguća misija - napad na Krosa!
Mančester Junajted će ovoga leta probati da u svoje redove dovede Tonija Krosa, piše madridski As.

Žoze Murinjo je imao sastanak sa Edom Vudvordom i na njemu je više puta pomenuto ime Krosa pri planiranju daljih poteza Junajteda oko sastavljanja novog tima. Murinjo smatra da bi Nemac bio idealan dodatak sredini terena Junajteda i da bi njegovo prisustvo izvuklo sve najbolje iz Pola Pogbe.

Prema pisanju As-a, Kros bi bio jedan od vođa novog Junajteda i zato su Crveni đavoli spremni da zavuku ruku duboko u džep kako bi osigurali njegove usluge. Naravno, engleski velikan je svestan da mu neće biti lako jer će se i Real Madrid pitati.

Zapravo, Kraljevski klub će se potruditi da zadrži Krosa, posebno posle onog gola Šveđanima na Svetskom prvenstvu. On je došao u Real 2014. godine i manje-više je kod svakog trenera imao važno mesto u ekipi i taktici.

Kao što mu Murinjo sprema ključno mesto u Junajtedu, slično planira i Đulen Lopetegi, novi trener Real Madrida.

Kros ima ugovonu klauzulu od 500.000.000 evra, tako da će svako ko bude želeo da ga kupi morati da izdvoji i više nego duplo veću sumu od aktuelnog svetskog rekorda u transferima kada je Nejmar plaćen 222.000.000 evra. Naravno, ukoliko ne dođe do nekog dogovora između dva kluba kod eventualnog transfera.

Nemac ima ugovor sa Realom do 2022. godine.

Kao što rekosmo (ne)moguća misija za Mančester.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar