Одгођена сахрана младића Давида

Сахрана Бањалучанина Давида Драгичевића, чије је тијело у суботу пронађено у кориту ријеке Врбас, одгођена је док се не заврши нова обдукција.
Драгичевић је требало да буде сахрањен данас.

Република Српска 28.03.2018 | 09:37
Одгођена сахрана младића Давида
Прва обдукција утврдила је да је Драгичевић пао у ријеку Црквену и утопио се, а предсједник Републике Српске Милорад Додик затражио је од министра унутрашњих послова Драгана Лукача да се изврши додатна експертиза о околностима под којима је дошло до смрти младића.

Након састанка са Давором Драгичевићем, оцем покојног Давида Драгичевића (21), рекао је да ће над тијелом тог младића још једном бити извршена обдукција прије сахране.

"Наложена је додатна истрага и експертиза, и у случај ће ући нови тимови, нови људи да још једном све прегледају и да са становишта чињеница обавијесте породицу", рекао је Додик.

Подсјетимо, Драгичевић је од куће отишао 17. марта око 19 часова, а посљедњи пут је виђен у недјељу око 3.30 када је изашао из једног ноћног клуба у Бањалуци, након чега му се губи сваки траг.

У потрагу за младићем, осим полиције, укључили су се и бројни грађани који су се надали да ће Давида пронаћи живог и здравог. Његово тијело пронађено је 24. марта  на ушћу рјечице Црквене у Врбас у близини тврђаве Кастел.

(Агенције)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Студент

28.03.2018 07:50

Сада ће да кажу био пијан или дрогиран и тако сперу одговорност са убица. Пребити до смрти још у вријеме Часног поста, шта ти људи, убице очекују да им се деси?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

28.03.2018 08:25

Ето ти знаш, а да па ти си студент, шта знају доктори попут Катана итд. Ви са приватних факултета гдје једино можеш пасти на степеницама, све знате. Поклопи се ушима и ћути ако немаш шта паметније за рећи. Код вас све теорије завјере волио би да таке ликове одведен на такав увидјај и обдукцију па нек онда теоретису.

Name

Неко

28.03.2018 08:56

Ето ти знас ста је било, покој дуси младом Давиду, али питање је заиста да ли це се икада и било какав налаз прихватити, ста год да истрага казе, неко це реци не није, али докле тако, до у недоглед.

Name

РЕВОЛТ

28.03.2018 09:24

Све се затаскава и крије! Засто неко не казе ста је било са Давидовим мобителом! Вибер од Давидовог броја мобитела је био активан и јуче! Давид има на олx.ба/пику профил "МонеyПринце" и ту има његов број мобитела! На том профилу је од фебруара продавао и чакију за коју су слагали да ју је украо у пљацки куце! Све ово смрди и све це се 100% затаскати да се кривци никад не пронадју!!!

Name

Ето Тако

28.03.2018 10:26

Зар предсједник даје налоге за обдукције. Значи ако предсједник нареди- откријете истину -, она буде откривена, а ако не нареди онда нема истине. Ето тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Индира Индира

28.03.2018 11:51

Па несто мора бити или био пјан или дрога или психицки проблеми Али то је требало прије да се уради пустите његов диг нек иде зар ова влада дозваöја да се овако несто десава зар се не бојите оног бога

ОДГОВОРИТЕ