Što sam Dodika nazvala džukelom?

. Mislim da još nismo dotakli dno. Kada je riječ o BiH, pročitala sam neke informacije da je to područje Evrope gdje žive najsiromašniji ljudi, a mi upravo pričamo o gospodinu Dodiku koji je milijarder.

Republika Srpska 12.05.2018 | 09:35
 Što sam Dodika nazvala džukelom?
Slavna pjevačica i muzička ličnost Jelena Karleuša kazala je da je "morala uzvratiti Dodiku na isti način da bi je bolje razumio".

Zašto svi šutimo na nepravdu?

"Vi ćutite, ali ja nisam neko ko ćuti. Zašto se ja uopšte bavim ovom temom, a ne nadležni ograni, policija, sudstvo? U tom grmu leži zec i jedna tužna istina svih nas na Balkanu, a to je da muzička ličnost mora da koristi svoju popularnost na ovakav način nažalost. Ja često iznosim stavove na Twitteru i skoro pa uvijek izazove tektonske poremećaje, ne samo u Srbiji, nego na Balkanu. To je ono što mi svi mislimo, a samo rijetki od nas smiju da kažu. Ja sam primjer da su građani kontaktirali jednu pjevačicu i tražili joj da skrene pažnju na jedno zvjersko ubistvo mladog čovjeka. Ja sam rekla da im pomogu pomoći jer se ne plašim ničega, skoro ničega, možda samo za svoju djecu, za sebe ne", kazala je Karleuša za N1 i dodala: 

"Ja bih samo na tu temu dodala, ne znam za vas Emela, ali ja sam majka dvoje djece. U ime svih majki i očeva ja hoću da iskoristim svoj glas koji se daleko čuje i ludu hrabrost da se istjera pravda za jednog momka, da se danas ili sutra ni meni ni bilo kome ne bi desilo".

Na pitanje da  li ima prijetnji, Karleuša je odgovorila: 

"Mene je uvijek strah, ali ne dozovoljavam da me odvoji od onoga što se zove čestitost, ispravnost. Tako se svi dijelimo, na dobre i loše ljude, ja drugu podjelu ne znam. Ja sam ljudski odreagovala, nisam nikoga imenovala, a jedan čovjek se osjećao prozvanim i na grub način odgovorio. Ja nemam nikog iza leđa, moj muž je sportista, ja sam majka dvoje djece, pjevam. Nemam političare i tajkune iza sebe, naravno da treba da brinem, ali..", dodala je Jelena Karleuša.

Komentar na tvit koji je uzburkao regiju?

"Baš sam hrabra i pismena. Mislim da, ne znam odakle da počnem. Ajde ovako: Nazivajući mene pjevaljkom, jedan čovjek koji sebe zove predsjednikom je pokazao kakav stav ima prema ženama. Čak i moju profesiju nipodaštava. Ja nisam pjevaljaka, ja sam muzička ličnost. S druge strane, ako sam ja pjevaljka, onda je dama ona koja se vozi njegovim helikopterom o trošku siromašnih građana sa nanogicom oko noge. Ona je za njega dama, u toj konstalaciji ja pristajem da budem pjevaljka. Ne dozvoljavam nikome da me vrijeđa i napada na taj način. Ja se njega ne plašim, to neka mu bude jasno. S druge strane, ja njega nisam pomenula imenom, sam se prepoznao i upao u mrežu i zamku. Koliko znam, tog čovjeka niko ne voli. Njegovo ponašanje je upravo onakvo kakve izjave daje "džukačko". Ja sam morala da, bez obzira što znam da budem jako fina, morala uzvratiti na isti način da bi me bolje razumio", poručila je Karleuša.

Dodala je da pojedinac ne može ništa uraditi sam, ali da građani okupljeni u grupu može uraditi dosta. 

"Ovdje svi ćute. S druge strane, pošto pričamo o narodu u Banjaluci i ljudima koji su srpske nacionalnosti, prosto mi je šokantno da Srbija ne reaguje što ne znači da neće. Mislim da je potrebno više ovakvih ljudi sa svake strane, ne samo ovdje, nego i kod vas".

Karleuša je  kazala da je ovo njezina tema, koliko i svačija druga. 

"Ovo je moja tema koliko i svačija druga, a to što ja kad nešto kažem o tome svi pričaju, pa čemu služi moja popularnost? Da se bogatim? Pa ja sam bogata žena, udata sam za bogatog sportistu. Ja ne moram da pjevam. Ja stvarno ne moram ovo da radim, ali ljudski kao žena i majka koja želi da joj djeca odrastaju u boljem okruženju. Apelovala sam puno puta na kolege i generalno javne ličnosti. Svi oni zajedno da se skupe, nemaju pratilaca na društvenim mrežama koliko i ja. Sigurna sam da svi misle kao ja. Zašto svaka moja izjava izaziva ovoliku dramu? Zato što smo, izgleda, mi svi ovce na Balkanu i vode nas prema klanju. I onda jedna mala neposlušna ovčica istrči i svi je gledaju, a duboko u sebi znaju da sam upravu", istakla je Karleuša.

Dodala je da smo kao narod mnogo siromašni i gladni, što se koristi.

"Mi smo mnogo siromašni, mnogo smo gladni kao narodi. Mi smo zastrašeni i niko neće da radi ovo što ja radim jer čuva onih 200-300 eura koje će zaraditi, a vladajuća struktura vlada time, strahom, pritiskom i represijama. Sve dok se narod bude plašio neće biti poboljšanja. Glavna moć je u narodu, finalno pomirenje može da dođe kad postanemo mnogo gladniji i mnogo bijesni. Mislim da još nismo dotakli dno. Kada je riječ o BiH, pročitala sam neke informacije da je to područje Evrope gdje žive najsiromašniji ljudi, a mi upravo pričamo o gospodinu Dodiku koji je milijarder. Uzimati od tako siromašnog naroda, moraš mnogo da budeš bezobrazan i opušten, da od najsiromašnijeg naroda ti postaneš milioner. Opet kažem, ja imam, ali ovi koji nemaju mi nisu jasni", istakla je Karleuša i dodala:

"Još i da nema muzike, stvarno bi bili najtužniji na ovim prostorima. Onda bismo trebali počiniti kolektivno samoubistvo, kao Balkan smo doživjeli jedno dno beznađa".

(Agencije)

Komentari / 148

Ostavite komentar
Name

Sluhista

12.05.2018 07:43

Jad i cemer je da ti dijelis politicke lekcije nekom.Pa ti ni muzicki nisi da nekog poducis.Bavi se svojim poslom a ostavi se olovke i politike....

ODGOVORITE
Name

Kesten

12.05.2018 08:16

Kakva smo mi zemlja kad se takca funkcija upusta u estradni rat. Covjek se ponasa kao starleta, a i ono pjevanje pod satorima je jadno. Sarlatan pa eto

Name

Romanija

12.05.2018 08:16

Alo ti momcino, ne laprdaj tamo.

Name

Re "Sluhista" RASPUCHIN

12.05.2018 08:18

Циљ црвене секте и јесте све који их не подржавају претворити у послушне идиоте који ћуте и које не занима политика. Потражите мало значење ријечи тј. појма "политика" и у том контексту и значење појма "идиот" па након тога дјелите лекције о томе ко би а ко не би требао да се бави политиком.

Name

Srbac

12.05.2018 08:19

Žena je, na našu žalost, u pravu. Možete je voliti ili ne voliti, ja lično nisam fan njene vrste muzike, ali je sve rekla onako kako jeste. Ne vidim šta je pogriješila! Da smo najsiromašniji? jesmo. Da je dodik milijarder? jest. Da se narod plaši da ostane bez bijednih 250€ plate? plaši. Da nas lažu, kradu, koriste samo za glasanje? i to je. Da nas vlast j..e u zdrav mozak? da i još nam uši zavrće i mislim da nam je lijepo.

Name

Re sluhista

12.05.2018 08:30

Rekla je o njemu sve kako jeste. Ne moram ni ja voljeti Jelenu ali joj čestitam na svakom slovu koje je upućeno ovom bezobzirnom i dezobraznom i nevaspitanom nečovjeku. On je bruka i sramota Srpskog roda. Jelena, švaka ti čast što je duševni bolesnik konačno saznao šta o njemu misli većina Balkanaca.

Name

Za romanij

12.05.2018 08:38

Dobro si rekao Baji. Bas laprda.

Name

Re Srbac

12.05.2018 08:49

A koje vrste muzike si ti fun, jado?

Name

Re

12.05.2018 08:56

Tako je. nek se ona bavi svojim pevanjem.

Name

Za Sluhistu

12.05.2018 09:26

Pa ti nisi ni za ku...ca a kamoli Jelenu da komentaišeš.Zatvori se ti u svoju štalu o gledaj svoja posla.Nemaš ti sluha za ovo.

Name

re Sluhista

12.05.2018 09:34

Ovo sto Jelena rece,mogu samo idioti osudjivati.Da podrzava,kriminal,korupciju,lopovluk i ovaj seljakluk koji je trenutno na sceni bila bi kraljica i uzivala u letovima naseg helikoptera,ovako joj ostaje da zbog borbe za pravdu bude osudjivana od kriminalne vlasti i njihovih pristalica.Ona je druze pokazala ljudsku velicinu a nas preCednik seljakluk kojeg se svaki normalan gradjanin stidi.

Name

Božo Vitić

12.05.2018 09:42

Hrabra žena, svaka čast!

Name

Dr prof

12.05.2018 10:02

Crveni suti jebo te on ovde pola naroda je gladno majmune .Crveni tebi je dobro i uljebio se svoje zapisluo idi se leci prdko vrbasa.

Name

Ivan

12.05.2018 10:29

I da nije nikakva muzička ličnost, no prsti je ogromni broj mladih, ali je čovjek sa dušom. Ovdje je predsjednik ušao u komunikaciju i pokazao lice uličara. On je, bre predsjednik, javna ličnost koja mora da podnese sve ii pohvale i pokude, a on umjesto da dostojanstven bude, valja se po prašini. On sebe sramoti, on i jeste sramota i hulja, ali ne smije da srozava instituciju predsjednika. Mislim da on to namjerno čini, kako bi Srpsku degradirao, i ljude u njoj. Ofukao nas je, do daske, što i nije toliko strašno, ali pljuje u lice Srpskoj, gdje god, i kad god stigne. Ponižava nas samo tako. riče kao volusina ispod šatora, opet da bi se narigao s nama, da nas ponizi. I jesmo za pljuvanje dok god mirno podnosimo njegovo uličarenje.

Name

re Ivan

12.05.2018 10:51

Bravo,sve dobro receno,samo bi te ispravio da on nije pokazao lice ulicara,nego lice seljacine, jer ulicari kad treba, znaju se ponasati.

Name

Ona

12.05.2018 10:58

Sta ce nesrecnica,mora nekako privlaciti medijsku paznju na sebe jer je pala u zaborav,a oglasila se zbog Cece,jer narod u RS zeli Cecu a ne ovu krestalicu,dobar joj je nick dao,pevaljka,bolje nego krestalica:)Budi pametna,ne brukaj se vise,uzmi mikrofon i ove manje gradice obilazi,pirot,vranje,leskovac,kursumliju kad vec ne mozes u bg,bl:)

Name

re sluhista

12.05.2018 11:04

Nije ovo politika ona je odgovorila jednom bahatom političaru i svaka joj čast na tome.

Name

@Srbac

12.05.2018 11:06

POTPIS na komentar, pogodak u centar

Name

C

12.05.2018 11:24

Sluhista kako mozes tako reci jednoj plemenitoj gospodji.Dama do bro zivi al oce nama siromasnim da otvori oci. Da nebranimoove koji nas vode uceloj BiH.

Name

Kiklop

12.05.2018 12:19

Na sta je spao Dodik jadna mu majka? Da se prepucava sa Karleusom! E,crveni botovi sef vam je ishlapio! Nisam vjerovao ranijih godina kada sam citao Vaskovica,ali uistinu je Milorad Dodik vec odavno niko i nista.

Name

Sabahudin

12.05.2018 13:00

Sve pohvale a J.Karleusu....rekla istinu....

Name

ZATO SMO DNO

13.05.2018 15:15

KAD OVAKVI PAMETUJU ONDA NAM SIROMAŠTVO NE GINE!!

Name

NIKOLAJ

13.05.2018 16:36

Sluhisto , vodi je ti svojoj kuci pa neka ti prica o svome tati g. Karleusi !!

Name

Re

13.05.2018 17:03

Ono sto je rekla,sve je bas tako i gore.Gore po tom sto nije samo Dodik,oko njega jos stotitine takvih.A sad,neko je voli,neko ne ali u pravu je,nema sta !!!

Name

Pametna

13.05.2018 17:25

Sluhista Zena,ne posmatramo je sad kao poznatu licnost je sve tacno rekla. Robovi zbog 200€ plate,kojim ne mogu da se prehrane boje se reci sta misle,boje se reci da im je lose.A koliko vama daju za svaki komentar- listic salame? I ako napises 50 rezimsko-ugodnih komentara mozda skupis i za sendvic. Jadnici

Name

Pravda

13.05.2018 17:30

Jeco kraljice, tako se radi sa dzukelama krvolocnim! A, ne ko ona snasa iz zitoradja, da ne bi, Arkana, ona bi sa dodikom u satoru pjevala i danas, a sincic u cirkusu za majmune.

Name

TV Duel

13.05.2018 18:06

Treba ga staviti u emisiju uzivo sa Karleusom i mozda Sergejem Trifunovicem. To bi bilo ufffff.

Name

Jelena

13.05.2018 19:07

Svaka ti čast na iskrenom komentaru ti si prava zena,ti si boginja sve sto si rekla je istina.

Name

Bob

13.05.2018 20:50

Vidim da ima mnogo komentara i zao mi je sto nemam vremena da ih sve procitam.Jelena Karleusa me je odusevila .Bicu iskren , ne slusam njenu muziku i nisam puno pratio njen rad.Ali ovo sto je izjavila me maksimalno ispunjava i daje fenomenalnu sliku o njenoj pismenosti i njenim stavovima , kako kulturoloskim tako i vaspitnim, roditeljskim i sl.. JELENA ako ovo procitas, molim te nemoj stati, pomozi nam , pricaj, govori u nasoj Srbiji ,da ljudi cuju kakvog SKOTA mi u Republici imamo za vratom.Zelim ti sve najbolje u zivotu.

Name

đoda

14.05.2018 07:49

Jesi li vidio Dodo kako Jeca zavrće uši. Sve se puši. Ti ćutiš, i treba da ćutiš magarčino.

Name

Taras Buljba

14.05.2018 08:57

Sve što je Jelena rekla za dodika i ja tebi kažem urušio je državu koju je narod stvorio i ja sa narodom. Bolje se živelo posle rata no sad džukelo jedna. Što kriju istinu što ne kažu šta je bilo Pravda za Davida.

Name

Re: Ona

14.05.2018 15:15

Vidi se da si Dodig-ov, jer volite istu-Cecu. Pa nju Dodig dovozi helikopterom, a na trosak jadnog naroda.

Name

MESAR

14.05.2018 15:57

Kad moze mesar, moze i pjevacica ;)

Name

Opasni

14.05.2018 19:50

To i jest zalosno sto si majka dvoje djece a ponasanje u zvezdama granda ulicarsko. Na silu smijanje rjecnik klosarski. Mrs.

Name

N*1

12.05.2018 07:44

GOSPOĐO, NISAM VAŠ ,,FAN" ALI A F E R I M !

ODGOVORITE
Name

Istok

12.05.2018 08:39

Do sada sam imao lose misljenje o Vama. Od sada RESPECT! . I dalje necu slusati Vašu muziku al za Vašu hrabrost i čojstvo želim da iskažen poštivanje. Mnogo ste moralniji i kvalitetniji od kompletne vlade Republike Srpske.

Name

Pantic

12.05.2018 08:49

Sve sto je rekla istina je , svaka joj cast , a mi cemo i dalje mudrovati o srpstvu i glasati za Dodika , milionera , nismo zasluzili nista bolje , na zalost.

Name

Re

12.05.2018 08:50

Jesi faca, k'o kaca.

Name

Volim te Karleusa

12.05.2018 10:04

Svaka cast Jelena.Ti branis cast nas Srba.

Name

Jecika

12.05.2018 10:23

dobro nas guzi Dodik,pozelimo mu da mu kar uvjek ovako dobro stoji dok je ziv.Bre,Jeco,naucili smo da nam ga zavlaci,i nama je lepo,volimo da nas vlast karinja

Name

Andjela

12.05.2018 11:59

Svaka ti cast Jelena,ali smo nemocni da bilo sta promjenimo,pod svoje skute sve je stavijo,skupa sa svojim tajkunim vlad svim i svacim,do kad ni bok dragi nezna,ali svemu dodje kraj i ovome ce.

Name

RE DR PROF

12.05.2018 13:33

Alo zanesenjak samo reci kako to da vas dodik i lukac driblaju na izborima od 2006 i to ubjedljivo-stavi ptrst na celo i idi preko vrbasa treba ti.

Name

Milozdravka

14.05.2018 14:08

Tako je. Didikov i Lukacev "dribling" ce uci u kriminalne anale za povijest. Lukac cuva Dodikovu imovinu, ali obojica su isto smece.

Name

N*1

12.05.2018 07:44

GOSPOĐO, NISAM VAŠ ,,FAN" ALI A F E R I M !

ODGOVORITE
Name

Nije nego

12.05.2018 11:40

On se samim tim što joj je odgovorio tj. napao je, je pokazao tj. on se odao da on stoji odnosno da je saučesnik u ovom tragičnom slučaju. IZ OVOGA SE MOŽE IZVESTI JASAN ZAKLJUČAK KOJI POKAZUJE DA JE SAM VRH REŽIMA KUMOVAO OVOM SLUČAJU.

Name

brecalo

12.05.2018 07:44

Nije posteno od jk da proziva cecu neka ona rjesi problem sa miletom zaista sada se prepucavaju a zena ih ni spomenula nije sve uvrede izmedju jelene i mileta nek se rjese medjusobno druge nek ne uplecu.

ODGOVORITE
Name

robin hud

12.05.2018 08:16

Bas treba da spomene Cecu. Tu i jeste sva tragedija naseg drustva jer su kriminalni klanovi toliko uvezani u zlocinacku organizaciju da je ovdje zivot postao nepodnosljiv. Da sad nebih pojasnjavao kojem kriminalnom klanu pripada Ceca a kojem Dodik, to svi znaju. Osudjena zbog milionskih prevara i to smjesnom novcanom kaznom i kucnim pritvorom u truloj drzavi Srbiji. Poznato je Cecino clanstovo u zemunskom klanu a koliko je RS trula da Dodik jos nije iza resetaka zakljucite sami.

Name

Cece

12.05.2018 08:18

Nije nju prozvala tek tako. Znas da svi mi, pa i ti placamo njeno bahacenje po aparmanima RS, placamo troskove razgledanja panorame helikoterom itd. I ima tu jos puno prljavih stvari.

Name

kapa dole

12.05.2018 09:00

Za ovo što je rekla za Cecu.

Name

Ab

12.05.2018 07:47

Svaka cast za karleusu istinito od srca je rekla sta misli o dzukcu sto i vecina naroda u entitetu misli ali isto toliko ih strah ima da tako misli posto su upali u njegove kandze ali narod se oslobadja polako a ovi sto se boje dzukca neka se boje kad su munjeni.

ODGOVORITE
Name

neko

12.05.2018 08:57

Sa stavom i mu,ima zena,nazalost mnogih muskaraca i na sramotu.Nisam fan njene muzike,ali za ove stavove kapa dole gospodo Karleusa !

Name

Licno

12.05.2018 10:51

Meni je Dodik neko,a ona mi je Niko ...Glumi sada damu ,a svi znamo njenu jadnu prošlost takodje i za Dodika znamo mu prošlost Al makar ne glumi gospodina,ostavio je svoj riječnim...Tako da opet Sam za Dodika jer makar ne krije da je dzukela ,a ona krije da je .....

Name

borac

12.05.2018 07:48

DZukela!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Udario

12.05.2018 07:48

Udarila pevaljka na satorskog pevaca.

ODGOVORITE
Name

SPAS

12.05.2018 08:48

..i krkana!

Name

Mario

13.05.2018 07:38

Ma pjevač ko što je i političar zato nam i jest ovako kako je ja nisam ljubitelj Jelene al ovo je rekla kao da je pitala 90% naroda Republike Srpske nažalost ovaki se ne skidaju lako sa vlasti.

Name

Evo ti banka cigane..

14.05.2018 05:04

Bajo, mozel jedna za kraj?

Name

Nako

12.05.2018 07:50

Zena je u pravu, prava je dzukela. U cemu je problem?

ODGOVORITE
Name

Halooo!

12.05.2018 08:22

Vidis li gdje zivis? Ne dnu dna,covjece,pa jel tebi ova prica normalna stvar??!

Name

Nako

12.05.2018 08:52

Ja vidim gdje zivim, vidis li ti gdje zivis? Tebi je normalno ubiti i ostati bez kazne?

Name

kozara

12.05.2018 10:29

Zasto su joj usta ko u soma.

Name

za koŽaru

12.05.2018 11:16

Pa i ceca ima takva usta, a tek o cecastom nosu bi se moglo ispričati svašta.

Name

Re "kozara" RASPUCHIN

12.05.2018 11:58

И какав Вам је то коментар? Шта би било када би ја написао да су уста онога са којим се препуцава као у шарана а поглед као у јунца?

Name

Re

12.05.2018 12:28

U ovom slučaju bitno je šta se izgovara, šta izlazi na ta usta. Nama je bitna istina.

Name

Borka

12.05.2018 07:56

Tuzioci i policija i ostale nadlezne institucije su okovane kriminlom i ljudima iz mafije.Ovo jedino moze razrijesiti kriticna masa naroda na ulici.

ODGOVORITE
Name

Krimi Rad

12.05.2018 09:57

Krimi rad.

Name

Zivka

12.05.2018 10:45

Nebrine se karleusa za narod vec je njoj oduvjek i do smrti ce joj biti patološka ljubomorana Cecu pa sad kao napada predsjednika Dodiks.Prozirnokao i karleušine haljine.Lupeta ko Maksim po diviziji što bi rekao narod.

Name

Nije nam ceca mama

12.05.2018 15:10

Žena ratnog profitera, zločinca, razvratnica jedna, koje estradno ime samo ima "ceca". Baš ima na koga biti ljubomorna! A o providnosti...

Name

Серб

12.05.2018 07:59

Подржавам ЈК.

ODGOVORITE
Name

ЏАБА ЈЕ!!!

12.05.2018 08:01

Све што си рекла; 100% је тачно!!! Али је џаба, јер је СРПСКИ НАРОД ЛУД; и ја сам СРБИН!!! Срби само ПОШТУЈУ КАНЏИЈУ!?

ODGOVORITE
Name

Milunka

12.05.2018 10:21

Nemojte postovati kandziju od OKTOBRA!

Name

Veliko Bravo .....

12.05.2018 08:01

Svaka rijec na mjestu , jos si bila i blaga prema ovom liku !

ODGOVORITE
Name

bl

12.05.2018 08:01

Svaka cast Jelena.

ODGOVORITE
Name

Pedja

12.05.2018 08:03

O Boze svasta!

ODGOVORITE
Name

Mesa

12.05.2018 08:03

Bravo gospodo. Podrzavam svaku Vasu rijec. U narodu je snaga, ali ne znam sta narod ceka. Dobro mu je. On je jedan obicni dzilkos, koji nikoga ne cijeni i postuje. Zaljebljen u samog sebe. Primitivcina koji misli da moze svakoga vrijedati i omalovazavati. Seljacina sa dnu kace. Trpite narode, kada ne znate reci dostaaaaa.

ODGOVORITE
Name

Komšo

12.05.2018 13:53

Hajmo mikrofone u ruke Jelena i Dodik,pa da vidimo tko bolje pjevuši?Jelena je britka na jeziku.

Name

Alan Ford

12.05.2018 08:05

Džukele su i on i ona. Svako na svoj način.

ODGOVORITE
Name

Madonna

12.05.2018 08:23

Tacno tako!! Fuj.

Name

h

12.05.2018 09:37

Mozda jesu ali JK nije kriminalac i ne laze narod.Ona proziva neke ljude dali ima pravo ili nema to ona zna.Ja znam da se u RS zivi od danas do sutra.Godinama presednik laze izmislja probleme i dize tezije sa svojim ulizicama i vodjama drugi naroda u Bosni. Dok sve propada i zivot se pretvorio u moru mnogim gradjanima. Dakle veliku ztetu smo svi pretrpjeli od Dodika i njegovi suradnika.Dok od Karleuse takve stete nismo imali sem njeni istupa koji po nekad nisu umjesni ali vecinom tacni.

Name

Za Alan Ford

12.05.2018 10:04

Ako je Jeca po tebi djukela. Onda šta si tek ti jedna obična nebitna mastija avlijaner kanara.Prvo Jelena je žena i vredjaš ženu iako ti ništa nije rekla.Drugo možda ni ja nevolim Alan Forda možda volum Mister No da čitam ali to nije razlog da je vredjaš.Prvo to je jedna stara poznata beogrsdska familija.Znašli kerino jakiosfelda ko su njeni roditelji.Naravno neznaš .Zato ne Se...i moj golube bjeli.

Name

Sanja

12.05.2018 08:09

Iskreno Jelenu bas i ne volim ali je sto posto u pravu!

ODGOVORITE
Name

domi

12.05.2018 08:10

Jelena,svaka ti je na mjestu.svaka ti cast.da je vise takvih,bez dlake na jeziku.za cecu si sve u pravu.

ODGOVORITE
Name

NEVENA

12.05.2018 08:18

JK zaradjuje pjevajuci. Neko je voli neko ne. Ko je ne voli, ne slusa je i.ne placa je. MILORAD DODIK najvise sto je postigao u muzickom svijetu je SATOR na Manjaci. Tu je imao najvise publike, ali je bogatiji od JK otimajuci od naroda i kradu i od naroda. U tome se razlikuji.

ODGOVORITE
Name

Odgovor

12.05.2018 08:20

Potpisujem svaku rijec koju si izjavila u ovom tekstu .Ja se bojim.Bojim se za svu nasu djecu da im se ne desi sto i Davidu pokoj mu mladoj dusi. Jelena je jedna hrabra zena sto ih je malo na ovim prostorima.

ODGOVORITE
Name

re

12.05.2018 08:31

Slazem se.

Name

Nebojsa

12.05.2018 09:17

Bravo za Jelenu Karleusu. A doticni gospidin je prava dzujela i najveci necovjek u Srpskom narodu. stid me je njegovih bljuvotina.

Name

Protagonist

12.05.2018 09:46

Postoje mišljenja različita,ali postoji i nešto univerzalno i nešto što bi trebalo za svakog da važi.A šta je to?Po rođenju smo ljudska stvorenja,to je priroda a vjerujući će reći to je božija sila tako namjestila.Čovjek na vrhu piramide najinteligentnijih živih bića nije opravdao to mjesto ili bolje reći dobar dio nas koji pripadamo ljudskoj vrsti.Mi nismo to što bi trebali biti,nismo zato što uvjek dokazujemo da smo jako primimitivni,sebični,samoživi,pohlepni,ostrašćeni,netolerantni,nepravedni i još unedogled ovakvih karakteristika.Da li smo mi po rođenju takvi!?Pa naravno da nismo.U našem genetskom kodu to nije utisnuto.Takvi postajemo u neuređenoj porodici ,neuređenom društvu,neuređenoj držvi.Svaki pojedinačno od nas bi se morao zapitat:ko sam ja?Šta me čini to da se smijem nazivati ČOVJEKOM.Da li opravdavam,posjedujem karakteristike da bih se smio zvati ČOVJEKOM!?I naravno dok se ne krene iz temelja i dok imamo niske i bolesne pobude i strasti,pa i naš mentalitet koji nismo ni za jotu promijenili stotinama godina nema nam spasa.Krenimo opravdati to da se smijemo nazvati ČOVJEKOM!!!

Name

Njen bankovni konto u inostranstvu

12.05.2018 08:26

Koliko dolazi na njega iz Turske i Emirata? Pitanje je za Poresku upravu Republike Srbije.

ODGOVORITE
Name

Njegoseva

12.05.2018 08:35

On i druga pevaljka vezu ih iste stvari zato se nadjose ...SATORI,KRIMINAL sta je to cudno ko sisa narod oni se vozu helikopterom slave se nove godine privatnom djet setu ajmo reci....od MRKONJICA DO GLAMOCA...nova elita...sumar sumaru nekolicina do 90" nije imala ni skolu,i nekolicina je. Cuvala ovce...kakoh rekoh ovaj novi DJET SET...a odeagovao je zato sto se pronaso u tvojoj prici...sta reci ....tragedija RS....

ODGOVORITE
Name

Mladi čuvaj te se

12.05.2018 08:46

JK za predsjednika RS. Bravo sve si upravu.

ODGOVORITE
Name

Nauci..

12.05.2018 12:36

..Srpski..ko ti dade keyboard da "lupas" a Srpski jos nisi naucio..

Name

Goran

12.05.2018 08:47

Pa tako kazi .. krivo ti je sto je dobar sa Cecom a ne tobom :-)

ODGOVORITE
Name

Joj

12.05.2018 09:36

JK ne voli đžukce ona to prepušta Ceci.

Name

Vuper

12.05.2018 08:56

Bas smo lud narod. lepo kaze da se neko sili narodnim parama i trosi. nije ceca kriva sto je mile dovodi i voza helikopterom. koliko neukog naroda pa nije cudo sto nam je ovako. neda narod cecu a 120 e karta je bila zadnji put. dobri smo mi kako smo blesavi.

ODGOVORITE
Name

zx

12.05.2018 09:05

Sto posto u pravu jest Dodik milijarder i harci pare boraca sto su se borili,a sat ti borci gladni,i djeca im bjeze iz Dodikove zemlje,kome zelis zlo samo da Bog da da Dodik mu vlada zemljom.

ODGOVORITE
Name

E E

12.05.2018 09:09

Svakati cast Jeleni !

ODGOVORITE
Name

Opasni

14.05.2018 21:43

Dodik kralj, dodik car

Name

Muzicka licnost

12.05.2018 09:14

Muzcka licnost, ja odoh na mjesec da zivim, Pozdrav

ODGOVORITE
Name

BVS

12.05.2018 09:23

Nemogu je ocima gledat ali SVAKU RIJEC JE U PRAVU. SVAKU RIJEC!!!

ODGOVORITE
Name

Neso Republika Srpska

12.05.2018 09:35

Slavna pjevacica?

ODGOVORITE
Name

Jeco bravo

12.05.2018 09:39

JK je iskrena i pametna svaka joj je na mjestu. JK je muzička diva. A Dodik je đžukac nije pogriješila dobar nadimak .

ODGOVORITE
Name

Re

12.05.2018 11:34

Ne vredjaj dzukce.

Name

Đžukac je pseto

12.05.2018 09:40

JK svaka čast podržavam te u svemu. Pravda za Davida.

ODGOVORITE
Name

Beg

12.05.2018 09:43

JK daj odgovori i Lukaču govno od čovjeka gadi mi se. JK bravo . Pravda za Davida

ODGOVORITE
Name

kole

12.05.2018 09:46

Olicenje zene koja vise NIKADA NE SMIJE da se rodi u Srbiji i nazove Srpkinjom,nevezano za Dodika..

ODGOVORITE
Name

Odgovor Koletu

12.05.2018 10:14

Kojoj ti sekti pripadas zenomrzac jedan. Jekena je prava zena, majka, umjetnica pravi zabavljac a ti debelo crijevo Snsd.

Name

Gargamel

14.05.2018 21:50

To kole kralju, svaka ti dala

Name

Doći pravda pobjedit će zlo

12.05.2018 09:46

Pravda za Davida . Kriminalci sram vas bilo. Ubili ste momka i lažete ako ima boga nek vas stigne sve što ste vi uradili porodici Dragičević. Pravda za Davida.

ODGOVORITE
Name

In

12.05.2018 09:51

Na nasu zalost Jelena je rekla istinu , a mi bijednici sutimo i trpimo..

ODGOVORITE
Name

Tribor

12.05.2018 10:00

E slusaj ti Jeleno Karleuso,prema tebi sam imao odbojan i neprijateljski stav, ali kad si ovom kabadahiji ovako elegantno i pismeno odgovorila ja sam od danas, tvoj obozavalac!Svaka ti cast i kapa do poda!

ODGOVORITE
Name

Dragutin

12.05.2018 10:13

Boze sacuvaj kako samo izgleda za nju je Dodik pravi maneken.Ako ona Dodika naziva dzukelom onda je ona ono drugo i nikakav bolji komentar ni ne zasluzuje jer se spustila na najnizi nivo koji jedna osoba sebi moze da dopusti...

ODGOVORITE
Name

Tea

12.05.2018 10:37

Pogrešno si razumio. Dodik je đžukac što neće da prizna istinu pravda za Davida. JK i ma pravo na svoje mišljenje i ne može niko osporiti pa ni đžukac. Dodik i Lukač recite ko je uništio mladi život momka Davida. Pravda za Davida. Pobjedimo zlo.

