Konačan spisak Urugvaja za SP...

Otpali Ramirez i Lodeiro, ali ovo je proveren i snažan tim! Sa prvobitnog spiska eliminisan još i Federiko Valverde.

Fudbal 03.06.2018 | 19:00
Konačan spisak Urugvaja za SP...
Stare snage - proveten kvalitet. I to ozbiljan! Tako se može u najkraćim crtama opisati konačan spisak Urugvaja, koji je saopštio Oskar Tabarez.

Stari lisac u Rusiju vodi proverene snage, ali je ipak odlučio da unese svežu krv, pa tako među putnicima neće biti Nikolasa Lodeira i Gastona Ramireza, pored kojih je eliminisan i telentovani vezista Real Madrida, koji je bio na pozajmici u Deportivu, Federiko Valverde.

Velikom broju igrača, kao što su Muslera, Silva, Godin, Maksi Pereira, Suarez, Kavani i Kaseres ovo će biti treći Mundijal.

Debitanti na najvećoj fudbalskoj smotri biće Kampanja, Nandez, Varela, Bentakur, Laksal, Uretaviskaja, Toreira i Maksi Gomez.

Kada se uzme u obzir kvalitet i iskustvo, ali i mlade snage koje su već nadošle, Urugvaj ima potencijal da ponovo postane hit Svetskog prvenstva. U grupi sa Rusijom, Saudijskom Arabijom i Egiptom zaista ne bi smeli da imaju problema sa prolaskom, a posle toga će biti sve moguće.

KONAČAN SPISAK URUGVAJA:

GOLMANI: Fernando Muslera (Galatasaraj), Martin Silva (Vasko da Gama), Martin Kampanja (Independijente);

ODBRANA: Dijego Godin (Atletiko Madrid), Sebastijan Koates (Sporting Lisabon), Hose Marija Himenez (Atletiko Madrid), Maksi Pereira (Porto), Gaston Silva (Independijente), Martin Kaseres (Lacio), Giljermo Varela (Penjarol)

VEZNI RED: Nahitan Nandez (Boka Juniors), Lukas Toreira (Sampdorija), Matijas Vesino (Inter), Rodrigo Bentankur (Juventus), Karlos Sančez (Monterej), Đorđan De Araskaeta (Kruzeiro), Dijego Laksal (Đenova), Kristijan Rodrigez (Penjarol), Džonatan Uretaviskaja (Monterej).

NAPAD: Kristijan Stuani (Đirona), Maksi Gomez (Selta), Edinson Kavani (PSŽ), Luis Suarez (Barselona).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar