Pronađena tijela napadača i taoca

Američka policija pronašla je tijela bivšeg vojnika Alberta Vonga i tri žene koje je držao kao taoce cijeli dan u Domu za veterane "Petvej" u gradiću Jantvil u saveznoj državi Kalifornija.

Svijet 10.03.2018 | 10:09
Pronađena tijela napadača i taoca
Uprkos naporima pregovarača da komuniciraju sa osumnjičenim, vlasti nisu uspjele da stupe u kontakt sa napadačem moji je razmijenio vatru sa policajcima ispred ustanove u Jantvilu, gradića u dolini Nape i udaljenog stotinjak kilometara sjeverno od San Franciska.

"Ovo su tragične vijesti za koje smo se nadali da nećemo morati da prenesemo javnosti", rekao je policijski zvaničnik Kris Čajlds.

Ubijene žene identifikovane su kao direktor Doma "Kristin Lober /48/, ljekar DŽen Golik /42/ i psiholog DŽenifer Gonzales /29/.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

zalost

10.03.2018 09:48

Prava americka istina tosu trazili tosu i dobili hoce demokratijuijednakost unistili pravu demokratiju i porodicu hoce jednakost da istopolni brakovi budu jednaci sa civilizovanim brakovima itoim stosu trazili dobilisu samomije zao ovih zena relativosu mlade nekaim dragi bog bude milostiv i nekaim oprosti grijehe.

ODGOVORITE
Name

Re zalost

10.03.2018 10:45

Ti si prava žalost. Da nisam u vojsci bio dešifrant ne bih nikad shvatio smisao tvog komentara.