Name

RSzauvek

12.05.2018 10:40

Jedina istorijska činjenica je da mi razbijemo slabijeg i pop**mo jačem. To je bilo vekovima i danas To Dodik pametno koristi . Kad je najjači svi mu ga cuclamo .. Nikada se probuditi nećemo, Genetika je jača i na strani je Džukca , nažalost ...

ODGOVORITE
Name

Andela

12.05.2018 11:15

Veliki pozdrav za zenu velikog srca !Jelena ,sve sto si rekla je istina .Istina !!!

Name

jele

12.05.2018 10:50

Svaka cast jele kada si ga tako prozvala nekamu neko rekne gdemuje mesto sano steta stosi djukele uvredila sa njegovim likom.

ODGOVORITE
Name

Bg

12.05.2018 11:09

Imala si.koncert u bg i bilo je 500 fanova.Sve to govori o tebi Budalaco jedna.Privlačis na sebe pažnju drugim stvarima, a pjevaš kao niko.Možeš dodiku da uradiš znas već šta najbolje radis.

ODGOVORITE
Name

PRAVDA ZA DAVIDA

12.05.2018 11:11

Mozete voljeti ili ne voljeti Jelenu Karleusu,ja licno nisam ni u prvoj,ni u drugoj skupini,ali bez obzira na to zena je U PRAVU.Mi smo jadan narod,BANJALUCANE TREBA BITI SRAMOTA!!!!Sve vas koji NISTE svakodnevno na Trgu u 18.00 casova,a pritome ste u mogucnosti da budete treba da zalite sebe,koliko ste jadni i nisko moralni,tužno je stvarno.TUZNO JE STO NE MISLITE O BUDUCNOSTI.Gospodina Davora nazivate svakako,imate razne predrasude,taj covjek se bori za SVE NAS,bori se za nasu DJECU,za BOLJU BUDUCNOST.Kada sam u mogucnosti odem na Trg,zapalim svijecu i saslusma tog jadnog covjeka.ON JE IZGUBIO SVE!!!PA ZASTO MORAMO I MI?!S druge strane,Dodik je obican k*eten,on nam rusi drzavu,njegova partija i on,oni ce nam doci glave,a MI smo ih izabrali.TOLIKO SMO JADNI.Ako je vama dosta 500 km,meni nije,ne zadovoljavam se mrvicama i nikada necu,nije ni DAVID zato je i ubijen.Jer je zelio VISE i BOLJE.Potrudimo se da dobijemo to.Svi na Trg u 18.00!!!! PRAVDA ZA DAVIDA!!!PRAVDA ZA SVE NAS!!!

ODGOVORITE
Name

Desimir

12.05.2018 12:19

Svaka tebi cast... sa ljudske strane, volim postene ljude...

ODGOVORITE
Name

Mladjo

12.05.2018 13:01

Sve što je rekla tačno je, ali se ništa ne može promjeniti. Mi smo primitivnevseljačine i Mile se nije desio slučajno. U Federacije ovkva kladetina nebi prošla ni izborni prag, a mi smo mu pjesme pjevali. Sigurno uzima iduće izbore i ova lakrdija se nastavlja. Sa 18 god sam bio u rovu 95-te., suta bih potpisao ukidanje Republike Srpske. To nije nikakva Republika već mafijaško privatizivano leglo. Propadaju banke, ljudi iseljavaju, Mile ne može namisliti kako još dole da nas gurne. Bahat, primitivan, vulgaran, milioner, javno napada novinare, vrijedja na dnevnoj bazi. Znam jedno sigurno: Biće puno gore!

ODGOVORITE
Name

Paja

12.05.2018 15:02

Ona prica kako je narod siromasan,a kupuje cizme od 5000 evra i to objavi na instagramu.Pljuje po nama gdje god stigne pa pogledaje na You tube sta prica za Srebrenicu.Ona je dno dna od zene i sramota Srbskoga roda.

ODGOVORITE
Name

D

12.05.2018 16:08

Bože sačuvaj ko još neće komentirati politiku i političare ,misli jadna da nešto zna ,pravi se pametna a nezna sama koliko je glupa ,kad je videla da nemože sa Vučićem prešla na Dodika nezna da je lakše sa Vučićem nego sa Dodikom ,kanise Dodika kad nisi mogla sa kulturnim Vucićem kako ćeš sa Dodikom ,sve si rekla kad si napala doktoricu Macuru koja je institucija za tebe

ODGOVORITE
Name

Урке

12.05.2018 17:35

За Додика и свиту знамо да су криминалци и пљачкаши.Али ни ти Крекетушо ниси цвећка.И дан данас живиш од Карићевих пара и њихове месечне апанаже.Надам се да ће народ Републике Српске смоћи снаге и умећа да скине са власти ову криминализовану багру.Стрпати их у затвор и бацити кључ.

ODGOVORITE
Name

trubač

13.05.2018 07:26

Slicno se slicnom raduje ili kako je rakao V.Dedijer da su se komunisti okupili po bosanskoj? izreci šugavi magarci će se naci i preko devet brda.Tako da vam je JK rekla ko ste i šta ste.Isto sto i ona.Ne treba zaboraviti i S.Trifunovica.Ova je pored toga i na listi 30 najvecih srbomrzitelja.Nije ovoliko trebalo ni da pisem da karaterisem Vaskovica i vas njegove slijedbenike.Ipak jos da kazem ono sto su vecina na listi 30 najvecih srbomrzitelja u Srbiji to je S.Vaskovic i još neki u RS.

