Коначан списак Уругваја за СП...

Отпали Рамирез и Лодеиро, али ово је проверен и снажан тим! Са првобитног списка елиминисан још и Федерико Валверде.

Фудбал 03.06.2018 | 19:00
Коначан списак Уругваја за СП...
Старе снаге - проветен квалитет. И то озбиљан! Тако се може у најкраћим цртама описати коначан списак Уругваја, који је саопштио Оскар Табарез.

Стари лисац у Русију води проверене снаге, али је ипак одлучио да унесе свежу крв, па тако међу путницима неће бити Николаса Лодеира и Гастона Рамиреза, поред којих је елиминисан и телентовани везиста Реал Мадрида, који је био на позајмици у Депортиву, Федерико Валверде.

Великом броју играча, као што су Муслера, Силва, Годин, Макси Переира, Суарез, Кавани и Касерес ово ће бити трећи Мундијал.

Дебитанти на највећој фудбалској смотри биће Кампања, Нандез, Варела, Бентакур, Лаксал, Уретавискаја, Тореира и Макси Гомез.

Када се узме у обзир квалитет и искуство, али и младе снаге које су већ надошле, Уругвај има потенцијал да поново постане хит Светског првенства. У групи са Русијом, Саудијском Арабијом и Египтом заиста не би смели да имају проблема са проласком, а после тога ће бити све могуће.

КОНАЧАН СПИСАК УРУГВАЈА:

ГОЛМАНИ: Фернандо Муслера (Галатасарај), Мартин Силва (Васко да Гама), Мартин Кампања (Индепендијенте);

ОДБРАНА: Дијего Годин (Атлетико Мадрид), Себастијан Коатес (Спортинг Лисабон), Хосе Марија Хименез (Атлетико Мадрид), Макси Переира (Порто), Гастон Силва (Индепендијенте), Мартин Касерес (Лацио), Гиљермо Варела (Пењарол)

ВЕЗНИ РЕД: Нахитан Нандез (Бока Јуниорс), Лукас Тореира (Сампдорија), Матијас Весино (Интер), Родриго Бентанкур (Јувентус), Карлос Санчез (Монтереј), Ђорђан Де Араскаета (Крузеиро), Дијего Лаксал (Ђенова), Кристијан Родригез (Пењарол), Џонатан Уретавискаја (Монтереј).

НАПАД: Кристијан Стуани (Ђирона), Макси Гомез (Селта), Единсон Кавани (ПСЖ), Луис Суарез (Барселона).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар