Odgođena sahrana mladića Davida

Sahrana Banjalučanina Davida Dragičevića, čije je tijelo u subotu pronađeno u koritu rijeke Vrbas, odgođena je dok se ne završi nova obdukcija.
Dragičević je trebalo da bude sahranjen danas.

Republika Srpska 28.03.2018 | 09:37
Odgođena sahrana mladića Davida
Prva obdukcija utvrdila je da je Dragičević pao u rijeku Crkvenu i utopio se, a predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik zatražio je od ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača da se izvrši dodatna ekspertiza o okolnostima pod kojima je došlo do smrti mladića.

Nakon sastanka sa Davorom Dragičevićem, ocem pokojnog Davida Dragičevića (21), rekao je da će nad tijelom tog mladića još jednom biti izvršena obdukcija prije sahrane.

"Naložena je dodatna istraga i ekspertiza, i u slučaj će ući novi timovi, novi ljudi da još jednom sve pregledaju i da sa stanovišta činjenica obavijeste porodicu", rekao je Dodik.

Podsjetimo, Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 časova, a posljednji put je viđen u nedjelju oko 3.30 kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci, nakon čega mu se gubi svaki trag.

U potragu za mladićem, osim policije, uključili su se i brojni građani koji su se nadali da će Davida pronaći živog i zdravog. Njegovo tijelo pronađeno je 24. marta  na ušću rječice Crkvene u Vrbas u blizini tvrđave Kastel.

(Agencije)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Student

28.03.2018 07:50

Sada će da kažu bio pijan ili drogiran i tako speru odgovornost sa ubica. Prebiti do smrti još u vrijeme Časnog posta, šta ti ljudi, ubice očekuju da im se desi?

ODGOVORITE
Name

Bas

28.03.2018 08:25

Eto ti znaš, a da pa ti si student, šta znaju doktori poput Katana itd. Vi sa privatnih fakulteta gdje jedino možeš pasti na stepenicama, sve znate. Poklopi se ušima i ćuti ako nemaš šta pametnije za reći. Kod vas sve teorije zavjere volio bi da take likove odveden na takav uvidjaj i obdukciju pa nek onda teoretisu.

Name

Neko

28.03.2018 08:56

Eto ti znas sta je bilo, pokoj dusi mladom Davidu, ali pitanje je zaista da li ce se ikada i bilo kakav nalaz prihvatiti, sta god da istraga kaze, neko ce reci ne nije, ali dokle tako, do u nedogled.

Name

REVOLT

28.03.2018 09:24

Sve se zataskava i krije! Zasto neko ne kaze sta je bilo sa Davidovim mobitelom! Viber od Davidovog broja mobitela je bio aktivan i juče! David ima na olx.ba/piku profil "MoneyPrince" i tu ima njegov broj mobitela! Na tom profilu je od februara prodavao i čakiju za koju su slagali da ju je ukrao u pljacki kuce! Sve ovo smrdi i sve ce se 100% zataskati da se krivci nikad ne pronadju!!!

Name

Eto Tako

28.03.2018 10:26

Zar predsjednik daje naloge za obdukcije. Znači ako predsjednik naredi- otkrijete istinu -, ona bude otkrivena, a ako ne naredi onda nema istine. Eto tako.

ODGOVORITE
Name

Indira Indira

28.03.2018 11:51

Pa nesto mora biti ili bio pjan ili droga ili psihicki problemi Ali to je trebalo prije da se uradi pustite njegov dig nek ide zar ova vlada dozvaöja da se ovako nesto desava zar se ne bojite onog boga

ODGOVORITE