Бане није теже повријеђен!

Спреман за Мундијал и Крстајићев позив! Српски репрезентативац и фудбалер Зенита из Санкт Петербурга Бранислав Ивановић дефинитивно ће бити спреман за Светско првенство у Русији.  Јесте ветеран, али је "стена"! Многе је уплашила повреда Бранислава Ивановића, али се он и у ветеранским годинама опоравља брже од многих. . .

Фудбал 04.05.2018 | 16:15
Бане није теже повријеђен!
Српски дефанзивац повредио се у прошлом колу против московског ЦСКА, када је због повреде задње ложе морао да изађе из игре у 18. минуту.

Није доживео тежу повреду и очекује га пауза од 10 дана, објавио је клуб. Ивановић је био подвргнут лекарском прегледу и мораће индивидуално да ради, пре него што се врати у екипу.

Ивановић је завршио сезону јер неће бити у саставу за дерби против Локомотиве из Москве предстојећег викенда, као и следећег против СКА Хабаровска. 

Међутим, добра вест је да ће бити спреман за 28. мај када је заказано окупљање репрезентације Србије пред Мундијал у Русији и биће на располагању селектору Младену Крстајићу.

Добре вести из Русије!

Бивши капитен "орлова" Бранислав Ивановић није доживео озбиљнију повреду на мечу против ЦСКА (0:0) који је напустио већ у 17. минуту сусрета када је осетио бол у задњој ложи. Прве прогнозе су биле да ће ван терена бити најмање месец дана, али се он враћа брже него што је ико очекивао.

Руски медији преносе да ће у наредних десетак дана, и мање по потреби, Ивановић тренирати по посебном режиму, а потом се полако прикључити и саиграчима.

Такође, неће бити велико изненађење и ако Бане Ивановић буде спреман за последњи меч Зенита ове сезоне заказан за 13. мај против СКА Хабаровска, али питање је да ли ће Манћини, или нови тренер уколико дође до смене пре последњег кола, ризиковати обнову повреде.

Добра вест за Србију и Младена Крстајића јесте да не постоји никаква дилема да ће Ивановић бити спреман за почетак припрема репрезентације пред Мундијал у Русији.

Подсетимо, селектор неће моћи да рачуна на Матију Настасића због озбиљније повреде.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар