Пронађена тијела нападача и таоца

Америчка полиција пронашла је тијела бившег војника Алберта Вонга и три жене које је држао као таоце цијели дан у Дому за ветеране "Петвеј" у градићу Јантвил у савезној држави Калифорнија.

Свијет 10.03.2018 | 10:09
Пронађена тијела нападача и таоца
Упркос напорима преговарача да комуницирају са осумњиченим, власти нису успјеле да ступе у контакт са нападачем моји је размијенио ватру са полицајцима испред установе у Јантвилу, градића у долини Напе и удаљеног стотињак километара сјеверно од Сан Франциска.

"Ово су трагичне вијести за које смо се надали да нећемо морати да пренесемо јавности", рекао је полицијски званичник Крис Чајлдс.

Убијене жене идентификоване су као директор Дома "Кристин Лобер /48/, љекар Џен Голик /42/ и психолог Џенифер Гонзалес /29/.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

залост

10.03.2018 09:48

Права америцка истина тосу тразили тосу и добили хоце демократијуиједнакост унистили праву демократију и породицу хоце једнакост да истополни бракови буду једнаци са цивилизованим браковима итоим стосу тразили добилису самомије зао ових зена релативосу младе некаим драги бог буде милостив и некаим опрости гријехе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре залост

10.03.2018 10:45

Ти си права жалост. Да нисам у војсци био дешифрант не бих никад схватио смисао твог коментара.