Ђукић: Данас је плус бити глуп!

За пет минута ћу се договорити са Партизаном! Тренер црно-белих каже да би извршио самоубиство да чита медије!

Фудбал 04.05.2018 | 18:15
Ђукић: Данас је плус бити глуп!
Сигурно још три утакмице у првенству и најмање једна, можда и две, у Купу Србије, па по свој прилици - разлаз. Да управа Партизана размишља о наследнику Мирослава Ђукића одавно је јавна тајна, а да се ни актуелни тренер неће држати рукама за клупу потврдио је говорећи о свом статусу у клубу из Хумске 1.

Кад се буде потегло питање његове позиције, Ђукић каже да би се у кратком року договорио са претпостављенима о прекиду сарадње, орочене до јуна 2019. године.

„Имам уговор. Зашто бих ја причао о томе? Нема потребе“, рекао је Мирослав Ђукић на конференцији за медије кад су га новинари питали да ли је с неким од челника говорио о евентуалном растанку.

Већ наредном реченицом сугерисао је да би могао превремено да заврши други мандат на Топчидерском брду.

„Немам проблем са Партизаном. Ми ћемо се за пет минута договорити. Можда и мање. Нисам ја проблем за Партизан, нити је Партизан проблем мени“.

Претходних дана најпре је осванула вест да је први управе Парног ваљка Владимир Ивић пред ангажманом у Макабију из Тел Авива, а да су због тога планови усмерени ка Илији Столици.

„Да сам читао медије, досад бих извршио самоубиство трипут. Најмање. Бавим се својим послом, а не причама. Срећом, нисам на друштвеним мрежама. Добро је што сам у том погледу непросвећен. Бити данас глуп је један плус. То кад нисте актуелни“, рекао је, између осталог, Мирослав Ђукић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар