Да није фудбала, био бих криминалац!

Занимљива исповест Брајтоновог рекордера. . .

Фудбал 19.02.2018 | 19:00
Да није фудбала, био бих криминалац!
Навикли смо већ на то. Фудбал је препун лудих прича и откачених ликова, а често уме да напише и добар роман. Главни јунак једног од њих долази из Холандије. Реч је о рекордној куповини Брајтона Јиргену Локадији (24), некадашњем офанзивцу ПСВ-а, који се средином јануара преселио на Острво за 17.000.000 евра. Ипак, све је могло да буде много, много другачије...

О чему се ради?

Као и многи фудбалери, Локадија је имао тешко детињство. Родитељи су му се развели када је имао само две године, живео је са мајком и три млађе сестре, а да није било фудбала, вероватно би постао криминалац.

"Мама је морала да ради, па сам често проводио време са сестрама. Чувале су ме бабе и само њима могу да захвалим што су ме извеле на прави пут. Тек када сам одрастао, постао сам свестан неких ствари. Тада нисам знао за боље. Једва чекам да мама и сестре дођу из Холандије. Требало би да стигну за две недеље", рекао је Локадија.

Каже да му новац није главни покретач у животу...

"Не радим ово због пара, заиста ми није важан. Играм фудбал јер га волим. То је суштина."

Занимљиво, по окончању каријере се не види у фудбалу, већ у музици.

"Не занима ме тренерски позив. Уживам у музици и сигуран сам да ћу се озбиљније позабавити њом када окачим копачке о клин. У музичке воде сам заполовио пре три године, заједно са другаром који је музички продуцент. Све је почело када сам се тешко повредио, па сам често са њим проводио време у студију. Већ сам снимио три сингла."

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар