Што сам Додика назвала џукелом?

. Мислим да још нисмо дотакли дно. Када је ријеч о БиХ, прочитала сам неке информације да је то подручје Европе гдје живе најсиромашнији људи, а ми управо причамо о господину Додику који је милијардер.

Република Српска 12.05.2018 | 09:35
 Што сам Додика назвала џукелом?
Славна пјевачица и музичка личност Јелена Карлеуша казала је да је "морала узвратити Додику на исти начин да би је боље разумио".

Зашто сви шутимо на неправду?

"Ви ћутите, али ја нисам неко ко ћути. Зашто се ја уопште бавим овом темом, а не надлежни ограни, полиција, судство? У том грму лежи зец и једна тужна истина свих нас на Балкану, а то је да музичка личност мора да користи своју популарност на овакав начин нажалост. Ја често износим ставове на Тwиттеру и скоро па увијек изазове тектонске поремећаје, не само у Србији, него на Балкану. То је оно што ми сви мислимо, а само ријетки од нас смију да кажу. Ја сам примјер да су грађани контактирали једну пјевачицу и тражили јој да скрене пажњу на једно звјерско убиство младог човјека. Ја сам рекла да им помогу помоћи јер се не плашим ничега, скоро ничега, можда само за своју дјецу, за себе не", казала је Карлеуша за Н1 и додала: 

"Ја бих само на ту тему додала, не знам за вас Емела, али ја сам мајка двоје дјеце. У име свих мајки и очева ја хоћу да искористим свој глас који се далеко чује и луду храброст да се истјера правда за једног момка, да се данас или сутра ни мени ни било коме не би десило".

На питање да  ли има пријетњи, Карлеуша је одговорила: 

"Мене је увијек страх, али не дозовољавам да ме одвоји од онога што се зове честитост, исправност. Тако се сви дијелимо, на добре и лоше људе, ја другу подјелу не знам. Ја сам људски одреаговала, нисам никога именовала, а један човјек се осјећао прозваним и на груб начин одговорио. Ја немам никог иза леђа, мој муж је спортиста, ја сам мајка двоје дјеце, пјевам. Немам политичаре и тајкуне иза себе, наравно да треба да бринем, али..", додала је Јелена Карлеуша.

Коментар на твит који је узбуркао регију?

"Баш сам храбра и писмена. Мислим да, не знам одакле да почнем. Ајде овако: Називајући мене пјеваљком, један човјек који себе зове предсједником је показао какав став има према женама. Чак и моју професију ниподаштава. Ја нисам пјеваљака, ја сам музичка личност. С друге стране, ако сам ја пјеваљка, онда је дама она која се вози његовим хеликоптером о трошку сиромашних грађана са наногицом око ноге. Она је за њега дама, у тој консталацији ја пристајем да будем пјеваљка. Не дозвољавам никоме да ме вријеђа и напада на тај начин. Ја се њега не плашим, то нека му буде јасно. С друге стране, ја њега нисам поменула именом, сам се препознао и упао у мрежу и замку. Колико знам, тог човјека нико не воли. Његово понашање је управо онакво какве изјаве даје "џукачко". Ја сам морала да, без обзира што знам да будем јако фина, морала узвратити на исти начин да би ме боље разумио", поручила је Карлеуша.

Додала је да појединац не може ништа урадити сам, али да грађани окупљени у групу може урадити доста. 

"Овдје сви ћуте. С друге стране, пошто причамо о народу у Бањалуци и људима који су српске националности, просто ми је шокантно да Србија не реагује што не значи да неће. Мислим да је потребно више оваквих људи са сваке стране, не само овдје, него и код вас".

Карлеуша је  казала да је ово њезина тема, колико и свачија друга. 

"Ово је моја тема колико и свачија друга, а то што ја кад нешто кажем о томе сви причају, па чему служи моја популарност? Да се богатим? Па ја сам богата жена, удата сам за богатог спортисту. Ја не морам да пјевам. Ја стварно не морам ово да радим, али људски као жена и мајка која жели да јој дјеца одрастају у бољем окружењу. Апеловала сам пуно пута на колеге и генерално јавне личности. Сви они заједно да се скупе, немају пратилаца на друштвеним мрежама колико и ја. Сигурна сам да сви мисле као ја. Зашто свака моја изјава изазива оволику драму? Зато што смо, изгледа, ми сви овце на Балкану и воде нас према клању. И онда једна мала непослушна овчица истрчи и сви је гледају, а дубоко у себи знају да сам управу", истакла је Карлеуша.

Додала је да смо као народ много сиромашни и гладни, што се користи.

"Ми смо много сиромашни, много смо гладни као народи. Ми смо застрашени и нико неће да ради ово што ја радим јер чува оних 200-300 еура које ће зарадити, а владајућа структура влада тиме, страхом, притиском и репресијама. Све док се народ буде плашио неће бити побољшања. Главна моћ је у народу, финално помирење може да дође кад постанемо много гладнији и много бијесни. Мислим да још нисмо дотакли дно. Када је ријеч о БиХ, прочитала сам неке информације да је то подручје Европе гдје живе најсиромашнији људи, а ми управо причамо о господину Додику који је милијардер. Узимати од тако сиромашног народа, мораш много да будеш безобразан и опуштен, да од најсиромашнијег народа ти постанеш милионер. Опет кажем, ја имам, али ови који немају ми нису јасни", истакла је Карлеуша и додала:

"Још и да нема музике, стварно би били најтужнији на овим просторима. Онда бисмо требали починити колективно самоубиство, као Балкан смо доживјели једно дно безнађа".

(Агенције)

Коментари / 148

Оставите коментар
Name

Слухиста

12.05.2018 07:43

Јад и цемер је да ти дијелис политицке лекције неком.Па ти ни музицки ниси да неког подуцис.Бави се својим послом а остави се оловке и политике....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кестен

12.05.2018 08:16

Каква смо ми земља кад се такца функција упуста у естрадни рат. Цовјек се понаса као старлета, а и оно пјевање под саторима је јадно. Сарлатан па ето

Name

Романија

12.05.2018 08:16

Ало ти момцино, не лапрдај тамо.

Name

Ре "Слухиста" РАСПУЦХИН

12.05.2018 08:18

Циљ црвене секте и јесте све који их не подржавају претворити у послушне идиоте који ћуте и које не занима политика. Потражите мало значење ријечи тј. појма "политика" и у том контексту и значење појма "идиот" па након тога дјелите лекције о томе ко би а ко не би требао да се бави политиком.

Name

Србац

12.05.2018 08:19

Жена је, на нашу жалост, у праву. Можете је волити или не волити, ја лично нисам фан њене врсте музике, али је све рекла онако како јесте. Не видим шта је погријешила! Да смо најсиромашнији? јесмо. Да је додик милијардер? јест. Да се народ плаши да остане без биједних 250€ плате? плаши. Да нас лажу, краду, користе само за гласање? и то је. Да нас власт ј..е у здрав мозак? да и још нам уши заврће и мислим да нам је лијепо.

Name

Ре слухиста

12.05.2018 08:30

Рекла је о њему све како јесте. Не морам ни ја вољети Јелену али јој честитам на сваком слову које је упућено овом безобзирном и дезобразном и неваспитаном нечовјеку. Он је брука и срамота Српског рода. Јелена, швака ти част што је душевни болесник коначно сазнао шта о њему мисли већина Балканаца.

Name

За романиј

12.05.2018 08:38

Добро си рекао Баји. Бас лапрда.

Name

Ре Србац

12.05.2018 08:49

А које врсте музике си ти фун, јадо?

Name

Ре

12.05.2018 08:56

Тако је. нек се она бави својим певањем.

Name

За Слухисту

12.05.2018 09:26

Па ти ниси ни за ку...ца а камоли Јелену да коментаишеш.Затвори се ти у своју шталу о гледај своја посла.Немаш ти слуха за ово.

Name

ре Слухиста

12.05.2018 09:34

Ово сто Јелена реце,могу само идиоти осудјивати.Да подрзава,криминал,корупцију,лоповлук и овај сељаклук који је тренутно на сцени била би краљица и узивала у летовима насег хеликоптера,овако јој остаје да због борбе за правду буде осудјивана од криминалне власти и њихових присталица.Она је друзе показала људску велицину а нас преЦедник сељаклук којег се сваки нормалан градјанин стиди.

Name

Божо Витић

12.05.2018 09:42

Храбра жена, свака част!

Name

Др проф

12.05.2018 10:02

Црвени сути јебо те он овде пола народа је гладно мајмуне .Црвени теби је добро и уљебио се своје запислуо иди се леци прдко врбаса.

Name

Иван

12.05.2018 10:29

И да није никаква музичка личност, но прсти је огромни број младих, али је човјек са душом. Овдје је предсједник ушао у комуникацију и показао лице уличара. Он је, бре предсједник, јавна личност која мора да поднесе све ии похвале и покуде, а он умјесто да достојанствен буде, ваља се по прашини. Он себе срамоти, он и јесте срамота и хуља, али не смије да срозава институцију предсједника. Мислим да он то намјерно чини, како би Српску деградирао, и људе у њој. Офукао нас је, до даске, што и није толико страшно, али пљује у лице Српској, гдје год, и кад год стигне. Понижава нас само тако. риче као волусина испод шатора, опет да би се наригао с нама, да нас понизи. И јесмо за пљување док год мирно подносимо његово уличарење.

Name

ре Иван

12.05.2018 10:51

Браво,све добро рецено,само би те исправио да он није показао лице улицара,него лице сељацине, јер улицари кад треба, знају се понасати.

Name

Она

12.05.2018 10:58

Ста це несрецница,мора некако привлацити медијску пазњу на себе јер је пала у заборав,а огласила се због Цеце,јер народ у РС зели Цецу а не ову кресталицу,добар јој је ницк дао,певаљка,боље него кресталица:)Буди паметна,не брукај се висе,узми микрофон и ове мање градице обилази,пирот,врање,лесковац,курсумлију кад вец не мозес у бг,бл:)

Name

ре слухиста

12.05.2018 11:04

Није ово политика она је одговорила једном бахатом политичару и свака јој част на томе.

Name

@Србац

12.05.2018 11:06

ПОТПИС на коментар, погодак у центар

Name

Ц

12.05.2018 11:24

Слухиста како мозес тако реци једној племенитој господји.Дама до бро зиви ал оце нама сиромасним да отвори оци. Да небранимоове који нас воде уцелој БиХ.

Name

Киклоп

12.05.2018 12:19

На ста је спао Додик јадна му мајка? Да се препуцава са Карлеусом! Е,црвени ботови сеф вам је исхлапио! Нисам вјеровао ранијих година када сам цитао Васковица,али уистину је Милорад Додик вец одавно нико и ниста.

Name

Сабахудин

12.05.2018 13:00

Све похвале а Ј.Карлеусу....рекла истину....

Name

ЗАТО СМО ДНО

13.05.2018 15:15

КАД ОВАКВИ ПАМЕТУЈУ ОНДА НАМ СИРОМАШТВО НЕ ГИНЕ!!

Name

НИКОЛАЈ

13.05.2018 16:36

Слухисто , води је ти својој куци па нека ти прица о своме тати г. Карлеуси !!

Name

Ре

13.05.2018 17:03

Оно сто је рекла,све је бас тако и горе.Горе по том сто није само Додик,око њега јос стотитине таквих.А сад,неко је воли,неко не али у праву је,нема ста !!!

Name

Паметна

13.05.2018 17:25

Слухиста Зена,не посматрамо је сад као познату лицност је све тацно рекла. Робови због 200€ плате,којим не могу да се прехране боје се реци ста мисле,боје се реци да им је лосе.А колико вама дају за сваки коментар- листиц саламе? И ако написес 50 резимско-угодних коментара мозда скупис и за сендвиц. Јадници

Name

Правда

13.05.2018 17:30

Јецо краљице, тако се ради са дзукелама крволоцним! А, не ко она снаса из зиторадја, да не би, Аркана, она би са додиком у сатору пјевала и данас, а синциц у циркусу за мајмуне.

Name

ТВ Дуел

13.05.2018 18:06

Треба га ставити у емисију узиво са Карлеусом и мозда Сергејем Трифуновицем. То би било уффффф.

Name

Јелена

13.05.2018 19:07

Свака ти част на искреном коментару ти си права зена,ти си богиња све сто си рекла је истина.

Name

Боб

13.05.2018 20:50

Видим да има много коментара и зао ми је сто немам времена да их све процитам.Јелена Карлеуса ме је одусевила .Бицу искрен , не слусам њену музику и нисам пуно пратио њен рад.Али ово сто је изјавила ме максимално испуњава и даје феноменалну слику о њеној писмености и њеним ставовима , како културолоским тако и васпитним, родитељским и сл.. ЈЕЛЕНА ако ово процитас, молим те немој стати, помози нам , прицај, говори у насој Србији ,да људи цују каквог СКОТА ми у Републици имамо за вратом.Зелим ти све најбоље у зивоту.

Name

ђода

14.05.2018 07:49

Јеси ли видио Додо како Јеца заврће уши. Све се пуши. Ти ћутиш, и треба да ћутиш магарчино.

Name

Тарас Буљба

14.05.2018 08:57

Све што је Јелена рекла за додика и ја теби кажем урушио је државу коју је народ створио и ја са народом. Боље се живело после рата но сад џукело једна. Што крију истину што не кажу шта је било Правда за Давида.

Name

Ре: Она

14.05.2018 15:15

Види се да си Додиг-ов, јер волите исту-Цецу. Па њу Додиг довози хеликоптером, а на тросак јадног народа.

Name

МЕСАР

14.05.2018 15:57

Кад мозе месар, мозе и пјевацица ;)

Name

Опасни

14.05.2018 19:50

То и јест залосно сто си мајка двоје дјеце а понасање у звездама гранда улицарско. На силу смијање рјецник клосарски. Мрс.

Name

Н*1

12.05.2018 07:44

ГОСПОЂО, НИСАМ ВАШ ,,ФАН" АЛИ А Ф Е Р И М !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

12.05.2018 08:39

До сада сам имао лосе мисљење о Вама. Од сада РЕСПЕЦТ! . И даље нецу слусати Вашу музику ал за Вашу храброст и чојство желим да искажен поштивање. Много сте моралнији и квалитетнији од комплетне владе Републике Српске.

Name

Пантиц

12.05.2018 08:49

Све сто је рекла истина је , свака јој цаст , а ми цемо и даље мудровати о српству и гласати за Додика , милионера , нисмо заслузили ниста боље , на залост.

Name

Ре

12.05.2018 08:50

Јеси фаца, к'о каца.

Name

Волим те Карлеуса

12.05.2018 10:04

Свака цаст Јелена.Ти бранис цаст нас Срба.

Name

Јецика

12.05.2018 10:23

добро нас гузи Додик,позелимо му да му кар увјек овако добро стоји док је зив.Бре,Јецо,науцили смо да нам га завлаци,и нама је лепо,волимо да нас власт кариња

Name

Андјела

12.05.2018 11:59

Свака ти цаст Јелена,али смо немоцни да било ста промјенимо,под своје скуте све је ставијо,скупа са својим тајкуним влад свим и свацим,до кад ни бок драги незна,али свему додје крај и овоме це.

Name

РЕ ДР ПРОФ

12.05.2018 13:33

Ало занесењак само реци како то да вас додик и лукац дриблају на изборима од 2006 и то убједљиво-стави птрст на цело и иди преко врбаса треба ти.

Name

Милоздравка

14.05.2018 14:08

Тако је. Дидиков и Лукацев "дриблинг" це уци у криминалне анале за повијест. Лукац цува Додикову имовину, али обојица су исто смеце.

Name

Н*1

12.05.2018 07:44

ГОСПОЂО, НИСАМ ВАШ ,,ФАН" АЛИ А Ф Е Р И М !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

12.05.2018 11:40

Он се самим тим што јој је одговорио тј. напао је, је показао тј. он се одао да он стоји односно да је саучесник у овом трагичном случају. ИЗ ОВОГА СЕ МОЖЕ ИЗВЕСТИ ЈАСАН ЗАКЉУЧАК КОЈИ ПОКАЗУЈЕ ДА ЈЕ САМ ВРХ РЕЖИМА КУМОВАО ОВОМ СЛУЧАЈУ.

Name

брецало

12.05.2018 07:44

Није постено од јк да прозива цецу нека она рјеси проблем са милетом заиста сада се препуцавају а зена их ни споменула није све увреде измедју јелене и милета нек се рјесе медјусобно друге нек не уплецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

робин худ

12.05.2018 08:16

Бас треба да спомене Цецу. Ту и јесте сва трагедија насег друства јер су криминални кланови толико увезани у злоцинацку организацију да је овдје зивот постао неподносљив. Да сад небих појасњавао којем криминалном клану припада Цеца а којем Додик, то сви знају. Осудјена због милионских превара и то смјесном новцаном казном и куцним притвором у трулој дрзави Србији. Познато је Цецино цланстово у земунском клану а колико је РС трула да Додик јос није иза ресетака закљуците сами.

Name

Цеце

12.05.2018 08:18

Није њу прозвала тек тако. Знас да сви ми, па и ти плацамо њено бахацење по апарманима РС, плацамо троскове разгледања панораме хеликотером итд. И има ту јос пуно прљавих ствари.

Name

капа доле

12.05.2018 09:00

За ово што је рекла за Цецу.

Name

Аб

12.05.2018 07:47

Свака цаст за карлеусу истинито од срца је рекла ста мисли о дзукцу сто и вецина народа у ентитету мисли али исто толико их страх има да тако мисли посто су упали у његове кандзе али народ се ослобадја полако а ови сто се боје дзукца нека се боје кад су муњени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

12.05.2018 08:57

Са ставом и му,има зена,назалост многих мускараца и на срамоту.Нисам фан њене музике,али за ове ставове капа доле господо Карлеуса !

Name

Лицно

12.05.2018 10:51

Мени је Додик неко,а она ми је Нико ...Глуми сада даму ,а сви знамо њену јадну прошлост такодје и за Додика знамо му прошлост Ал макар не глуми господина,оставио је свој ријечним...Тако да опет Сам за Додика јер макар не крије да је дзукела ,а она крије да је .....

Name

борац

12.05.2018 07:48

ДЗукела!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ударио

12.05.2018 07:48

Ударила певаљка на саторског певаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СПАС

12.05.2018 08:48

..и кркана!

Name

Марио

13.05.2018 07:38

Ма пјевач ко што је и политичар зато нам и јест овако како је ја нисам љубитељ Јелене ал ово је рекла као да је питала 90% народа Републике Српске нажалост оваки се не скидају лако са власти.

Name

Ево ти банка цигане..

14.05.2018 05:04

Бајо, мозел једна за крај?

Name

Нако

12.05.2018 07:50

Зена је у праву, права је дзукела. У цему је проблем?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Халооо!

12.05.2018 08:22

Видис ли гдје зивис? Не дну дна,цовјеце,па јел теби ова прица нормална ствар??!

Name

Нако

12.05.2018 08:52

Ја видим гдје зивим, видис ли ти гдје зивис? Теби је нормално убити и остати без казне?

Name

козара

12.05.2018 10:29

Засто су јој уста ко у сома.

Name

за коЖару

12.05.2018 11:16

Па и цеца има таква уста, а тек о цецастом носу би се могло испричати свашта.

Name

Ре "козара" РАСПУЦХИН

12.05.2018 11:58

И какав Вам је то коментар? Шта би било када би ја написао да су уста онога са којим се препуцава као у шарана а поглед као у јунца?

Name

Ре

12.05.2018 12:28

У овом случају битно је шта се изговара, шта излази на та уста. Нама је битна истина.

Name

Борка

12.05.2018 07:56

Тузиоци и полиција и остале надлезне институције су оковане криминлом и људима из мафије.Ово једино мозе разријесити критицна маса народа на улици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крими Рад

12.05.2018 09:57

Крими рад.

Name

Зивка

12.05.2018 10:45

Небрине се карлеуса за народ вец је њој одувјек и до смрти це јој бити патолошка љубоморана Цецу па сад као напада предсједника Додикс.Прозирнокао и карлеушине хаљине.Лупета ко Максим по дивизији што би рекао народ.

Name

Није нам цеца мама

12.05.2018 15:10

Жена ратног профитера, злочинца, развратница једна, које естрадно име само има "цеца". Баш има на кога бити љубоморна! А о провидности...

Name

Серб

12.05.2018 07:59

Подржавам ЈК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЏАБА ЈЕ!!!

12.05.2018 08:01

Све што си рекла; 100% је тачно!!! Али је џаба, јер је СРПСКИ НАРОД ЛУД; и ја сам СРБИН!!! Срби само ПОШТУЈУ КАНЏИЈУ!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милунка

12.05.2018 10:21

Немојте постовати кандзију од ОКТОБРА!

Name

Велико Браво .....

12.05.2018 08:01

Свака ријец на мјесту , јос си била и блага према овом лику !

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

12.05.2018 08:01

Свака цаст Јелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја

12.05.2018 08:03

О Бозе сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Меса

12.05.2018 08:03

Браво господо. Подрзавам сваку Васу ријец. У народу је снага, али не знам ста народ цека. Добро му је. Он је један обицни дзилкос, који никога не цијени и постује. Заљебљен у самог себе. Примитивцина који мисли да мозе свакога вриједати и омаловазавати. Сељацина са дну каце. Трпите народе, када не знате реци достааааа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшо

12.05.2018 13:53

Хајмо микрофоне у руке Јелена и Додик,па да видимо тко боље пјевуши?Јелена је бритка на језику.

Name

Алан Форд

12.05.2018 08:05

Џукеле су и он и она. Свако на свој начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мадонна

12.05.2018 08:23

Тацно тако!! Фуј.

Name

х

12.05.2018 09:37

Мозда јесу али ЈК није криминалац и не лазе народ.Она прозива неке људе дали има право или нема то она зна.Ја знам да се у РС зиви од данас до сутра.Годинама преседник лазе измисља проблеме и дизе тезије са својим улизицама и водјама други народа у Босни. Док све пропада и зивот се претворио у мору многим градјанима. Дакле велику зтету смо сви претрпјели од Додика и његови сурадника.Док од Карлеусе такве стете нисмо имали сем њени иступа који по некад нису умјесни али вецином тацни.

Name

За Алан Форд

12.05.2018 10:04

Ако је Јеца по теби дјукела. Онда шта си тек ти једна обична небитна мастија авлијанер канара.Прво Јелена је жена и вредјаш жену иако ти ништа није рекла.Друго можда ни ја неволим Алан Форда можда волум Мистер Но да читам али то није разлог да је вредјаш.Прво то је једна стара позната беогрсдска фамилија.Знашли керино јакиосфелда ко су њени родитељи.Наравно незнаш .Зато не Се...и мој голубе бјели.

Name

Сања

12.05.2018 08:09

Искрено Јелену бас и не волим али је сто посто у праву!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

12.05.2018 08:10

Јелена,свака ти је на мјесту.свака ти цаст.да је висе таквих,без длаке на језику.за цецу си све у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕВЕНА

12.05.2018 08:18

ЈК зарадјује пјевајуци. Неко је воли неко не. Ко је не воли, не слуса је и.не плаца је. МИЛОРАД ДОДИК највисе сто је постигао у музицком свијету је САТОР на Мањаци. Ту је имао највисе публике, али је богатији од ЈК отимајуци од народа и краду и од народа. У томе се разликуји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

12.05.2018 08:20

Потписујем сваку ријец коју си изјавила у овом тексту .Ја се бојим.Бојим се за сву насу дјецу да им се не деси сто и Давиду покој му младој дуси. Јелена је једна храбра зена сто их је мало на овим просторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.05.2018 08:31

Слазем се.

Name

Небојса

12.05.2018 09:17

Браво за Јелену Карлеусу. А дотицни госпидин је права дзујела и највеци нецовјек у Српском народу. стид ме је његових бљувотина.

Name

Протагонист

12.05.2018 09:46

Постоје мишљења различита,али постоји и нешто универзално и нешто што би требало за сваког да важи.А шта је то?По рођењу смо људска створења,то је природа а вјерујући ће рећи то је божија сила тако намјестила.Човјек на врху пирамиде најинтелигентнијих живих бића није оправдао то мјесто или боље рећи добар дио нас који припадамо људској врсти.Ми нисмо то што би требали бити,нисмо зато што увјек доказујемо да смо јако примимитивни,себични,саможиви,похлепни,острашћени,нетолерантни,неправедни и још унедоглед оваквих карактеристика.Да ли смо ми по рођењу такви!?Па наравно да нисмо.У нашем генетском коду то није утиснуто.Такви постајемо у неуређеној породици ,неуређеном друштву,неуређеној држви.Сваки појединачно од нас би се морао запитат:ко сам ја?Шта ме чини то да се смијем називати ЧОВЈЕКОМ.Да ли оправдавам,посједујем карактеристике да бих се смио звати ЧОВЈЕКОМ!?И наравно док се не крене из темеља и док имамо ниске и болесне побуде и страсти,па и наш менталитет који нисмо ни за јоту промијенили стотинама година нема нам спаса.Кренимо оправдати то да се смијемо назвати ЧОВЈЕКОМ!!!

Name

Њен банковни конто у иностранству

12.05.2018 08:26

Колико долази на њега из Турске и Емирата? Питање је за Пореску управу Републике Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Његосева

12.05.2018 08:35

Он и друга певаљка везу их исте ствари зато се надјосе ...САТОРИ,КРИМИНАЛ ста је то цудно ко сиса народ они се возу хеликоптером славе се нове године приватном дјет сету ајмо реци....од МРКОЊИЦА ДО ГЛАМОЦА...нова елита...сумар сумару неколицина до 90" није имала ни сколу,и неколицина је. Цувала овце...какох рекох овај нови ДЈЕТ СЕТ...а одеаговао је зато сто се пронасо у твојој прици...ста реци ....трагедија РС....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млади чувај те се

12.05.2018 08:46

ЈК за предсједника РС. Браво све си управу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Науци..

12.05.2018 12:36

..Српски..ко ти даде кеyбоард да "лупас" а Српски јос ниси науцио..

Name

Горан

12.05.2018 08:47

Па тако кази .. криво ти је сто је добар са Цецом а не тобом :-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

12.05.2018 09:36

ЈК не воли ђжукце она то препушта Цеци.

Name

Вупер

12.05.2018 08:56

Бас смо луд народ. лепо казе да се неко сили народним парама и троси. није цеца крива сто је миле доводи и воза хеликоптером. колико неуког народа па није цудо сто нам је овако. неда народ цецу а 120 е карта је била задњи пут. добри смо ми како смо блесави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зx

12.05.2018 09:05

Сто посто у праву јест Додик милијардер и харци паре бораца сто су се борили,а сат ти борци гладни,и дјеца им бјезе из Додикове земље,коме зелис зло само да Бог да да Додик му влада земљом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е Е

12.05.2018 09:09

Свакати цаст Јелени !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опасни

14.05.2018 21:43

Додик краљ, додик цар

Name

Музицка лицност

12.05.2018 09:14

Музцка лицност, ја одох на мјесец да зивим, Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

БВС

12.05.2018 09:23

Немогу је оцима гледат али СВАКУ РИЈЕЦ ЈЕ У ПРАВУ. СВАКУ РИЈЕЦ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

12.05.2018 09:35

Славна пјевацица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јецо браво

12.05.2018 09:39

ЈК је искрена и паметна свака јој је на мјесту. ЈК је музичка дива. А Додик је ђжукац није погријешила добар надимак .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.05.2018 11:34

Не вредјај дзукце.

Name

Ђжукац је псето

12.05.2018 09:40

ЈК свака част подржавам те у свему. Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бег

12.05.2018 09:43

ЈК дај одговори и Лукачу говно од човјека гади ми се. ЈК браво . Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

12.05.2018 09:46

Олицење зене која висе НИКАДА НЕ СМИЈЕ да се роди у Србији и назове Српкињом,невезано за Додика..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор Колету

12.05.2018 10:14

Којој ти секти припадас зеномрзац један. Јекена је права зена, мајка, умјетница прави забављац а ти дебело цријево Снсд.

Name

Гаргамел

14.05.2018 21:50

То коле краљу, свака ти дала

Name

Доћи правда побједит ће зло

12.05.2018 09:46

Правда за Давида . Криминалци срам вас било. Убили сте момка и лажете ако има бога нек вас стигне све што сте ви урадили породици Драгичевић. Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

12.05.2018 09:51

На насу залост Јелена је рекла истину , а ми биједници сутимо и трпимо..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трибор

12.05.2018 10:00

Е слусај ти Јелено Карлеусо,према теби сам имао одбојан и непријатељски став, али кад си овом кабадахији овако елегантно и писмено одговорила ја сам од данас, твој обозавалац!Свака ти цаст и капа до пода!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

12.05.2018 10:13

Бозе сацувај како само изгледа за њу је Додик прави манекен.Ако она Додика назива дзукелом онда је она оно друго и никакав бољи коментар ни не заслузује јер се спустила на најнизи ниво који једна особа себи мозе да допусти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теа

12.05.2018 10:37

Погрешно си разумио. Додик је ђжукац што неће да призна истину правда за Давида. ЈК и ма право на своје мишљење и не може нико оспорити па ни ђжукац. Додик и Лукач реците ко је уништио млади живот момка Давида. Правда за Давида. Побједимо зло.

Name

РСзаувек

12.05.2018 10:40

Једина историјска чињеница је да ми разбијемо слабијег и поп**мо јачем. То је било вековима и данас То Додик паметно користи . Кад је најјачи сви му га цуцламо .. Никада се пробудити нећемо, Генетика је јача и на страни је Џукца , нажалост ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андела

12.05.2018 11:15

Велики поздрав за зену великог срца !Јелена ,све сто си рекла је истина .Истина !!!

Name

јеле

12.05.2018 10:50

Свака цаст јеле када си га тако прозвала некаму неко рекне гдемује место сано стета стоси дјукеле увредила са његовим ликом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бг

12.05.2018 11:09

Имала си.концерт у бг и било је 500 фанова.Све то говори о теби Будалацо једна.Привлачис на себе пажњу другим стварима, а пјеваш као нико.Можеш додику да урадиш знас већ шта најбоље радис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

12.05.2018 11:11

Мозете вољети или не вољети Јелену Карлеусу,ја лицно нисам ни у првој,ни у другој скупини,али без обзира на то зена је У ПРАВУ.Ми смо јадан народ,БАЊАЛУЦАНЕ ТРЕБА БИТИ СРАМОТА!!!!Све вас који НИСТЕ свакодневно на Тргу у 18.00 цасова,а притоме сте у могуцности да будете треба да залите себе,колико сте јадни и ниско морални,тужно је стварно.ТУЗНО ЈЕ СТО НЕ МИСЛИТЕ О БУДУЦНОСТИ.Господина Давора називате свакако,имате разне предрасуде,тај цовјек се бори за СВЕ НАС,бори се за насу ДЈЕЦУ,за БОЉУ БУДУЦНОСТ.Када сам у могуцности одем на Трг,запалим свијецу и саслусма тог јадног цовјека.ОН ЈЕ ИЗГУБИО СВЕ!!!ПА ЗАСТО МОРАМО И МИ?!С друге стране,Додик је обицан к*етен,он нам руси дрзаву,његова партија и он,они це нам доци главе,а МИ смо их изабрали.ТОЛИКО СМО ЈАДНИ.Ако је вама доста 500 км,мени није,не задовољавам се мрвицама и никада нецу,није ни ДАВИД зато је и убијен.Јер је зелио ВИСЕ и БОЉЕ.Потрудимо се да добијемо то.Сви на Трг у 18.00!!!! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!ПРАВДА ЗА СВЕ НАС!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Десимир

12.05.2018 12:19

Свака теби цаст... са људске стране, волим постене људе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младјо

12.05.2018 13:01

Све што је рекла тачно је, али се ништа не може промјенити. Ми смо примитивневсељачине и Миле се није десио случајно. У Федерације овква кладетина неби прошла ни изборни праг, а ми смо му пјесме пјевали. Сигурно узима идуће изборе и ова лакрдија се наставља. Са 18 год сам био у рову 95-те., сута бих потписао укидање Републике Српске. То није никаква Република већ мафијашко приватизивано легло. Пропадају банке, људи исељавају, Миле не може намислити како још доле да нас гурне. Бахат, примитиван, вулгаран, милионер, јавно напада новинаре, вриједја на дневној бази. Знам једно сигурно: Биће пуно горе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

12.05.2018 15:02

Она прица како је народ сиромасан,а купује цизме од 5000 евра и то објави на инстаграму.Пљује по нама гдје год стигне па погледаје на Yоу тубе ста прица за Сребреницу.Она је дно дна од зене и срамота Србскога рода.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

12.05.2018 16:08

Боже сачувај ко још неће коментирати политику и политичаре ,мисли јадна да нешто зна ,прави се паметна а незна сама колико је глупа ,кад је видела да неможе са Вучићем прешла на Додика незна да је лакше са Вучићем него са Додиком ,канисе Додика кад ниси могла са културним Вуцићем како ћеш са Додиком ,све си рекла кад си напала докторицу Мацуру која је институција за тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урке

12.05.2018 17:35

За Додика и свиту знамо да су криминалци и пљачкаши.Али ни ти Крекетушо ниси цвећка.И дан данас живиш од Карићевих пара и њихове месечне апанаже.Надам се да ће народ Републике Српске смоћи снаге и умећа да скине са власти ову криминализовану багру.Стрпати их у затвор и бацити кључ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

трубач

13.05.2018 07:26

Слицно се слицном радује или како је ракао В.Дедијер да су се комунисти окупили по босанској? изреци шугави магарци ће се наци и преко девет брда.Тако да вам је ЈК рекла ко сте и шта сте.Исто сто и она.Не треба заборавити и С.Трифуновица.Ова је поред тога и на листи 30 највецих србомрзитеља.Није оволико требало ни да писем да каратерисем Васковица и вас његове слиједбенике.Ипак јос да казем оно сто су вецина на листи 30 највецих србомрзитеља у Србији то је С.Васковиц и још неки у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

13.05.2018 07:44

Браво краљице!!Ти си много пута показала и доказала да си зена лавица и да те погадја неправда и све рузно сто се око нас десава.Не знам засто све ове људе погадја оно сто си рекла кад је све тако да дотицна господја Цеца у Бл додје само кад треба узети лову а од кога је узме од Баје или од нас срам је било нигдје се јос није огласила везано за муцко убиство Давида..По овоме је доказала народу да је продана дуса зена без осјецаја фууууј..А и вас који тако размиљате..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало Ало

14.05.2018 09:58

Јадница,цитав зивот има комплексе од Цецилије па лаје и лапрда да би је публика икако примјетила. Ето ста је Карлеуса. Ниста.

