Компани - велика брига селектора Белгије!

Две недеље пре почетка Мундијала штопер селекције Белгије пожалио се на бол у препони.

Фудбал 03.06.2018 | 19:15
Компани - велика брига селектора Белгије!
Селектор Белгије Роберто Мартинез има много проблема уочи Светског првенства у Русији.

На пријатељском мечу против Португала (0:0) одиграном у Бриселу, Винсент Компани морао је да напусти игру у 55. минуту јер се пожалио на бол.

Искусни штопер Манчестер јунајтеда доживео је повреду, ко зна коју по реду последњих година, због чега је доведен у питање његов наступ у Русији.

"Венсан се пожалио да га 'затеже' у пределу препоне и да осећа бол. Знам да је у таквим ситуацијама неопходно мало сачекати, али забринут сам", поручио је селецтор Белгије.

Он је напоменуо да би тежа повреда била велики проблем за њихов тим.

"Урадиће снимање који ће показати какво је стање ствари, али сви смо после његовог пада били забринути. Он је у одличној форми, веома нам је значајан. Игра на високом нивоу, преузима велику одговорност и вуче цео тим, и зато би евентуални изостанак био велики пех за нас", поручио је Мартинез.

Додатни проблем за Белгију представља то што се Томас Вермален, који би требало да буде замена за Компанија, још није опоравио од повреде.

У репрезентацији Белгије се надају да му се неће поновити пех од пре две године, када је такође због повреде морао да пропусти наступ на Европском првенству.

Репрезентација Белгије на Мундијалу у Русији, који стартује 14. јуна, наступаће у групи Г заједно са Енглеском, Панамом и Тунисом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар