Đukić: Danas je plus biti glup!

Za pet minuta ću se dogovoriti sa Partizanom! Trener crno-belih kaže da bi izvršio samoubistvo da čita medije!

Fudbal 04.05.2018 | 18:15
Đukić: Danas je plus biti glup!
Sigurno još tri utakmice u prvenstvu i najmanje jedna, možda i dve, u Kupu Srbije, pa po svoj prilici - razlaz. Da uprava Partizana razmišlja o nasledniku Miroslava Đukića odavno je javna tajna, a da se ni aktuelni trener neće držati rukama za klupu potvrdio je govoreći o svom statusu u klubu iz Humske 1.

Kad se bude poteglo pitanje njegove pozicije, Đukić kaže da bi se u kratkom roku dogovorio sa pretpostavljenima o prekidu saradnje, oročene do juna 2019. godine.

„Imam ugovor. Zašto bih ja pričao o tome? Nema potrebe“, rekao je Miroslav Đukić na konferenciji za medije kad su ga novinari pitali da li je s nekim od čelnika govorio o eventualnom rastanku.

Već narednom rečenicom sugerisao je da bi mogao prevremeno da završi drugi mandat na Topčiderskom brdu.

„Nemam problem sa Partizanom. Mi ćemo se za pet minuta dogovoriti. Možda i manje. Nisam ja problem za Partizan, niti je Partizan problem meni“.

Prethodnih dana najpre je osvanula vest da je prvi uprave Parnog valjka Vladimir Ivić pred angažmanom u Makabiju iz Tel Aviva, a da su zbog toga planovi usmereni ka Iliji Stolici.

„Da sam čitao medije, dosad bih izvršio samoubistvo triput. Najmanje. Bavim se svojim poslom, a ne pričama. Srećom, nisam na društvenim mrežama. Dobro je što sam u tom pogledu neprosvećen. Biti danas glup je jedan plus. To kad niste aktuelni“, rekao je, između ostalog, Miroslav Đukić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar