Bane nije teže povrijeđen!

Spreman za Mundijal i Krstajićev poziv! Srpski reprezentativac i fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga Branislav Ivanović definitivno će biti spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji.  Jeste veteran, ali je "stena"! Mnoge je uplašila povreda Branislava Ivanovića, ali se on i u veteranskim godinama oporavlja brže od mnogih. . .

Fudbal 04.05.2018 | 16:15
Bane nije teže povrijeđen!
Srpski defanzivac povredio se u prošlom kolu protiv moskovskog CSKA, kada je zbog povrede zadnje lože morao da izađe iz igre u 18. minutu.

Nije doživeo težu povredu i očekuje ga pauza od 10 dana, objavio je klub. Ivanović je bio podvrgnut lekarskom pregledu i moraće individualno da radi, pre nego što se vrati u ekipu.

Ivanović je završio sezonu jer neće biti u sastavu za derbi protiv Lokomotive iz Moskve predstojećeg vikenda, kao i sledećeg protiv SKA Habarovska. 

Međutim, dobra vest je da će biti spreman za 28. maj kada je zakazano okupljanje reprezentacije Srbije pred Mundijal u Rusiji i biće na raspolaganju selektoru Mladenu Krstajiću.

Dobre vesti iz Rusije!

Bivši kapiten "orlova" Branislav Ivanović nije doživeo ozbiljniju povredu na meču protiv CSKA (0:0) koji je napustio već u 17. minutu susreta kada je osetio bol u zadnjoj loži. Prve prognoze su bile da će van terena biti najmanje mesec dana, ali se on vraća brže nego što je iko očekivao.

Ruski mediji prenose da će u narednih desetak dana, i manje po potrebi, Ivanović trenirati po posebnom režimu, a potom se polako priključiti i saigračima.

Takođe, neće biti veliko iznenađenje i ako Bane Ivanović bude spreman za poslednji meč Zenita ove sezone zakazan za 13. maj protiv SKA Habarovska, ali pitanje je da li će Manćini, ili novi trener ukoliko dođe do smene pre poslednjeg kola, rizikovati obnovu povrede.

Dobra vest za Srbiju i Mladena Krstajića jeste da ne postoji nikakva dilema da će Ivanović biti spreman za početak priprema reprezentacije pred Mundijal u Rusiji.

Podsetimo, selektor neće moći da računa na Matiju Nastasića zbog ozbiljnije povrede.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar