Итан Хок као Никола Тесла

Итан Хок глумиће Николу Теслу у новом филму о чувеном проналазачу.

Забава 14.02.2018 | 15:21
Итан Хок као Никола Тесла
ПОСЛЕ Николаса Хоулта, који је лик српског научника тумачио у остварењу "Тхе Цуррент Wар", и Дејвида Боувија који је на великом платну представио чувеног проналазача у филму „Престиж“, лик Николе Тесле тумачиће и Итан Хок.

Пројекат под називом Тесла биће понуђен инвеститорима на Европском филмском маркету који почиње ове недеље у Берлину, пише портал Холивуд рипортер.

Остварење би требало да поново споји америчког глумца Итана Хока и редитеља Мајкла Алмерејду. Њих двојица сарађивала су раније на остварењима Хамлет (2000) и Цyмбелине (2014).

Сценарио за филм о Николи Тесли написао је Алмерејда. Биографско остварење приказаће живот чувеног српског проналазача укључујући ривалство са Томасом Едисоном и конструкцију неких изума.

Припреме би требало би да почну на пролеће, а убрзо после тога планиран је почетак снимања у северном делу америчке државе Њујорк.

Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Иван

14.02.2018 15:58

Слава Хрватске це се пронијети Холивудом и цијелим свијетом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.02.2018 10:46

Поносим се српским родом и хрватском домовином, Тесла

Name

Цхристиан Сwеден

15.02.2018 11:49

Тацно рекао је српским родом и својом хрватском домовином. Мора се знати да је он зивјео у вријеме Аустроугарске , јер да је зивјео са РХ не би имао никакво образовање или у краљевини југослави, овако је могао отици у други дио царства и студирати и примјењивати своје идеје. А Хрвате це сигурно да заболи то сто је изјавио српским родом, али ти исти хрвати заборављају да пола далмације им је донио Тито и југа (Сплит је био Италијански), а да оно гдје су зивјели срби то су добили од АустроУгарске јер су крв проливали бранеци све то од Турака. Све у Свему РХ је просла веома добро по питању територије, но ако се погледа сада је то супље ко сир дрзавица (како Меркел казе отровна кифлица), која под мало вецом најездом имиграната це нестат.