ODGOVORITE
Name

PRAVDA ZA DAVIDA

13.05.2018 07:44

Bravo kraljice!!Ti si mnogo puta pokazala i dokazala da si zena lavica i da te pogadja nepravda i sve ruzno sto se oko nas desava.Ne znam zasto sve ove ljude pogadja ono sto si rekla kad je sve tako da doticna gospodja Ceca u Bl dodje samo kad treba uzeti lovu a od koga je uzme od Baje ili od nas sram je bilo nigdje se jos nije oglasila vezano za mucko ubistvo Davida..Po ovome je dokazala narodu da je prodana dusa zena bez osjecaja fuuuuj..A i vas koji tako razmiljate..

ODGOVORITE
Name

Alo Alo

14.05.2018 09:58

Jadnica,citav zivot ima komplekse od Cecilije pa laje i laprda da bi je publika ikako primjetila. Eto sta je Karleusa. Nista.

Name

Mačak

13.05.2018 11:40

Bravo Jeco kraljicasi svaka ti čast

ODGOVORITE
Name

MARIO

13.05.2018 15:20

BRAVO JELENA!SVI KOJI SU PISMENI ZNAJU KO SI A JOŠ SI I HRABRA! SREĆOM IMA JOŠ TAKVIH INTELIGENTNIH I ODVAŽNIH!DOLE POLTRONI I ULIZICE!

ODGOVORITE
Name

Bravo bravo

13.05.2018 20:57

Zena me je odusevila.Ako dodje u BL volio bi da bude moj gost bar sat vremena! Zivjela!

Name

REINKARNACIJA

13.05.2018 16:10

PROSTO NEVJEROJATNO DA SE NEKO KAO PREDSJEDNIK SROŽE NA NIVO DŽUKCA, PA ZASLUŽIO JE .

ODGOVORITE
Name

Pfff

13.05.2018 17:08

Znamo mi i bez tebe sta je Milokrad Keruso a i ti nisi nista bolja.

ODGOVORITE
Name

PRAVDA ZA milorada

13.05.2018 19:09

PRAVDA ZA DAVIDA

ODGOVORITE
Name

Brod

13.05.2018 19:47

Bravo za ovu izjavu, sve je tacno. NAZALOST.

ODGOVORITE
Name

Vesna

13.05.2018 21:12

Da si ti barem pjevaljka. U medijama si samo zbog tvojih jeftinih skandala. Ceca ti je trn u oku ali ti njoj nisi ni do koljena.

ODGOVORITE
Name

Pravda

14.05.2018 04:08

Da li se dokazi šalju u zagreb. A preko uglednih banjaluckih advokata ce biti zamjenuti i u isteni. Poznato je da ima takvih slucajeva, da se zamjeni krv ili neki drugi dokaz. Naravno za veliki novac. I tako uniste dokazi. A dobije se nalaz kakav se zeli

ODGOVORITE
Name

zz tenk

14.05.2018 06:41

Kod nas moze svako biti i pjevac i politicar. Kada bi Jelena K. i Zeljka C. zamjenile uloge ne bi se osjetila razlika. Nista losije ne bi bilo u RS a estrada bi ostala ista.

ODGOVORITE
Name

xnxx

14.05.2018 08:02

Ko nama pametuje bože sačuvaj, jedna silikonuša

ODGOVORITE
Name

A

14.05.2018 15:59

Ima više u silikonima nego ti u glavi!

Name

Tvrtko

14.05.2018 09:07

Da mi je samo znati ko joj je "pozajmio" ove rečenice, jer pitanje je zna li ona izgovoriti smislenu rečenicu?

ODGOVORITE
Name

ZA BUDALU

14.05.2018 15:58

OA BUDALO ONA JE FAKULTETSKI OBRAZOVANA I TO ZNAJU SVI PA I ONI KOJI JE NEVOLE ZBOG DUŽEG JEZIKA ALI DA JE PAMETNA,PAMETNA JE BUDALČINO NEUPUĆENA!

Name

Balkane moj...

14.05.2018 09:54

Jadni smo mi kad nam neobrazovana,polupismena, a samopozvana muzicka zvijezda,soli pamet tj.pokusava biti u centru paznje nekim kvazipametovanjem..jadni smo sto to uopste komentiramo,eto zasto. ...Pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

Pevač

14.05.2018 10:31

Bravo,bravo Jelena.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

14.05.2018 15:51

TO JELENA,ON SAM TAJ I TAKAV JEZIK I RAZUMIJE!!!

ODGOVORITE
Name

Dragi

14.05.2018 16:56

Ljudi uskoro će izbori i vi za Mileta i vi za ove druge, ne vređajte se već pripremite olovke ko izgubi može da se ljuti.

ODGOVORITE
Name

Dr. Janko

14.05.2018 17:47

Nedaj se RUDONJA.

ODGOVORITE
Name

Pravda za Davida

14.05.2018 19:23

Ne volim Karleusu msm muzicki je ne volim ne znam ni jedni njenu pesmu, ali mozda je jedina na estradi koja ima muda i koja uvek kaze ononsto misli. Inace mnogo inteligentna osoba! Bravo za Karlesusu. A Dodik je sirovina to je opste poznato.

ODGOVORITE
Name

Macola

14.05.2018 19:55

Tvoja muzika ravno pakistan narodnjacima, pogledaj svoje dzukacko ponasanje u zvezdama granda.

ODGOVORITE
Name

kole

15.05.2018 06:57

Njen muzicki stil mislim da je bljak , bez veze, ali Jelena je veliki covjek i drug!!!! za bakinackog vola koji glumi predssjednika ona je kraljica!!!

ODGOVORITE
Name

DUŠAN

15.05.2018 09:32

DA NAS DODIK JE NARODNI HEROJ U ODNOSU NA TU PROSTAKUSU OD PEVACICE