Name

Мачак

13.05.2018 11:40

Браво Јецо краљицаси свака ти част

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРИО

13.05.2018 15:20

БРАВО ЈЕЛЕНА!СВИ КОЈИ СУ ПИСМЕНИ ЗНАЈУ КО СИ А ЈОШ СИ И ХРАБРА! СРЕЋОМ ИМА ЈОШ ТАКВИХ ИНТЕЛИГЕНТНИХ И ОДВАЖНИХ!ДОЛЕ ПОЛТРОНИ И УЛИЗИЦЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво браво

13.05.2018 20:57

Зена ме је одусевила.Ако додје у БЛ волио би да буде мој гост бар сат времена! Зивјела!

Name

РЕИНКАРНАЦИЈА

13.05.2018 16:10

ПРОСТО НЕВЈЕРОЈАТНО ДА СЕ НЕКО КАО ПРЕДСЈЕДНИК СРОЖЕ НА НИВО ЏУКЦА, ПА ЗАСЛУЖИО ЈЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пффф

13.05.2018 17:08

Знамо ми и без тебе ста је Милокрад Керусо а и ти ниси ниста боља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА милорада

13.05.2018 19:09

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

13.05.2018 19:47

Браво за ову изјаву, све је тацно. НАЗАЛОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

13.05.2018 21:12

Да си ти барем пјеваљка. У медијама си само због твојих јефтиних скандала. Цеца ти је трн у оку али ти њој ниси ни до кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

14.05.2018 04:08

Да ли се докази шаљу у загреб. А преко угледних бањалуцких адвоката це бити замјенути и у истени. Познато је да има таквих слуцајева, да се замјени крв или неки други доказ. Наравно за велики новац. И тако унисте докази. А добије се налаз какав се зели

ОДГОВОРИТЕ
Name

зз тенк

14.05.2018 06:41

Код нас мозе свако бити и пјевац и политицар. Када би Јелена К. и Зељка Ц. замјениле улоге не би се осјетила разлика. Ниста лосије не би било у РС а естрада би остала иста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xнxx

14.05.2018 08:02

Ко нама паметује боже сачувај, једна силиконуша

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

14.05.2018 15:59

Има више у силиконима него ти у глави!

Name

Твртко

14.05.2018 09:07

Да ми је само знати ко јој је "позајмио" ове реченице, јер питање је зна ли она изговорити смислену реченицу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА БУДАЛУ

14.05.2018 15:58

ОА БУДАЛО ОНА ЈЕ ФАКУЛТЕТСКИ ОБРАЗОВАНА И ТО ЗНАЈУ СВИ ПА И ОНИ КОЈИ ЈЕ НЕВОЛЕ ЗБОГ ДУЖЕГ ЈЕЗИКА АЛИ ДА ЈЕ ПАМЕТНА,ПАМЕТНА ЈЕ БУДАЛЧИНО НЕУПУЋЕНА!

Name

Балкане мој...

14.05.2018 09:54

Јадни смо ми кад нам необразована,полуписмена, а самопозвана музицка звијезда,соли памет тј.покусава бити у центру пазње неким квазипаметовањем..јадни смо сто то уопсте коментирамо,ето засто. ...Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Певач

14.05.2018 10:31

Браво,браво Јелена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

14.05.2018 15:51

ТО ЈЕЛЕНА,ОН САМ ТАЈ И ТАКАВ ЈЕЗИК И РАЗУМИЈЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги

14.05.2018 16:56

Људи ускоро ће избори и ви за Милета и ви за ове друге, не вређајте се већ припремите оловке ко изгуби може да се љути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др. Јанко

14.05.2018 17:47

Недај се РУДОЊА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Давида

14.05.2018 19:23

Не волим Карлеусу мсм музицки је не волим не знам ни једни њену песму, али мозда је једина на естради која има муда и која увек казе ононсто мисли. Инаце много интелигентна особа! Браво за Карлесусу. А Додик је сировина то је опсте познато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мацола

14.05.2018 19:55

Твоја музика равно пакистан народњацима, погледај своје дзукацко понасање у звездама гранда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

15.05.2018 06:57

Њен музицки стил мислим да је бљак , без везе, али Јелена је велики цовјек и друг!!!! за бакинацког вола који глуми предссједника она је краљица!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДУШАН

15.05.2018 09:32

ДА НАС ДОДИК ЈЕ НАРОДНИ ХЕРОЈ У ОДНОСУ НА ТУ ПРОСТАКУСУ ОД ПЕВАЦИЦЕ